چرا میشه.منظورتون اون 5 تا ایکون پایین هست؟:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220677
Printable View
چرا میشه.منظورتون اون 5 تا ایکون پایین هست؟:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220677
امروز اومدم برم قسمت Unistall یه برنامه روحذف کنم روی Unistall کلیک میکنم این پیغام ر میده Not Found چرا اینطوری شده؟؟ مگه سیستمی نیستش؟؟ بعد Continue رو میزنم پیغام
Application:
Application installer
Reason code:
kern-exec
reason numbe:
3
دوباره که Continue رو میزنم بسته میشه پیغام همین. این مشکل از چیه؟؟؟ چکار نم؟؟ دیگه هیج جور دیگه نمیش نرم افزار رو پاک کرد.
یه راه برای پاک کردن هست که یکم باید وارد باشین :31:نقل قول:
باید اول گوشیتون رو هک کرده باشین و بعدش با نرم افزار X-plorer برین تو فولدر C:/Resource/Apps و اسم اون برنامه ی اینستال شده رو پیدا و پاک کنین.
بعد به فولدر C:/Private برین و دونه دونه فولدرهارو باز کنین و به دنبال اون برنامه ای که نصب کردین بگردین و فولدرش رو پاک کنین.
من نمیدونم چرا خود به خود موزیک های که برای زنگ و اس ام اس انتخاب میکنم عوض میشه. ساعت گوشی رو خاموش کردم ولی صبح ها هی زنگ میزنه موندم گوشی جن زده شده. اس ام اس هم deliveri میادش موزیک همون اس ام اس رو میزنه فکر میکنم اس ام اس اومده باید اون رو آهنگ defult میزاشتش.
آهنگ هاتون رو که برای زنگ و از sms گذاشتین رو کپی کنین توی حافظه خود گوشی و بزنین که فایلش رو از اونجا بخونه (تا در مواقعی که مموری توی گوشی نیست، آهنگ تغییر نکنه.!نقل قول:
دلیل عوض شدن آهنگ ها هم مربوط تغییر Theme هم میشه...
توی Calendar برنامه نچیندین که صبح ها زنگ بزنه؟
Delivery هم متاسفانه تو همه ی UIQ ها اون زنگ SMS رو میزنه :41:
ی سوال داشتم از برو بکسی که جی 900 دارن آیا این گوشی هم مثل w960 بعضی از جاوا ها رو کند اجرا می کنه (مثلا بعضی از بازی های جاوا رو؟؟)
من خودم 960 دارم و این مسله خیلی ناراحت کنندست که دیگه بازی های جاوا رو 90% که می ریزم کند اجرا می کنه می خواستم ببینم جی 900 هم این مشکل رو داره یا هر 240x320 که بریزی روان اجرا می کنه؟
برنامه راهنما سینماهای تهران (سیمرغ) رکسی رو G900 داره؟؟؟ بروز رسانی رو میزنم دوباره باید more رو بزنم بروزرسانی داره میزنم بعد میگه منتظر بمانید ارسال پیام ولی 1 س اعت هم همینطور میمون در صورتی که در نوکیا ان 73 نصب داشتم میزدم بروزرسانی رو همونجا سریع اس ام اس میاد آپدیت میشد
دوستان من دو ماه این گوشی رو دارم هنوز یاد نگرفتم چطوری میتونم وقتی میخام اس ام فارسی بنویسم زبان گوشی رو به فارسی تغییر بدم:46:
گوشی ها قبلی مربع رو که فشار میدادی برات انتخاب زبان میومد ولی این نمی دونم چرا اینطوریه
والا من خودم شخصا نمی تونم با صفحه کلید فارسی بنویسم چون نداره...ولی با کیبرد مجازی می شه...وقتی میری تو قسمت اس ام اس با کیبرد مجازی...کناره اونجا که می نویسی یه فلش هست...بعد که اونو می زنی...setup میاد...اون رو هم که زدی زبان های مختلف میاد و متونی فارس رو هم پیدا و انتخاب کنی...نقل قول:
چطوری میتونم وقتی میخام اس ام فارسی بنویسم زبان گوشی رو به فارسی تغییر بدم
امیدوارم منظورتونو درست فهمیده باشم:31:
البته یه چیز دیگه هم که الان کشفش کردم:27:...اینه که وقتی T9 رو روشن می کنیم...می تونیم با کیبرد هم فارسی بنویسیم...ولی مال من یکی که بعضی هاش فارسی می شه...مثلا (س) نداره:27:
البته به نظر من با کیبرد مجازی اس ام اس نوشتن کیفش بیشتره:31:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول: