پيرو پست قبلي:
قابل توضيحه كه Webroot Internet Security Essentials 2011 در تست هاي جديد سال جاري جزء سه رتبه اول بوده
مي تونيد مقايسه ها رو توي دو پست قبلي آقا مهران بينيد.
پيرو پست قبلي:
قابل توضيحه كه Webroot Internet Security Essentials 2011 در تست هاي جديد سال جاري جزء سه رتبه اول بوده
مي تونيد مقايسه ها رو توي دو پست قبلي آقا مهران بينيد.
كسي نيست تجربه عملي در مورد Webroot Internet Security Essentials 2011 داشته باشه
اگه هست لطفا فورا راهنمايي بفرماييد چون براي خريد اون مي خوام تصميم بگيرم
من پارسال سیستمم به یه ویروس خفن الوده شده بود که حتا با ارتیشن بندی هم حل نمیشد ...جالبه حتی نمی زاشت ویندوز نصب بشه و وسط کپی فایلها اررور میداد....حتی ااگه نورتون گست ایمیج رو برمیگردوندم اجازه نصب انتی ویروس نمیداد....ناچار بودم روی اون یکی سیستمم نصب کنم ازش ایمیج بگیرم بریزم روی این یکی.....خلاصه همه ویروس کشها رو امتحان کردم....ولی جواب نداد دست اخر بعد یک ماه بیت دیفاندر رو نصب کردم....اسکن کرد وهیچی پیدا نکرد.....بعد اعلام کرد باید یک سری فایل رو برای انالیز بفرسته به لابراتوارشون............فرداش ابدیت کردم بلافاصله ویروس رو گرفت و سیستم ریست شد و پاک اومد بالا.............
یه سایت معتبر برای مقایسه ی آنتی ویروس ها میخواستم.
لطفا یه کمکی بکننین
سلام
دوست عزیز یکی از معتبرترین و شاید معتبرترین سایت تست آنتی ویروسها.کد:http://av-comparatives.org/
جدید ترین تست AV-Comparatives
یکی از دوستان زحمت بکشن این تست را ترجمه بکنند.
در این آزمایش تمام مشخصه های محصول مورد بررسی قرار می گیرد.
Whole Product Dynamic Tests
کد:http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/dynamic-tests
من میگم کاسپر .اگر CPU بالای 5400 ,و هارد 300 G داری همین ورژن KASPERSKY INTERNET SECURITY 11.0.2.556
من چند روز پیش بدون هیچ علتی موقع بالا آمدن ویندوز صفحه سیاه آمد.(WINDOWS 7 ) ویندوز را دو بار REPAIR کردم ولی شک داشتم از کمدو تا آویرا نتونستند کاری کنند.همین ریختم این ویروس را شناسائی کرد.WIN 32.LOCKER و بعد کاسپر قرمز شد و گفت ریستارت کن. و بعد ویندوز درست شد . البته ورژن جدید آپدیت شدش تو این سایت هست که آپدیتش حجم کمی داره.کد:WWW.9DOWN.COM
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
بدرد نمی خوره . من 1 ساعت ریختم بعد پشیمان شدم . ویروس USB را نمیشناسه. فقط کاسپر 2011نقل قول:
می خواشتم ببینم چه آ>تی ویروسی دوستان برای یک سیستم قدیمی پیشنهاد می کنند
سلام
دوستان لطف ميكنيد بگيد فرق anti virus با internet secutity درچيه
چون avg هر 2 تاي اينها رو براي دانلود گذاشته نميدونم كدام را بايد دانلود كنم و فرق هر كدام با آنيكي چيه و كدام بهتره
سلام.نقل قول:
دوست عزیز اگر از نت استفاده میکنید بهتر است از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید.
چون اینترنت سکیوریتی ترکیبی از انتی ویروس و فایروال و چند گزینه کمکی است.
اینترنت سکیوریتی فایروالش برای جلوگیری از -- شدن
و دزدیدن اطلاعات
و اینکه شما متوجه بشید چه برنامه هایی الان به اینترنت وصل هستن
وایا این برنامه ها مطمئن هستن یا یک تروجان دانلودر است که دارد تروجان هایی را دانلود یا
مخرب یا اسپای وری که دارد اطلاعات شما را به
شخص سازنده ویروس ارسال میکند
که فایروال برای جلوگیری از این عمل ساخته شده.
موفق و پیروز باشید.