نقل قول:
دوستان گلم( مهدی جان و بیخانمان) منظور من از مطرح کردن این موضوعات مقایسه نسبی دانشگاه ها بود و هست.
به نظر من و شاید خیلی از دانشجویان و اساتید آزاد و دولتی و پیام نور ، آزاد بهتر از پیام نور هست.
حرف های این دوستان رو که من خودم می شنیدم واقعا استدلال های جالبی داشتند.
استدلال هایی که خیلی ریز بینانه بود. یه دانشجویی هم بود که می گفت حرف داشنجو های ترم بالایی رو باید با اب طلا بنویسی بزنی در اتاقت!!! بیشتر اون حرفایی که من زدم هم حرفای اون اقایون بود.و به نظرم به حق بود.
در هر صورت نباید تعصبانه صحبت کرد. حداقل مای دانشجو باید این نکته رو رعایت کنیم.
الان مشکل دانشگاه آزاد چیه به نظرتون؟ به نظر من ارزش ندادن به مقاله نویسی هست (این رو همه دانشجویان میگن.) ولی ایا در دانشگاه های تمام دولتی غیر تهرانی و اصفهانی و تبریز و شیراز و مشهد مگر چند تا دانشگاه دیگه به مقاله نوشتن ارزش می دن ایا این مشکل فقط ماله آزاده؟ نه که نیست . این مشکل نظام آموزشی ماست که چندان تشویقی نمی کنند. البته الان خوشبختانه بعضی از واحد های غیر تهرانی آزاد(تهرانی ها تو مقاله نوشتن وضع خوبی دارن) دست بکار شدن و کار های خوبی انجام دادن.
الان دانشگاه آزاد رتبه سوم رو داره تو کشور. اول هم فکر کنم دانشگاه تهران هست. ایا مقاله نویسی تولید علم نیست؟
شما که دانشجو هستید باید به من حق بدید.