منم که میگم کاره این جماعت معلوم نیست.نمیکنن نتیجه هارو بزنن 1بینوایی مثل من تکلیفش بیاد دستش که بره همین سراسری داغونیرو که آورده ثبت نام کنه یا بره آزاد!!!:n27:نقل قول:
Printable View
منم که میگم کاره این جماعت معلوم نیست.نمیکنن نتیجه هارو بزنن 1بینوایی مثل من تکلیفش بیاد دستش که بره همین سراسری داغونیرو که آورده ثبت نام کنه یا بره آزاد!!!:n27:نقل قول:
نقل قول:
شما دیگه زیادی داری سخت میگیری مگه مدرک تحصیلی بقیه دانشگاها چی هست- غیر دانشگاه روزانه و شبانه که از سطح بالاتری برخوردارن (قابل مقایسه با دانشگاهای دیگه نیستن) بقیه در یک حد هستن دیگه:n23:
ممنون که کمک میکنید.آره منم قبول دارم حالا همین کارشناسی که روزانه بودیم چی یاد گرفتیم مگه؟الان چی بلدیم؟نقل قول:
ولی خب میگم من ترسم بیشتر از مجازی بودنشه و اینکه معدلم بیفته.بخدا اگر این جریان بورس نبود که اصلا نمیرفتم ارشد.1کله میرفتم پادگان!!!
آقا تاییدیه تحصیلی یعنی چی ؟
وقتی که دانشگاه قبول شدید ، یک نامه از دانشگاه و از طریق پست ارسال میشه به آموزش و پرورش که تایید کنند مدرک تحصیلی شما رو .نقل قول:
و این تاییدیه تحصیلی اسمش هست .
سلام دوست گرامی بنظرم حالا که شما میخای بورس دکترا بگیری فکر نمیکنم رشته های مجازی گزینه خوبی باشند چون هر چی اعتبار مدرک و بنیه علمی شما بیشتر باشه در آینده به نفع شما خواهد بود چون شما که نمیخایی فقط یه مدرک ارشد بگیری و ادامه ندی البته این فقط نظر خودم بود شما میتونی در این مورد بیشتر جستجو کنینقل قول:
موفق باشی :n18:
سلام عزیزم.مرسی.نقل قول:
والا من دیگه گیج شدم این طرف اونطرف خیلی پرسیدم نظرا خیلی متفاوته.بعضیا نظرشون اینه چون دانشگاه تهرانه خوبه حتی واسه برندشم که شده برو.بعضیا میگن مجازی که هست بعد اذیتت میکنه.بعضیا میگن این جریان مجازی تازه پا گرفته مالی نیست هنوز!و...
خلاصه من موندم و کلی نظر و 1 مخه هنگ!:n13:
سلام
من لیسانس برق گرفتم!میخوام واسه ارشد فوق لیسانس عمران بگیرم!!میتونم شرکت کنم یا نه؟
اگه میتونم شرکت کنم!میخواستم ببینم ایا میشه تا کنکور ارشد ازاد که ساله دیگس برم کلاسایه اموزشی و کتاباشم خودم بخونم!یعنی میتونم یا حتما باید لیسانسم عمران باشه؟
باتشکر
می تونید. هیچ منعی از این بابت وجود نداره، اصلا در یه گروه کاملا غیر مرتبط شرکت کنید. رفیق بنده لیسانس کامپیوتره اما داره برای سال دیگه ارشد ژنتیک می خونه.نقل قول:
سلام دوست من این دوست شما مطمئن شده که میتونه ارشد ژنتیک بخونه ؟این طور که من شنیدم جدیداً برای ارشد ژنتیک باید مدرک کارشناسی هم ژنتیک باشهنقل قول:
فقط خواستم دوست شما از این موضوع مطمئن بشه که میتونه همین
موفق باشی