سلامنقل قول:
نه عزيزجان نيازي به نوشتن عددي نيست
البته اگه ميخواي فقط عدد 5 فونتش عوض بشه عدد رو هم بنويس
ولي اگه ميخواي همه تغيير كنه نيازي به نوشتن نيست
موفق باشي
Printable View
سلامنقل قول:
نه عزيزجان نيازي به نوشتن عددي نيست
البته اگه ميخواي فقط عدد 5 فونتش عوض بشه عدد رو هم بنويس
ولي اگه ميخواي همه تغيير كنه نيازي به نوشتن نيست
موفق باشي
کلاً انگلیسی شد! در کادر Replace در قسمت لاتین فونت نازنین نداره. من فقط در قسمت complex نازنین رو انتخاب کردم.نقل قول:
مرسی بابت passنقل قول:
با سلام
می خواستم بدونم در برنامه ورد ( w o r d ) هم مثل برنامه چلیپا ،میتونیم به صورت اریب(مورب) ،تایپ کنیم؟ یعنی مثل مدل مرسوم،افقی تایپ نکنیم و مثلا با زاویه 45 درجه بتونیم عمل تایپ را انجام دهیم .
برام جالبه که بدونم
ممنون میشم
محرم حسینی و نقطه عطف آن بر حضرت مهدی (عج) و همه مسلمین تسلیت باد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه متن شما انگليسي بود يا اعدادت انگليسي بود كه اينطوي شدنقل قول:
نبايد اين شكلي بشه
حتما يه جاي كار رو اشتباه كردي
نه دوست من اينكار امكانپذير نيست مگر با استفاده از WordArtنقل قول:
نقل قول:
ممنون. در آپشن ورد در کادر complex script گزینه numeral رو hindi کردم درست شد. ولی همه اعداد استفاده شده در سند هم فارسی شد. اگر hindi باشه نمیشه عدد انگلیسی نوشت؟
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
چرا در بعضی وردها نمیشه اعداد فارسی تایپ کرد فقط انگلیسی تایپ میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا تو 2003که راحته همه جا هم گفته شده ، تو word2007 یکی بگه چکار کنیم عددها فارسی شه؟
دوست عزيز اين امكان توي 2003 وجود داره بنابراين حتما توي 2007 هم هست ولي من الان 2007 روي سيستمم ندارم منتظر باشيد دوستاني كه 2007 دارن راهنماييتون كنن.نقل قول:
توي 2003 يكي از مستطيلها هست كه گوشه سمت راست بالا و پايينش مستطيلهاي سياه رنگ كوچكي وجود داره كه بعد از زدن درايه اصليتون ميتونيد براي انديس تون از اون استفاده كنيد اگر با موس روي اون مستطيل بريد اسمش رو براتون ميزنه subscript and superscript tamplates
مراحل اين كار توي ورد 2003 به شرح عكس زير ميباشد كه به احتمال زياد خيلي شبيه به 2007 باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]