از من میشنفی پیکان نگیر یه پراید دست دوم بخر.نقل قول:
از من میشنفی پیکان نگیر یه پراید دست دوم بخر.نقل قول:
اگه تعدادتون کمه یه نیو پیکی بخر بهتره پیکان بنزین میخواد پرایدم خوبه
لوگان عزیز بهترین پیشنهاد رو به شما دادن . چون در این رنج قیمت هیچ خودرویی مثل لوگان نمیتونه نیاز شما رو برطرف کنه . موتور بسیار قوی که رواین خودرو هست شرایط رو برای سریع و قوی بودن محیا میکنه . صندوق جاداری هم داره فقط اگه بتونیبا قیافش کنار بیای .نقل قول:
206 صندوقدار V1 دقیقا مثل لوگان پاسخگوی شماست فقط شتابش یک مقدار کمتره و امکانات و تجهیزات ایمنی در مقایسه با E2+LP کمتره ولی درعوض قطعاتش فراوونه و چهره زیباتری به نظر من داره .
قطعات لوگان هم یواش یواش داره زیاد میشه.
مدرک چی ؟ وقتی خود مدیر عامل رنو میگه لوگان را در اروپای غربی عرضه نمیکنیم بعدا میاد خلاف حرفهاش عمل میکنه!!!! :20:من منظور بدی نداشتم !اتفاقا این خودرو بهترین خودرو با شرایط ما ایرانی ها است!!!:20:نقل قول:
:5:برای تبلیع در رالی نشون داده میشه!!!در حالی که این خودرو برای شرایط سخت و عمر طولانی!!! و لوازم یدکی ارزان و تعمیر راحت در تمام کشور هاساخته شده واز تست ایمنی 3 ستاره از 5 ستاره رو با داشتن تمام لوازم ایمنی گرفته!!!:5:
ممنونم از پیشنهاداتتون اما اگه پیکان باشه خیلی بهتره اگه کسی سراغ داره بگه.(مدل 80 به بالا)
با تشکر.
همون 206 بهتره لوگات منو ياده مينيبوس ايوكو ميندازه.
حالا فقط هميناست.همون مزدا چتوره؟؟؟؟
ببین با مزدا درسته هندیلینگ فوق العاده ای داره ولی ماشین جون داری نیست و به پای 206 و لوگان نمیرسه و کشش اونا رو نداره . به نظر من شما به جای اینکه یک ماشین کارکرده با مشکلات زیادی مثل کمبود قطعات - کمبود وسایل جانبی و نمایندگیهای کم در سطح شهرنقل قول:
شما همون 206 صندوقدار v1 رو بخر چون هم هندیلینگ بالایی داره و هم کیفیت سواری خیلی خوبی داره و برخلاف 206 هاچبک خیلی نرمتر شده و قدرت عالی هم داره مطمئن باش از خریدت پشیمون نمیشی .
سوال دیگه ای بود درخدمتم .
اگه پراید هم بود هستم.
سلام.
برای رانندگی جاده ای کدوم ماشین بهتره؟ 206 تیپ 5 یا گل؟