سلام:46:
می خواستم بدونم چطور میشه آپدیت های Avira free 2010 رو منتقل به یک سیستم دیگه کنم
مرسی
Printable View
سلام:46:
می خواستم بدونم چطور میشه آپدیت های Avira free 2010 رو منتقل به یک سیستم دیگه کنم
مرسی
برنامه زیر رو اجرا کنید. محل نصب اویرا رو بهش بدین سپس تایید کنید اپدیت هارو به شکل یک فایل rar در خواد اورد که این میشه اپدیت افلاین و می تونید مانند اپدیت افلاین ازش استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://download.softpedia.com/dl/b151bbbb2892a177a4bf4a2cd3082ed8/4c31ddbc/100129229/software/antivirus/Avira%20Antivir%209%20Updates%20Generator.exe
نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز. ممنون بابت راهنمایی . فقط یه سئوال کوچیک داشتم. این ایندکس سرویس که گفتید کاراییش چیه . یعنی وقتی از کار بیوفته چی میشه . لطفا اگر امکان داره یه توضیح راجع بهش بدی ممنون میشم.:40:
سرویس های جستجو رو ایندکس سرویس میگننقل قول:
فهرست های جستجو شده و...
البته در انتی ویروس ها به معنی تعمیر کردن میده
ولی در اویرا به معنی لیستی هست که وقتی فایلی پیدا میکنه
میگه
ignore
delete
repair
یا.....:40:
نقل قول:البته بند همنظورم indexing ویندوز بود....نقل قول:
ببخشیدنقل قول:
تنها چیزی که میتونم بگم به اونا دست نزن
مانند ریجستری ویندزن هر تغییر سریع اعمال میشه بدون اینکه حتی بدونین چی بوده
شما بگین کدوم گزینه بگم مربوط به چی هست
گزینه های زیادی داره.:40:
منظورتون چیه دوست عزیز.نقل قول:
چرا دست نزنیم! راحت بدون هیچ مشکلی میشه این سرویس رو غیر فعال کرد بدون هیچ مشکلی (حتی سرعت ویندوز هم بالاتر میره).
پس شما که میگین سرعت ویندوز هم بالاتر میرهنقل قول:
چرا میپرسین این قسمت چیه؟:31:
حتما میدونین؟!:31:
البته مطمئن باشین که از تویه نت پیدا کردین که میگین سرعت سیستم بشتر هم میشه
خب میدونی کارش چیه؟
برایه سرچ کردن فایل ها بکار میره که اگه اهل سرچ و جستجو در سیستم نیستی غیر فعالش کن تا سرعتت کمی بالاتر بیاد
:40:
هر کدوم از گزینه هاش مربوط به سرچ در فایل ها میشه.:31:
نقل قول:دوست عزیز شما که پست میدی یه کم دقیق تر پست ها رو بخون!!نقل قول:
بنده کی از شما پرسیدم این قسمت چیه؟!! بنده به دوستمون گفتم که این سرویس رو غیر فعال کنه.درضمن به فرض که بنده از نت اینو فهمیده باشم به نظر شما اشکالی داره(همه میدونیم که قسمتی از اطلاعات شما و بنده وهمه دوستانی که تو فروم فعالیت داریم از تو نت بدست اومده_که نفس به وجود اومدن فروم و نت و... همینه).
امیدوارم که همه مون به فکر این باشیم که مشکلی رو از دیگران حل کنیم نه اینکه ...
نقل قول:اره این سوال یکی از دوسان دیگه بودکد:با سلام خدمت شما دوست عزیز. ممنون بابت راهنمایی . فقط یه سئوال کوچیک داشتم. این ایندکس سرویس که گفتید کاراییش چیه . یعنی وقتی از کار بیوفته چی میشه . لطفا اگر امکان داره یه توضیح راجع بهش بدی ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اونجا که شما گفتین منظورم index ویندوز بود گفتم شاید نمیدونین چی هست.:11: