دوست گرامي اگه ميشه تايپك c905 را برام بزاريد اقاي hamed1297
هر چي گشتم پيدا نكردم.لطف مي كنيد
و اين گوشي c902 ايا عكسهاش از k850 بهتره يا نه من تو يه سايت خوندم زياد تعريفي نمي كرد.
Printable View
دوست گرامي اگه ميشه تايپك c905 را برام بزاريد اقاي hamed1297
هر چي گشتم پيدا نكردم.لطف مي كنيد
و اين گوشي c902 ايا عكسهاش از k850 بهتره يا نه من تو يه سايت خوندم زياد تعريفي نمي كرد.
نه من يه بار با فلش ورژنشو تغيير دادم از اون به بعد اون خطا را ميده
البته شماره سريالش با روي جعبش يكسان است حتي بعد اون فلش كردن ميشه با ارتقاي ورژن اون خطا رو رفع كرد من سيم كارت ايرانسل ميزارم اين طور نمي شه
این تاپیک C902:
این تاپیک C905:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201366&page=13
عکسهایی که دوستان گذاشتن رو ببینید و خودتون مقایسه کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233303&page=35
والا نمیدونم.ما برای یکی از دوستان یه K770 خریدیم که بعد فهمیدیم سریالش چنج شده.همین ارور رو میداد.پیگیر شدیم گفتن که از لحاظ امنیتی سیم کارت چک میشه توسط اپراتور که یه جورایی سریال گوشی هم چک میشه.همین باعث این ارور میشه.نقل قول:
نه من يه بار با فلش ورژنشو تغيير دادم از اون به بعد اون خطا را ميده
البته شماره سريالش با روي جعبش يكسان است حتي بعد اون فلش كردن ميشه با ارتقاي ورژن اون خطا رو رفع كرد من سيم كارت ايرانسل ميزارم اين طور نمي شه
ایرانسل چون سریال رو چک نمیکنه مشکلی نداره و ارور نمیده.
اگر خاطرتون باشه گوشیهای رجیستر نشده رو میشد با سیم کارت ایرانسل راه انداخت
من چندوقتیه بازی هرچی میریزم خود به خود پاک میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا مجبورم گوشی رو روزی 3-4بار خاموش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون مربوط میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نباید ربطی داشته باشه.
واسه چی مرتب خاموش روشن میکنید؟
شرایط کاری ایجاب میکنه
جواب ما را نداديد در مورد مقايسه c902 و k850
گفتم که شما میتونید عکسها رو خودتون با هم مقایسه کنید.
ولی به نظر من و دوستان خیلی بهتره.c902 رو میگم.
چقدر افت کرده قیمتش!
البته من خودم دسته دو (در حد نو) 240 خریدم با 2 گیگ رم :31:
فقط یک توصیه کنم حتما فیرم وار رو خریدید rc037 کنید تا مشکلاتش تا حد زیادی رفع بشه :40:
به تايپكي كه دوستمون گفت سر زدم من كه اصلا نه اين عكسها را قبول دارم ونه بيشتر اين سايتها به استثناي اين سايت كه خيلي قبولش دارم اين عكسها در شرايطي گرفته مي شوند كه يك دوربين معمولي هم مي تواند تصاوي عالي ارايه دهد اينجور نيست!؟؟؟
اين گوشي هيچ برتري نسبت به كا850 نداره نه در صدا نه در lcd نه در فلاش ,نه در اندازه كه منو ياد لنگه كفش ميندازه
onlyk850i