Printable View
سلام
دنبال آهنگ تک ستاره مجید خراطها هستم اگه کسی لینک دانلودی ازش داره بزاره واسم ممنون میشم
توي تاريکي شبهام تويي تنها تک ستاره
بيا باز با هم بمونيم با يه چشمک دوباره
بيا تو چشمام نگاه کن مي خوام از چشات بخونم
دنياي قلبت قشنگه بذار تو دنياش بمونم
نقل قول:لینک دانلود آهنگ
[HTML]http://majidkharatha.net/fansclub/album/Majid%20Kharatha%20-%20Tanha%20Tarin%20Tanha/05%20Tak%20Setareh.mp3[/HTML]
رامین جان متن آهنگ "حلقه" رو که توی کنسرت خوند رو نداشتی برام بذاری؟
باتشکر
رامین جون مرسی خیلی گلی .اولین آهنگ مجید که گوش کردم خیلی باهاش خاطره دارم :n12:
با سلام ....نقل قول:
ضمن عذرخواهی بابت دیر جواب دادن .....
اون شعری که گذاشته بودم کلا قسمتی بود که جدید اجرا شد و بقیه اجرا همون اجرای حلقه بود .... که هم فیلمش رو میزارم واست هم شعر کامل ....
ضمنا منتظر خبرهای خوب باشید
:n12:
با اجازه ی رامین عزیز متن موزیک حلقه رو میذارم.البته مجبور شدم هم کنسرت رو ببینم هم موزیک رو گوش بدم تا جاهایی که مجید اضافه کرده رو به موزیک هم اضافه کنم و این باعث شد دوباره با شنیدن این آهنگ اشکم دربیاد.کل موزیک رو حفظم ولی خواستم دقیق دقیق تایپ کرده باشم و دوباره گوش کردمشون.این موزیک که منو کاملا freak کرده.شمارو نمیدونم.خدمت شما و دوست عزیزم رامین گل:
خبری ازت نبودو خیلی بی تاب تو بودم.اومدم سراغت اما پر گریه شد وجودم.خیلی دلتنگ تو بودم گل مهربون و نازم نمیدونم چرا اینجا یا اصلا چم شده بازم.اون همه قول و قرارا اومدم یادت بیارم اما انگار دیگه راهی واسه برگشتن ندارم.اینجا گل بارونه امشب چقد این فضا غریبه, چرا من هیچی نمیگم چرا میخندم عجیبه...آخه مجبورم بخندم کسی اشکامو نبینه حالا کو تا باورم شه سرنوشت من همینه بنظر میاد که امشب از قلم افتاده باشم آرزوم بود که من امشب پیش تو وایساده باشم.چه لباسای قشنگی بت میاد چقد عزیزم تو میخندی و من از دور دارم اشکامو میریزم خوش سلیقه ام که بودی آره بهتر از من اونه, سرتره ازم میدونم اون که میخواستی همونه.تازه فهمیدم حسودم دست تو, تو دست اونه ای خدا انگاری اونم نقطه ضعفمو میدونه.حالا تو دست تو حلقه س دست اون حلقه تو دستات یا من اشتباه میبینم یا دروغ بود همه حرفات.بله رو بگو گل من تو ازم خیری ندیدی آرزوم بود که ببینم تو رختای سفیدی.حالا هردو حلقه داریم تو, تو دستت من تو چشمام تو زدی من اما موندم زیر قولت پای حرفام.اگه این گوشه میخندم واسه ترس از آبرومه, سهم یکی دیگه میشه اون کسی که آرزومه, نمیدونم مثل من تو, تو این روزا چی کشیدی, میدونستی من نمیام به سر و وضعت رسیدی, خوش سلیقه ام که بودی آره با این انتخابت, وقتی پرسیدن وکیلم بگو نه چون من میخوامت.حالا من این گوشه از دور واست اشکامو میریزم اگه یک ذره مهم ام بله رو نگو عزیزم...بله رو نگو عزیزم تو بگی بله می میرم اگه تو بخوای الانم میام دستاتو میگیرم.برو خوشبخت شی عزیزم تو ازم خیری ندیدی آرزوم بود که ببینم تو, تو رختای سفیدی بله رو بگو گل من بگو و شرش رو بکن من و زندگی بی تو باورم نمیشه اصلا.داره سردم میشه کم کم خیسه از اشکام لباسم همه گریه هام رو کردم اشکی ام نمونده واسم میزنم بیرون از اینجا بله رو میگی نباشم میرم اون بیرون یه گوشه دست به دامن خدا شم...بله رو گفتی تموم شد دیگه این آخر کاره هی میخوام بگم مبارک ولی بغض ام نمیذاره.حق حق ام تبریک من بود من واسه تو گریه کردم قطره قطره های اشکو بتو امشب هدیه کردم.امشب تو جشنت عزیزم نمیدونی چی کشیدم اما کاش اشکام نبودن تورو باز بهتر می دیدم.دیگه چشمام نمی بینه دستمم نمی نویسه دلخوشیم همین یه نامه س گرچه اینم خیس خیسه.آخرین جمله ی نامم اینه از ته وجودم برو خوشبخت شی عزیزم...خیلی عاشق تو بودم
رامین جان بی ادبی بود شما میخواستی بذاری من زودتر گذاشتم ولی دیگه طاقت نیاوردم.اگه میشه فیلمش رو با کیفیت بالا اگه داری برای دانلود بذار.حجمش اصلا مهم نیست دانلودش میکنم.منتظر خبرهای خوبت هم هستیم
با سلام ..... اولا من باید عذرخواهی کنم بابت انجام ندادن قولی که دادم ..... مرسی عزیز
این هم الان آپ کردم
کلیپ اجرای فوق العاده احساسی و زیبای آهنگ حلقه سلطان احساس، مجید خراطها در 25 اسفند 1391
حجم : 35 مگابیت
کیفیت فیلم : خوب
کیفیت صدا : عالی
[HTML]http://www.mediafire.com/download/5t1b5c9b6i9ikmh/Halge.mpeg[/HTML]
مجید خراطها با همان حس و حال همیشه...
تک آهنگ جدید سلطان احساس تا اواخر خرداد .....
منتظر باشید ....
خبر خیلی خوبی دادی رامین جان دمت گرم.فقط امیدوارم اومدن این تک آهنگ مثل اومدن آلبوم اونجوری تاخیر نداشته باشهنقل قول: