ازش پرسیدم گفت مشکلی پیش نمیاد.هر جایی که اتصالت قطع بشه تا همونجا نقشه ها میره توش. از من میشنوی یه بک اپ از کل گوشیت بگیر.
ببینم شما می خواین انلاین این کار رو بکنین؟
Printable View
ازش پرسیدم گفت مشکلی پیش نمیاد.هر جایی که اتصالت قطع بشه تا همونجا نقشه ها میره توش. از من میشنوی یه بک اپ از کل گوشیت بگیر.
ببینم شما می خواین انلاین این کار رو بکنین؟
سینا جان با ایرانسل میشه نقشه ریخت رو گوشی؟؟؟
سریع هست؟؟؟
من این گوشی رو چند روز پیش خریدم بدون گارانتی الان 3روزه من توش اهنگ و تم میریزم فرداش میبینم همش پاک شده و گوشی فارسی هستش میگه حافظه انبوه قالب بندی شود و وقتی okمیزنم قالب بندی میکنه و تمام اطلاعاتش پاک میشه بعد دوباره میریزم دوباره همین پیام میده .بعضی وقتا اصلا چیزی توش نیست میگه حافظه پر هست. گوشی رو نو خریدم.میخوام بفروشمش چند میخرن
یک موقع وسط کار با گوشی و ایرانسل قطع بشه چی؟؟؟
اخه ایرانسل میدونی چه شاهکاری که؟؟؟؟لول...
نقل قول:
گوشی رو یک بار مستر ریست کن...(با خود گوشی)...
اگه نشد با این کد ریست کن=*#0737# از راست به چپ...
اگه باز نشد یک فلش کن...
اقا اکتور میشه .خوب هم میشه. دنگو فنگ مپ لودر هم نداره. سیم کارت پیام رسان باشه بهتره هم هزینه اش کمتره هم سرعتش بیشتره.
هیچ خیالی نیست. تازه گیا سرعتش به 10kb/sمیرسه.خیلی خوبه!من الان دارم با ایرانسل پست میدم.
خیلی ممنون...
به مشکل خوردم خبرت میکنم...
ای ول دمت جیز باد:5:...نقل قول:
منظور قسمت دوم سوالت رو متوجه نشدم ؛ یعنی چی آنلاین؟مگه طور دیگه ای هم میشه از مپ لودر نقشه گرفت و ریخت توو گوشی؟طبیعتا آنلاین این کارو می کنم...
راستی گفتی تا هر جا بره همونقدر از نقشه می ره داخل گوشی درسته؟پس اگه بخوایم دفعه ی بعدی همون نقشه رو بریزم توو گوشی تا کامل شه از ادامش این کارو می کنه دیگه...درست می گم؟؟؟
من اصلا نديدم جي پي آر اس تو گوشي dc بشه.كه اگه هم بشه فكر كنم عين كامي بايد از اول . . . .نقل قول:
ضمن این که اگه یه بار در حین دانلود ارتباط قطع شه چه مشکلاتی پیش میاد؟؟؟
من با این مپ لودر کار نکردم. فکر کردم میشه اول بگیریش بعدا بریزی تو گوشی.
این یکی رو دقیقا نمیدونم. تو پسته قبلی حرف رفیقمو عینا برات گذاشتم !
تا اونجای که میدونم مپ لودر بخش بخشه. و شما یکیش رو انتخاب می کنی و بعد می ریزی تو گوشی. فکر کنم اگه قطع بشه از اول هر بخش بیاد!
ولی بک اپ رو حتما بگیر.
مگه شما با چه ispمیری تو اینترنت که اینقدر نگرانه قطع شدنش هستی؟ بری کافی نت مطمعن تره!