جوکول: هیچ نگرانی درباره قراردادم ندارم
جوکول ۲۶ ساله مذاکراتش را برای تمدید قرارداد متوقف کرده اما تاکید کرد که او ۲ سال باقی مانده از قراردادش را در بین شیرهای آبی لندن خواهد بود و هیچ توجهی به آمدن یا نیامدن روبینهو نمی کند. وی در این باره گفت: فعلآ نمی خواهم درباره تمدید قرارداد صحبت کنم. قصد داشتم امسال وضعیتش را روشن کنم اما با آمدن سرمربی جدید و رفت و آمد بازیکنان فرصتی در این خصوص به دست نیاورده ام. من عاشق چلسی هستم و باشگاه هم قصد دارد قرارداد من را تمدید کند و هیچ نگرانی در این مورد ندارم و تنها می خواهم بر روی بازی متمرکز باشم و عملکرد خوبی را به جا بگذارم. من بازیکن چلسی هستم و می خواهم باقی دوران فوتبالم را نیز در اینجا بگذرانم.
اسکولاری:از خشم آبراموویچ می ترسم
به گزارش شیرهای آبی لندن٬ اسکولاری معتقد است آبراموویچ مالک باشگاه بی صبرانه به دنبال کسب قهرمانی در این فصل است. پس از ناکامی های فصل گذشته آبی ها در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آورام گرانت سرمربی سابق آنها اخراج شد و لوئیس فیلیپه اسکولاری مربی سابق تیم ملی پرتغال و برزیل سکان هدایت این تیم را به دست گرفت. اسکولاری گفت: من نمی خواهم اخراج شوم اما شاید این تنها راه پیشرفت چلسی باشد. من می دانم که اگر ما به پیروزی نرسیم هواداران بسیار ناراحت می شوند اما این را هم بگویم که تیم هم اصلآ شکست را دوست ندارد و همه با هم تلاش می کنیم تا چنین اتفاقی نیفتد.
جوکول تا پایان بازیگری اش در چلسی
جوکول اعلام کرد که می خواهد تا پایان دوران فوتبالش در چلسی بماند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, جوکول درباره ماندش در چلسی گفت:"من عاشق چلسی هستم . باشگاه می خواهد با من تمدید قرارداد کند و به نظرم مشکلی برای این کار نیست ولی فعلا تمام تمرکز من روی تمرینات است تا آمادگی بدنی خوبی داشته باشم.من هواداران چلسی را خیلی دوست دارم و تا پایان دوره بازی گری ام در این باشگاه خواهم ماند.من در پستی بازی می کنم که باید برای بازی در آن بجنگ چون تنها یک نفر در زمین می تواند دارای پست من باشد و من باید برای این پست رقابت کنم.من همیشه مقابل تیمهای بزرگ و بازیکنان بزرگ خوب بازی می کنم و چیز های زیادی از آنها یاد می گیرم.فصل گذشته من شرایط خوبی داشتم و هواداران من را به عنوان بازیکن برتر فصل انتخاب کردند ولی همه اینها هم اکنون مربوط به گذشته است."
مصدومیت کوتاه بالاک
میشائیل بالاک ، شماره ی ۱۳ چلسی برای بار دوم در این ۲ ماه اخیر دچار مصدومیت شد و تا جمعه پا به توپ نخواهد زد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، میشائیل بالاک که به تازگی از کمند مصدومیت رها شده بود باری دیگر مصدوم شد . بالاک ۳ بازی اول چلسی با اسکولاری را از دست داده بود و تازه بازی یکشبنه مقابل پورتسموث دومین بازی او در فصن جدید بود . او در دیدار یکشنبه عصر تا دقیقه ی ۳۸ برای چلسی بازی کرد اما پس از آن جای خود را به مالودا داد . پای چپ او آصیب دیده است و به همین دلیل نمی تواند تیم ملی کشورش را همراهی کند و تا جمعه هم تمرین نخواهد کرد
پیتر چک در برابر هم تیمی هایش
پیتر چک دروازه بان چلسی برای بازی مقابل تیم ملی انگلیس بسیار مشتاق است
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,پیتر چک دروازه بان شماره یک چلسی و تیم ملی جمهوری چک که قرار است مقابل تیم ملی انگلیس در ورزشگاه ومبلی در یک بازی دوستانه شرکت کند درباره این بازی گفت:"بازی جذابی خواهد بود,من به خوبی با جو بازی های لیگ انگلیس آشنا هستم ولی تا به حال برابر تیم ملی آنها بازی نکرده ام.من می خواهم در انگلیس چیز جدیدی غیر از جام حذفی و کارلینگ کاپ و جام خیریه تجربه کنم,البته من در بازی انگلیس و کرواسی در ورزشگاه حاضر بودم و بازی را دیدم ولی باید در زمین این حس را تجربه کنم.انگلیس 4 سال است که خانه من است و من بسیار مشتاقم تا در برابر هم تیمی هایم بازی کنم.مت برای کسب سهمیه جام جهانی تلاش می کنیم.ما سرمربی جدیدی داریم و شروع متفاوتی خواهیم داشت به همین دلیل همه منتظر دیدن این بازی هستند."
پ.ن: جمهوری چک 2- انگلیس 2 که گل دوم انگلیس رو جو کول در دقیقه 90 وارد دروازه پیتر چک کرد:27: