انتقاد از تیم؛ گواردیولا: «هنوز کمبود غریزه گلزنی داریم.»
به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، سرمربی بارسا از عملکرد بازیکنانش و برد 2-1 راضی بود، ولی قبول کرد که تیمش در مقابل دروازه حریف پیشرفت زیادی نیاز دارد.
بارسلونا با وجود زدن 12 شوت در چهارچوب در نیمه اول، با باخت زمین بازی را ترک کرد. اما در نهایت با پنالتی بحث برانگیز دقایق آخر لیونل مسی یک برد 2-1 در مقابل اسپانیول بدست آورد.
گواردیولا از نظر دادن در مورد داور بازی، مدینا کانتالخو، امتناع کرد. در حالی که رئیس باشگاه اسپانیول ،دانیل سانچز، بلافاصله بعد از بازی به شدت به داور اعتراض کرد مربی آبی و اناری ها تمرکز روی تلاش تیمش را برگزید. پپ در مصاحبه بعد از بازی گفت: «ما در نیمه اول عالی بازی کردیم و من باور دارم که ما افراد پرانرژی خوبی در تیم مان داریم. اما ما هنوز کمبود غریزه گلزنی در مقابل دروازه حریفان برای تمام کردن موقعیت هایمان داریم.»
او سپس اظهار کرد که دید مناسبی نسبت به صحنه پنالتی روی ساموئل اتوئو در محوطه جریمه که منجر به گل دوم بارسا شد، نداشته است. در پایان پپ طرفداران بارسا را به خاطر پرتاب منور به سوی طرفداران اسپانیول که باعث مجروح شدن آنها شد، نصیحت کرد: «این یک کار غیراخلاقی بود و من امیدوارم دیگر چنین صحنه هایی اتفاق نیفتد.»
او برای تبرئه کردن بازیکنانش که برای خوشحالی به سمت همان قسمت از ورزشگاه که طرفداران اختشاشگر بارسا آنجا حضور داشتند، رفته بودند، گفت: «وقتی آن ها در حال بازی کردن هستند، نمی دانند که در ورزشگاه چه اتفاقی روی می دهد. اگر بازیکنان می دانستند که تماشاگران دردسرساز کجای ورزشگاه هستند، این کار را نمی کردند.»