جلوگیری از بخار کردن شیشه ها
این که به بخار گیر دادم اینه که تو خیابون زیاد دیدم ماشین هایی که شیششون بخار کرده.نمی بینن بد رانندگی می کنن اعصاب من و خیلی هارو خش خشی می کنن.تازه یک دفعه یک راننده تو ماشین شروع کرد به کلی بد و بیراه به شرکت سازنده که اون دیگه بهم زور آورد همون جا بهش گفتم چی کار کنه درست بشد(اندکی هم به تربیتش اضافه شد)
راه جلوگیری از بخار کردن شیشه:
1.همیشه در فصل زمستان دکمه گردش هوا رو جوری تنظیم کنید که هوا از بیرون به داخل بیاید نه اینکه دریچه بسته باشه.
2.اهرم بخاری را به گونه ای تنظیم کنید که گرما به سمت شیشه و داخل اتومبیل باشد.
3.صبح زود یکی از شیشه ها رو 5سانت پایین بدید.(در مواقعی که بخاری خاموش است).
4.صبح زود بعد از روشن کردن اتومبیل با دنده1 و 2 با دور موتور 2500 تا 3000 رانندگی کنید تا موتور زودتر گرو شود.
5.بر خلاف تصور بعضی، استفاده از بخاری باعث خنک شدن موتور می شود.نه گرم شدن.بنابراین صبح زود از روشن کردن بخاری صرف نظر کنید اندکی مورد 3 را تحمل فرمایید.
در آخر دوستان بنده را ببخشن.این مطلب بسیار آماتور هست اما واقعآ لازم بود.چون خودم به شخصه خیلی مشاهده کردم.
موفق باشید.
سو ء استفاده از دوربین کنترل سرعت
دوستای گرامی چند وقت پیش شنیدم یکسری اسپری اومده که براق کننده پلاک هست منتها کاری می کنه وقتی این دوربین های کنترل سرعت فلاش می زنن به دلیل وجود یک ماده خاص پلاک شدیدآ برق رو جذب بعد منعکس می کنه.خلاصه اینکه زمان عکس گرفتن مشخص نمی شه.شما چیزی ازش نمی دونید؟
خودم قبلآ یه سیستمی پیاده کردم که جواب داد اما یه پلیس دید گیر داد اگه ............. به حالت اول برنگردونم ماشین رو می خوابونه.تو تهرانم بعد از این قضیه همه فهمیدن و ........به خاطر همین دنبال اسپری می گردم.