میشه لینک یک winamp که راحت و بی دردسر نصب بشه رو بگذارید ممنون
راستی real player هم نصبه چه جوری میشه؟؟
Printable View
میشه لینک یک winamp که راحت و بی دردسر نصب بشه رو بگذارید ممنون
راستی real player هم نصبه چه جوری میشه؟؟
دوست عزيز اين سيستم عاملي رو توضيح مي دهيد دقيقا چطورياست !نقل قول:
دوست عزیز من این سیستم عامل رو نصب نکردم فقط یکی ازدوستان میخواست دانلود کنه حجمش زیاد بود من واسشون دانلود کردم و تقسیم کردم به قسمت های کوچیک تر تا راحت تر بتونند دانلود کنند اما دیگه خبری از این دوست ما نشد که نشد.نقل قول:
قرار شده بود که این رو بگیرن و تست کنند جواب رو به تاپیک بدن
داخل تاپیک هست بگردید پیدا میشه اما من از این Winamp استفاده میکنم مشکلی هم ندارهنقل قول:
لینک دانلود Winamp:
منظورتون از سوال دوم چیه واضح تر توضیح بدینکد:http://rapidshare.com/files/79622987/exmms-0.1-a1200.pkg.zip.html
sadegh1366 جان ببينم اگر اين تم هايي كه شما ميزاري جاهاي ديگه هست رو نصب كنيم با اينطتالر lin غيره نميره تو قسمت skin ؟
كلا نصب ميكنه و براي انتخاب يه تم ديگه بايد گوشي رو ريست كرد !؟
اگر اينجوري باشه كه فايده نداره !
دوست عزيز پس از نصب MPKG و نمايشش تو منو فايل مثلا ساعتي كه شما گذاشتيد رو روي رم يا مموري خود گوشي ميريزم بعد open ميكنم روي mpkg ولي ارور ميده !
آيا فرميورم كه 25p هست مشكل داره يا من كارم غلطه !؟
سلام بچه ها.
من با نصب mtf و به طور کلی theme مشکل دارم. invalid می زنه.گوشی ام هم frimware 25p. باید چکار کنم؟
دوست عزیز بابت فایل ها ممنون
الان موقه امتحانات دانشکاه هستش
اینم یه سیستم عامل هستشک ه اگه در موردش سرچ کنید همه چیز دستتون میاد البته هنوز ناقصه کار زیاد داره اما خالی از لطف نیستش داره روش کار میشه برید به سایت موتوفان یا سرچ کنید opie a1200
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم و متا سفانه تا حالا نتونستم این مشکل رو رفع کنم اگه پیدا کردم حتما خبرتون میدم البته قبلا هم من این موضوع رو گفته بودمنقل قول:
تازه با هر رست کردن گوشی هر چی تو حافظه ی اصلی گوشی باشه دود میشه میره هوا مثلا لیست مخاطبین و اس ام اس ها.
البته این توضیحاتم یکی ازدوستان به نام امین دادند که میتونه کار ساز باشه:
براي تغيير تم كافيه يه تم ديگه رو انتخاب و نصب كنيد بعدش گوشي رو خاموش و روشن كن
اگه هم دوست نداشتي ميتوني از shems پيشفرض خود گوشي هم استفاده كنيد.
چند تا نكته در مورد نصب اين ن.ع تم كه تو سايت موبايل سرا بود:
بعد از نصب يك بار صداي زنگ (شبيه زنگ حمام!) رو ميشنويد اين يعني فرايند نصب آغاز شده و سپس آنقدر صبر ميكنيد دوبار پشت سرهم صداي زنگ تكرار شود. اين يعني نصب تم با موفقيت انجام شده و سپس گوشي رو ريستارت كنيد.
هشدار:
اگر بنا به دلايلي بار دوم صداي زنگ را نشنيديد يعني تم با موفقيت نصب نشده و از منوي setup>color scheme يكي از تم هاي استاندارد رو دوباره برگزينيد.
ممكن است نصب تم تا 30 ثانيه هم طول بكشد پس صبور باشيد و عجله نكنيد.
در صورتي كه زودتر از نصب تم گوشي رو ري استارت كنيد شايد مجبور به نصب مجدد فلش شويد پس دقت كنيد.
دقیقا نمیدونم مشکل از کجاست از یه لحاظ میگید mpkg رو شناخته از یه لحاظم میگید که وقتی برنامه mtf رو میزنید ارور میده.:23:نقل قول:
البته من قبل از اینکه فریمور گوشیم رو عوض کنم اصلا همین برنامه mpkg رو هم نمیشد نصب کرد اصلا گوشیم این برنامه رو نمیشناخت.بعد از اینکه فریم ویر گوشیم رو عوض کردم راحت همه ی برنامه هارو میشناسه .
شما هم اگه میخوایی مطمئن بشی بهتره فریمور گوشیت رو عوض کنی.
برو تو این صفحه با آموزش تصویری و فایل های مورد نیاز واستون گذاشتم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1935391&postcount=1397