هرکدوم ۷۰ تومن؟نقل قول:
پایین تر چی؟
Printable View
هرکدوم ۷۰ تومن؟نقل قول:
پایین تر چی؟
نه عزيزم قيمت كلش اينهنقل قول:
مدل خوبي بهت پيشنهاد شده
سلام بچه ها.
من دنبال یک کیت زیر 100 تومن(یا یکمی بالاتر-پایین تر) برای رم میگردم. اولویت اولم حجمه ، اولویت دومم اورکلاک (به دنبالش تایمینگ)
اورکلاکم هم برای ثبت رکورد نیست (E7200 رو میخوام تا 3 یا 3.2 ببرم) پس Latency فکر نکنم اون قدر مهم باشه.
منتظر پیشنهاداتتون هستم فقط لطف کنید چند پیشنهاد در رنج ها مختلف بدید ممنون میشم.
بازم از همتون تشکر می کنم.
سلام دوست مننقل قول:
من خودم همین امروز رم بهم رسید و + چند قطعه دیگه وصلش کردم
مدل
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 DHX
یه خنک داره که الان تویه عکس معلوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تهران خریده دوستمه
حدود 83 تومان( فکر کنم)
به تامینگ 4.4.4.12 روی ولتاژ 2.10 الته الان روی 5.5.5.18 است ولی به راحتی می شه بزاریش رویه 4.4.4.12
البته فکر کنم باید ولتاژ رو هم بزارید روی 2:10 فکر کنم همشون اینطوری هستن ها؟:20:
دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟نقل قول:
یک سوال دیگه اینکه قیمت این هارد های معروف تک پلاتر 320 گیگ سامسونگ چنده؟ 620 گیگی ها چه طور؟
میشه شماره مدل این هاردها رو بنویسید.
ميتوني OCZ بگيري سري Gold يا Platiniumنقل قول:
اگه بالاي 100 مشكلي نداري ميتوني بري سراغ پك 4 گيگ از همين مارك ها
سلام خدمت شما دوستان عزيزيك رم 2gb Dc باس 800 داراي هيتسينك معرفي كنيد تا سقف50000 تومانبا تشكر
سلام.يك رم براي كارت گرافيك128ومادربوردAsrock Wolfdale1333-D667 مي خواهم مارك وقيمتشو لطفا برام بنويسيد.
با سلام --من میخام یه رم 2 گیگ بخرم و بیشتر ر برای بازی در حد متوسط میخام و تا 140 هم میتونم هزینه کنم
یکی میگه gk skill خوبه یکی دیگه میگه ocz حالا من موندم چی بخرم؟ مادر بورد من msi است
2- من در ضمن یه هارد 320 گیگ هم میخام بخرم چه مدلی را پیشنها میکنید ؟
ممنون
فک میکنم منظورت samsung F1 باشه قیمت 320 گیگ 56 تومن. 640 قیمت ندارمنقل قول:
فک میکنم رمهای patriot blood iron مناسب بودجه شما باشه یا سری SL پاتریوتنقل قول:
OCZ سری GOLD هم همچنین
مدل مادربرد رو هم بگو عزیزنقل قول:
شمامی تونید رم DDR2 تا فرکانس 667 استفاده کنید. رمهای پانریوت مناسب هستننقل قول: