خوش اومدی Modern Talking !
Printable View
خوش اومدی Modern Talking !
با سلام مجدد
از دوستان عزیزی که از GPS ان 95 استفاده موفقیت آمیز داشته اند تقاضای راهنمایی دارم . من اولین مرتبه که MAP رو راه اندازی کردم اول درخواست قبول شرایط توافق نامه را داد که من accept کردم . بعد گفت که کی پد را باز کنید که انجام دادم . سپس پیغام داد که WLAN یافت نشد که OK را زدم بعد هم پیغام داد که اتصال اینترنت ندارید که باز هم OK را زدم . و علامت ماهواره با ضربدر قرمز مشخص بود . از آن به بعد هرچه در فضای باز MAP رو فعال می کنم همان پیام های عدم وجود WLAN و اینترنت را تکرار می کند . آیا GPS من نیاز به تنظیم خاصی دارد ؟ به نظر شما اشکال چیست ؟
با تشکر فراوان
اگر براي اولين بار هست كه مي خواي نقشه رو ببيني.كه نمي دونم مشكل از چيه.
ولي اگر خيلي وقته گوشي رو داري و كار ميكني حالا يه دفه اينجوري شده بايد بگم فقط 60 روز مجاز به ديدن تصاوير هستي و بعد از اون بايد به اينترنت وصل بشي
Satellites in geostationary orbit so that everyone has an equal share. The question remains how detailed Maps are for you Go to Menu > Tools > Settings > GPS data > Position > Options > Positioning Settings > Methods1-نحوه چک کردن جی پی اس و داونلود نقشه محل زندگی شما
Is there currently a RED TICK against Integrated GPS and Network based?
With memory card in phone go outside hold phone with keypad slider open at 45 degrees, don't cover the "#" key as GPS antenna is below this.
Go to Menu > Tools > Settings > GPS data > Position > Open > Options > Satellite status > Open
You need a minimum of three solid black bars, but usually get four for lock-on position
If empty rectangles haven't turned to solid bars by 20 mins your GPS isn't working!
Now that you've determined GPS is working Open Maps application - at first there is RED CROSS on satellite icon at bottom right - this disappears when GPS locked-on
Close application and you see "saving data" above globe on screen. This creates folder structure on memory card that Maploader requires.
It is now a lot faster to put microSD into card reader on PC and when you run Maploader it should find card and allow you to proceed to download map.
2-برای استفاده از جی پی اس باید در فضای باز قرار بگیرید3- ساختمانهای بلند،درختان وحتی ابرها نیز جزء موانع محسوب می شوند
آیا این موضوع برای ایران هم صدق می کنه چون ایران نه نقشه ای واسه دانلود داره نه GPRS که بشه از طریق اون نقشه ای دانلود کرد...نقل قول:
دوست عزیز برای اینکه اون ضربدر از پایین اون ماهواره بره باید اول تو نرم افزار GPS Data به Satellite status رفته و حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا ارتباط شما با Satellite ها برقرار بشه و اون ضربدر از کنار اون ماهواره بره ولی بعد از اون هم باز هم نمیشه رو نقشه Zoom کرد و انگار هیچ رابطه ای بر قرار نیست نه تنها رو ایران نمیشه Zoom کرد بلکه روی هرجای دیگه هم که Zoom کنی هیچ چیز خاصی دیده نمیشه...نقل قول:
راستی درباره گارانتی که گفتید من گارانتی گوشیم اتصالات هست و واقعا به دردم خورد.روز سوم که گوشیم رو خریده بودم داشتم توی پیاده رو راه می رفتم و SMS میدادم که پام گیر کرد به یه جدول وسط پیاده رو گوشیم از دستم افتاد و از وسط یعنی از همونجایی که بالا و پایین میره جدا شد وقتی بردمش پیش اون کسی که ازش خریدم گفت اگه بفهمن ضربه خورده شامل گارانتی قرارش نمیدن صفحه گوشی پیکسلهاش سفید شده بود گوشی رو سر هم کرد و فرستادش گارانتی حدود 2 روز بعد نمایندگی اتصالات اصفهان واسم یه گوشی نو فرستاد خودم هم باورم نمیشد گفتم حتما تعمیرش می کنن ولی نو فرستاده بودن...این رو هم بگم اتصالات 18 ماه گارانتی تعویض و مادام العمر تعمیر داره...حالا اون مادام العمر تعمیر رو من تجربه نکردم.
کسی آنتی ویروس واسه n95 سراغ نداره ؟
به نظر شما n95 چینی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقشه ایران در Map Loader 1 موجود هست...!نقل قول:
اگر فقط می خوای ظاهرشو تو دستت بگیری (اونم نه مثل مدل اصل) خوبه...!نقل قول:
چون اون گوشی امکانات جالبی نداره...
هر چند که نسبت به قیمتش می ارزه...!