فرقي نميكنه شما بايد با همون فايلها بازي رو كرك كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط omidshsh
Printable View
فرقي نميكنه شما بايد با همون فايلها بازي رو كرك كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط omidshsh
يعني شما فقط با بازيهاي اين شركت مشكل داريد؟ شايد سي دي 1 بازي مشكل داشته باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط keykavoos
ببين شما اگه دو تا سي دي رم داريد و يكي از سي دي ها را توي يك سي دي رم و ديگري را توي سي دي رم ديگه بزاريد فقط محصولات Ea خودكار سي دي بعدي را نصب مي كنند و از شما نمي پرسند سي دي بعدي را بزاريد !
سلام من تازه ميخوام sims1 رو نصب کنم البته قبلا 1بار نصب کرده بودم ولی الان وقتی install رو ميزنم اين پیغامو ميده چیکار کنم؟:
C:/WINDOWS/SYSTEM32/AUTOEXEC.NT. The system file is not sutible for running MS-DOS and Microsoft Windows application.choos Close to terminate the application.
سلام
وقتي مي خوام Power DVD رو نصب كنم ، پيغام مياد كه ميگه بايد Directx 9 رو نصب كني .
وقتي توي شاخه ي ويندوزم رو نگاه كردم ديدم كه يك پوشه هست به همين نام : Direct x
ولي با اين وجود براي من پيغام مياد كه بايد نصبش كنم .
حالا من سي دي Direct x 9 رو گرفتم ، توش پر از فايل هست و من نميدونم دقيقا چه طوري بايد نصب كنم .
براي اجتناب از هر گونه اشتباهي در نصب Direct x ، فكر كردم كه از شما كمك بگيرم .
خواهش ميكنم من رو راهنمايي كنيد تا با نصبش بتونم برنامه Power DVD رو هم نصب كنم .
مرسي
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Setareh 2006
يه بار ديگه با دقت به عنوان تاپيك نگاه كنيد
" حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها "
براي نصب DirectX 9 فايل setup.exe رو اجرا كنيد
هم ويندوز رو از نو عوض كرديم و هم دماي قطعات رو چك كرديم موردي نداشتند ولي باز ري استارت كرد. :sad: :sad: :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
اين فايل رو دانلود و نصب كنيد احتمالا مشكلتون حل خواهد شد.نقل قول:
نوشته شده توسط negar00
دوست عزيز از توجهت خيلي ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
من متوجه هستم كه اين تاپيك " حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها " هستش . فكر كردم كه Direct X هم مربوط به همين جا ميشه براي همين سوالم رو اين جا مطرح كردم .
روي setup.exe كليك كزذم و مرحله نصبش در يك چشم به هم زدن انجام شد .
منتها مثل اين كه من اين جا يك اشتباهي كردم . من فكر ميكردم كه بايد DirectX 9 رو نصب كنم ، اما حالا كه دوباره برنامه Power DVD رو مي خوام نصب كنم وقتي مجدد پيغام داد كه بايد DirectX 9 رو نصب كنم متوجه شدم كه نوشته : بايد DirectX9.0b يا ورژن بالاتر رو نصب كنم .
روي سي دي نوشته DirectX 9 ولي روي فايل ست آپ كه نگاه ميكنم نوشته :
setup.exe
version 4.9.0.900
پس يعني به اين ترتيب اين ورژن 9 نيست ؟
حجم ورژن 9 براي دانلود چقدره ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Setareh 2006
اگه ستاپ در عرض يك چشم زدن تموم شده ... پس حتما شما DirectX 9 روي كامپيوترتون نصب داريد و براي همين ستاپ به اتمام رسيده (در صورت نصب كامل حتما پيغام مياد كه ويندوز restart بشه)
ميتونيد از تو سيدي بازيهاي جديد DirectX 9c رو گير بيارين و نصب كنيد