اون دوربین فقط برای مکالمه ویدئویی تحت شبکه 3G هست و در ایران کاربرد نداره. باهاش عکس هم نمیشه گرفت.نقل قول:
Printable View
اون دوربین فقط برای مکالمه ویدئویی تحت شبکه 3G هست و در ایران کاربرد نداره. باهاش عکس هم نمیشه گرفت.نقل قول:
اینو یه امتحانی بکننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش چند شده ؟
سلام دوست عزیز هیچ کدوم از فایلهات کار نکرد ولی در جواب دوستمون اون آدرس جدید که برای فایل اولی داده بودین کارکردو الان کلمات فارسی رو می شناسه ولی واسه نوشتن فارسی همچنان مشکل دارم (دفترچجه تلفن واسم مهم نیستش فقط می خوام بتونم فارسی بنویسم یعنی تنها چیزی که واسم مهم بود خوندن اس ام اس های فارسی و دیدن متون فارسی سایتها و وبلاگها بودش که با اون فایل اولیس حل شد حالا فقط مونده نوشتن اس ام اس های فارسی ) ممنونمنقل قول:
سلام / من تازگیها یه سیمکارت ایران سل گرفتم ولی تازه دیشب زد به سرمو امتحانش کردم با p990i چه حالی داد وقتی با مرورگرش رفتم تو گوگل و تو وبلاگ خودم ولی خوب چون وبلاگم فارسی بود همه چیزشو مربع مربع می دیدم تا امروز که اون فایل بالایی رو گذاشتم تو مموری کارتم و تونستم کاملا بخونمش / حالا یه سوال هرکاری کردم نتونستم بفهمم چطوری می تونم ایمیل بفرستم البته اینکه از تو سایت یاهو برمو تونستم ولی اینکه از تو قسمت مسج چکار کنم تا بتونم بفرستم رفتم آی دی و موضوع رو هم نوشتم متن پیغامم رو هم نوشتم ولی ارسال نشد رفت تو اوتبوکس ذخیره شد/دراین خصوص وکلا کارایی که می شه با p990i دراینترنت انجام داد واسم یه کم توضیح بدین ممنون می شم /اینم بگم که من تو چالوس هستم و اینجا اینترنت خونگیم دیال آپ هستش که انشاا... اگه تعداد به حد نساب برسه در آینده ای نه چندان دور پرسرعت و بی سیم خواهد شد/یا حق
------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریاد،یک روزنامه نگار جوان
کسی هست کمک کنه؟؟؟
من گوشی رو تازه گرفتم هیچ مشکلی نداره فقط صدای مکالمه خیلی پاییینه موقع مکالمه حتی تو جاهای ساکت به سختی صدای طرف مقابل رو می شنوم.(صدای مکالمه تا آخرین حد زیاده) قبلا هم یه P990دستم بود ولی اون این مشکل رو نداشت.
به نظر شما با آپدیت حل میشه ؟؟؟
راستی اگه بخوام با Dial Up آپ دیت کنم چقدر طول می کشه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
قبلا K750 رو آپ دیت کرده بودم 3 ساعت طول کشیده بود؟ این بیشتر طول می کشه؟؟؟؟
متاپیکس به نظرت من filip گوشی رو برداشتم اشکالی نداره واسه lcd ؟یا چیز دیگه ای
سلام
بچهها من بعد آپدیت گوشیم فکر میکنم صدای پخشش با هدفون کمتر شده امکان داره یا توهمه
ورژنشم که بهتون گفتم همون 2 ورژنیه
راستی گفتین که مشکل گوشیه من کههی ریست میشد فقط به خاطر کریستا عربی بوده دیگهمن خیالم راحت باشه برنامههای دیگه رو نصب کنم :46:
صدای مکالمش که هیچ مشکلی نداره که با آپدیت بخواد درست بشه صداش کاملا واضح و بلنده! فقط صدای پخش فیلم و آهنگش کمه که با آپدیت نمیشه گفت صداش بلند تر میشه! ولی میگن یکم فرق میکنه (من که چیزی حس نکردم) ازمن میشنوی با Dial-Up آپدیت نکن! 3-4 ساعتی طول میکشه بعدشم بزنه وسط آپدیت DC بشی گوشی سرویس میشه! باید ببریش نمایندگی!نقل قول:
در کل آپدیت که باید بکنیش شاید صدای مکالمش هم درست شد. ولی سعی کن با Dial-up اینکارو نکنی!
برنامه (BlackBerry Connect Desktop for Sony Ericsson )به چه دردی میخوره
یعنی نسبت به بقیه برنامه ها چه کارهایی انجام میده آخه توی کامپوتره من اجرا نمیشه .