ممنونم از ما ولی گفتن سرعتت دو مگه میشه تست میکنم زیر یک مگه ؟نقل قول:
دقیقا چجوری میشه فهمید سرعتم چنده؟
اصلا منظور از سرعت اینترنت سرعت دانلود یا سرعت آپلود؟
Printable View
ممنونم از ما ولی گفتن سرعتت دو مگه میشه تست میکنم زیر یک مگه ؟نقل قول:
دقیقا چجوری میشه فهمید سرعتم چنده؟
اصلا منظور از سرعت اینترنت سرعت دانلود یا سرعت آپلود؟
من مرکز لطیفی هستمنقل قول:
از سپنتا گرفتم. 2 مگ. البته الان پورتمو روی 4 مگ بستن. ولی قول داده که روی 10 مگ ببنده.
هر دو مطرحه هم دانلود و هم آپلود احتمالا روی سرورهای داخلی سرعتتون 4 مگ و روی خارجی کمتر باید باشهنقل قول:
دوستان کسی تو منطقه دانشگاه تهران از مخابرات اینترنت بالاتر از یک مگ گرفته یا خیر؟؟؟ :(
پارس انلاین پدر منو دراورده توی این منطقه هم جز پارس آنلاین کسی سرویس نمیده اگر نشه مجبورم برم مخابرات 10 مگ بگیرم واسه دفترم! ولی می ترسم سرعتش در حد 128 هم نباشه! من گرافیستم و طراح! شدیدا به اینکه سرعتم خوب باشه نیازمندم که بتونم باهاش عکس های با کیفیت و حجیم دانلود کنم یا توی نت زیاد بچرخم! کسی تجربه اینترنت بالاتر از یک مگ در منطقه مخابراتی دانشگاه تهران داره؟ اگر داره لطفا کمکم کنه بگه وضعیت اینترنت در این منطقه چطوریه؟ ایا خوبه از خیر پارس بگذرم برم مخابرات؟
رفتم قیمتای سپنتا رو دیدم ماشالله مثله باقیه شرکتای خصوصیه :n02: گفتم شاید کمترهنقل قول:
فکر نکنم دیگه مرکز مخابراتی توی تهران به کاربران جدید 1 مگ نامحدود بده، شما منظورتون نامحدوده یا محدود کمپین؟:n13:نقل قول:
نمیدونم شما قیمتهای محدود را نگاه کردید و یا نامحدود را. اما توجه داشته باشین که به قیمتهای اعلام شده 20% تخفیف میخوره. مثلاً سرعت 2 مگابیت با 10 گیگ ترافیک یک ماهه میشه 41500 که تخفیف بهش میخوره میشه حدود 33000 تومن البته مالیات بهش اضافه میشه (8 درصد). از پارس و شاتل که ارزونتره. سرعت تک کانکشن حدود 50 تا 120 متغییره. سرعت چند کانکشن تا 400 کیلوبایت هم میره.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
بنده هم با توجه به اینکه خطم فیبر نوری یا به قول خودشون pcm هست ظاهراً اجباری باید از مخابرات سرویس بگیرم!
راهی هست که بتونم غیر از مخابرات جای دیگه ای سرویس بگیرم غیر از مخابرات؟!
نظر شما راجع به وایرلس چه شرکتی هست؟ '
همین مخابرات هم گفتن ثبت نام کنید یکی دو ماه دیگه وصل میشه و الان داریم ثبت نامی های مهر رو وصل میکنیم!!!
چند شبه اخر شبا تا صبح سرعت خیلی پایین و نوسانی میشه
الان سرعت پایینه
سلام دوستان ممنون میشم جواب بدین لطفا:
منظور از سرعت اینترنت سرعت دانلود یا سرعت آپلود؟
دوستانی که اینرتنت مخابرات یک مگ یا دو مگ دارن براشون تو تنظیمات مودم downstream speed , upstream speed شون چقدره و رو رابطه ای با سرعت اینترنت اسمی خریداری شده داره؟