وقتی سرعتتون کم شد هم دانلود ها رو متوقف کنید برید تو سایت Opera و مرور گرش رو دانلود کنید ببینید باز هم سرعت پایینه اگر نه مشکل از سرور لینکتون هست . جدیدا به نظرم یکسری از سایتها رو محدود کردند سرعتشون رو.نقل قول:
Printable View
وقتی سرعتتون کم شد هم دانلود ها رو متوقف کنید برید تو سایت Opera و مرور گرش رو دانلود کنید ببینید باز هم سرعت پایینه اگر نه مشکل از سرور لینکتون هست . جدیدا به نظرم یکسری از سایتها رو محدود کردند سرعتشون رو.نقل قول:
شما چرا از PPPOE استفاده نمی کنید که بتونید همیشه آلاین بمونید و دیگه معطل کانکت شدن نباشید.نقل قول:
مثلا 256 دارم ولی اندازه dialup هم سرعت نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :19:
چررا این طوری شده؟؟!!! دو سه روزه که هیچ کاری نمی تونم بکنم !!!:13:
.................................................. .................................................. ..............نقل قول:
خوب دیگه ازین بیشتر هم ازین از شاتل انتظاری نمیره.........خوش به حال خودم که خودمو راحت کردمو یه نامحدود 128 گرفتم و ازشر شاتل خلاص شدم...
128 نامحدود از کدوم شرکت گرفتی؟
نامه به شاتل فرستاده شد(البته گفت ایمیل کن من هم کردم و نامه کلی تغیر توش دادم چون اولی فکس به مدیریت قرار بود بدم)
گفتند پاسخ میدهیم اگر قانع نشدید
ایمیل افراد بالاتر در شاتل را در اختیار شما میزاریم
منتظر پاسخش می مانیم.
خوب دیشب که چک کردم میبینم بیشتر سرورهای قوی و مهم مثل رپیدشیر واسه دانلود سرعتشون در حد 20 تاست . البته من از Rapidgo هم استفاده میکنم که همیشه سرعتش خوبه ولی از وقتی شاتل گرفتم گند زده شده بهش . ولی دانلود های دیگه که لینک مستقیمه واقعا سرعتش بالاست .نقل قول:
خوب حالا به نظر شما ایا دانلودر ها از این سرور ها استفاده نمیکنند که شاتل اینجوری محدودشون کرده
فقط داره جلوی دانلود شبانه رو میگیره . خوب کدوم عاقلی از شبانه واسه وبگردی استفاده میکنه
مگه من گفتم سرعت لود صفحه خوبه تازه اگر سرعت شبانه 256 کیلوبایت هم باشه بازم سرعت لود صفحه پایینه چون پینگ شبانه شاتل بالای 800 هست . خوب پس میشه نتیجه گرفت شاتل سرعتها رو محدود میکنه . تنها راهش اینه که کاربران حدود 30 نفری بشوند خوبه تو یکروز قرار بگذارند تو یک ساعت مشخص همه زنگ بزنند بگند که چرا سرعتها رو محدود کردید و تهدید کنید الان بیشتر کاربرا دارند می رند رو پارس پس به نفعه تونه که انقدر بازی در نیارید. اگه همه این رو بگند شاید یه تکونی به خودشون بدهندنقل قول:
متن ایمیل رو منتشر کن....نقل قول:
.................................................. ...........................نقل قول:
از شرکت گذرگاه جهانی ..............مال شهر اراک هستش..........