ی سوال
افراد هرمافرودیت ک خدمت رو انجام دادن بعد از تغییر هویت خدمت تو سابقه بیمه از بین میره؟
Printable View
ی سوال
افراد هرمافرودیت ک خدمت رو انجام دادن بعد از تغییر هویت خدمت تو سابقه بیمه از بین میره؟
سلام اقا من دوره کد با فوق دیپلم افتادم تکاوری لشگرک تهران-خواهش میکنم در مورد این پادگان توضیح بدین-با تشکر.
عجب حالیه تو رو قرآن ...نقل قول:
خدایا اینا دیگه کین ... یا ما رو بکش یا اینارو ...
چی میخواید از جون ما بدبخت بیچاره ها ..ولمون کنید بابا...ااااااااااه .. لابد شنیدید ما قصد خدمت کردیم [حذف شد]
نقل قول:
میگم از کی تا حالا این برادر کمالی این قدر به فکر دانش آموزان و فراهم کردن معلم مجرب برای اونا افتاده ؟
اها... به خاطر همین هست که دیگه اگر کسی در مقطع کاردانی قبول بشه نمیذارن ادامه تحصیل بده درسته؟؟...
یا شاید میگن عزیز گرامی مقطع کاردانی در شأن تویِ سرباز نیست!... بلکه پادگان برای امور حمالی و خدماتی و... به تو نیاز داره!
یا به طرف میگن مهندس نیازی نیست که شما امریه بشی و بری به سازمان جنگلها و محیط زیست یا... خدمت کنی
( حداقل کار مفیدی انجام بدی برای مملکتت) بلکه پادگان های نظامی به شما برای انجام امور بسیار بسیار حیاتی مثل آوردن چای برای سرهنگ و ثبت ترک پست سرباز دیپلم در سیستم به شما نیاز اساسی داره!!
به قول جلال آل احمد که میگفت (( هر چه بر او تنگ گرفتند ، کمربندِ خود را تنگ تر بست)) هر چی بخوان به مشمولان بیشتر فشار بیارن ! کمتر سرباز گیرشون میاد! در ضمن مساله نیما هم برای مشمولان پیش نمیاد!
دمت گرم داش میلاد گلم آقا خیلی کارت درسته .... انقدر حال دادی که نگوو.. من هرچی بگم کم گفتم .. میلاد جان هفته اول چجوریه ؟ چیکارا باید بکنیم ؟ مرخصی ساعتی 4 به بعد برا ما از هفته اول هست ؟؟داش میلاد بیا پیام خصوصی تا با هم قرار بزاریم ببینمت داداش گلم .نقل قول:
دوستانی که میگفتن 24 ماه نمیشه فعلا همین خبرو تحویل بگیرن!!!!!!نقل قول:
فدات هادی جان...نقل قول:
چیزایی رو که دیدم و میدونستم رو گفتم...از این به بعد اگه سوالی داشتی تو خصوصی بپرس تا پیش دیگران شرمنده نباشیم....
هفته اول مخصوصا سه روز اول و باز مخصوصا روز اول یه کم سخته...البته نه سخت بلکه بیشتر چون عادت ندارین به شرایط سخت میگذره...
شمارو سازماندهی میکنن..یه مسئولیتی بهتون میدن..استحقاقیاتونو بهتون میدن و بیشتر توجیحتون میکنن....
مرخصی هم میدن ولی فکر نکنم سه چهار روز اول بهتون تعلق بگیر ولی بعدش بهتون هر روز مرخصی میدن...
بقیه در خصوصی..
از دوستان هم عذرخواهی میکنیم که زیاد جواب و سوال شد...فقط واسه اینکه شاید به درد دیگران هم بخوره تو همینجا جواب سوالهارو دادم...
سلام مجدد دوستان
همونطور که بعضی از دوستان اطلاع دارن من سرباز آموزشی پادگان آموزشی مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه هستم
امروز اولین مرخصی بود
تا اینجا که برخورد پرسنل کادر باهامون خوب بوده
البته لیسانس هستم
کدام گروهان رفتی؟نقل قول:
آره دوست من ،من سوال زیاد میپرسم .. دلیلش رو برات توضیح میدم میدونی داداش من ، اول بهتر بود شما این انتقاد رو تو پیام به من میدادی (همونجوری که خودت گفتی ) دوما من هیچ جا سوال نا مربوط نپرسیدم .. فردا یه نفر بیاد اینجا و افتاده باشه 02 همه اینا واسه اونم کمک عزیزم .. ممکنه ادمین پست من رو پاک کنه اما داداش این رو بهت بگم اگه جای من بودی بیشتر میپرسیدی عزیزم .. همه مثل شما پشتشون پر نیست و کس و کار ندارن ما بی پدر و بی مادریم ما هیچ کس رو نداشتیم یه چیزی بهمون یاد بده یه کاری کنه هیچ کسم تو زندگیم ندیدم از نزدیک که بره خدمت که چیزی بدونم راجع بهش میدونی چرا ؟ چون کسی رو نداشتم ... خانمم هم مثل من دیگه لازم نیست بگم چه سختی هایی کشیدم از 15 سالگی چقدر کار کردم که تونستم درس بخونم و به اینجا برسم ... میتونی بفهمی زنت دانشجو باشه غریب و بی کس تو کل ایران تو هم تنها نون آور خونه باشی بدون هیچ پشتیبانی ... حالاا مجبوری بیکار بشی از جیبت هم کلی هزینه کنی با هزار بد بختی بری خدمت که بتونی فردا آدم باشی تو این مملکت ؟؟؟ اونوقت نگرانی های من رو راجع به زنم زندگیم جایی که میفتم و کارایی که میکنم شاید کمی بفهمی به هر حال مهم نیست شما آدمهایی رو که خیلی از خودتون گرفتار تر هستن رو درک نمیکنی من و خانومم عادت داریم .. ببخشید که انجمنتون به خاطر کمک به آدم بد بختی مثل من کمی بی نظم شد من از همه معذرت میخوام ... من دیگه اینجا هیچ پستی نمیدم .. خوش باشین ...نقل قول: