داداش برای منم اینجوریه الان ۳-۴ روزهنقل قول:
Printable View
داداش برای منم اینجوریه الان ۳-۴ روزهنقل قول:
پس شما 24 ساعته به اینترنت نیاز داری. یه طرح 512 با 15 گیگ ترافیک هست(B1411) که نمیدونم سرعت آپلودش چنده. قیمتشم بدون مالیات 60 تومنه.نقل قول:
با سرعت آپلود 250، 30 مگابایت رو حدوداً 20 دقیقه ای آپلود خواهید کرد.
اگر سرعت آپلود بالاتر لازم دارید، باید سرویس 2 مگابیت بگیرید که سرعت آپلودش 1 مگابیته، قیمتشم اصلاً به صرفه نیست.
باز هم تأکید میکنم به هیچ وجه به نامحدودهای 24 ساعته فکر نکنید.
درسته.در تمام isp ها نامحدودهای 24 ساعته در حداقل کیفیت ممکن هستند.نقل قول:
باز هم تأکید میکنم به هیچ وجه به نامحدودهای 24 ساعته فکر نکنید.
-----------
جالبه،آسیاتک سرویس یک مگابیت 10 گیگ میده 34 تومان،مبین نت 8 گیگ رو میده 56 تومن!!!!!!!:n04:
---------
دوستان شما با کدوم پورت vipien یا کدوم پورت sax وصل میشید بدون افت سرعت؟
دوستان فقط میخاستم اطلاع یدم من 3 - 4 روزه توی خیلی از سایتها نمیتونم برم فقط حی سایت لود میشه و سایت باز نمیشه
جالب اینجاست من نمیتونم صفحه مشتریکین مبین نت رو باز کنم ولی وقتی فیل شکنو وصل میکنم راحت صفحه مشترکین باز میشه :n04: ولی وقتی بدون فیل شکن میرم ،صفحه باز نمیشه فقط روی لود صفحه میمونه :n21::n02::n04:
من این مشکل رو هم باسایت های ایرانی دارم و هم خارجی یعنی سایت هایی که اصلا فیل نیستند این مشکلو با هاشون دارم
همچنین من توی چنتا سایت لیچر ایرانی ثبت نامم یکی از این سایت ها وقتی میخام دانلود کنم نمیشه ولی وقتی با فیل شکن وصل هستم میتونم دانلود کنم
خلاصش اینه که همه چی برعکس شده اعصابمم خیلی خورد شده :n28:
حالا موندم این مشکل از مبین نت هست یا انتخاتات:n13::n21:
فقط فک کنم ربطی به اینترنت سمی داشته باشه که دارن راهندازیش میکنن یا نه خلاصه قاط زدم
اگه کسی در این مورد و مشکل این شکلی چیزی میدونه حتما خبر بده
ای بترکن! دوباره چه مرگشونه؟! :n22:
الآن ساعت کامپیوتر من خودش 1 ساعت رفته جلو برای دانلود شبانه از چه ساعتی بذارم
مبین نت دیگه شورشو در آورده قیمتا که سر به فلک کشیده ...
اینم از وضعیت پشتبانی آدم گاهی فکراییی به سرش خطور میکنه کاش میشد یه شبکه TooWay واسه خودمون
دست پا میکردیم ... والا به خدا ...:n22:
نقل قول:
منم اومدم بگم که دیدم شما گزاشتی/دقیقا همین مشکلو دارم بدون قندشمن وارد نمیشه حتی همین ecare قدیم.مشکل از کحاست؟راه خلی داره؟:n13:
واقعا مبین نت کلاه گشادی سر یوزها گذاشت بنظرم اصلا دیگه مقرون بصرفه نیست مبین نت .
من طرح 512 حجم 10 گیگ مدت 3 ماهه داشتم که چند روز پیش تموم شده سرعت دانلود 99 کیلو ثابت بود سه ماهی 52500 هم هزینه طرح بود امروز که اشتراک تموم شد طرح قبلی منو شارژ نکردند و مجبور شدم 512 با حجم 12 مدت 6 ماهه بگیرم الان اومدم دانلود تست میزنم بالا 50 نمیره خیلی مصخره است اولش گفتم با این طرح جدید سرعت چطوره گفت مثل طرح قبلی هیچ فرقی نداره ولی حالا میبینم سرعتم نصف شده حالا میبینم هم پول بیشتر دادم و هم اینکه سرعت کمتری دارم خدایش خیلی ظمه .
بنظرم باید مبین نت هم مثل آجیل که مردم تحریم کردند بره تو تحریم به جرات میتونم بگم اگر مبین نت یک ماه تحریم بشه یا مجبوره تو قیمت و سرویس هاش تجدید نظر کنه یا باید کاسه کوزه اش رو برای همیشه جمع کنه.
یه مقایسه بکنین تورو خدا قیمتای آسیا تک رو با مبین نت ، آخه همراه بودنش چقدر ارزش داره 3 حتی 4 برابر گرونتر از آسیا تک !!!!
دزد به تمام معنا.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]