منم طرح قدیم داشتم
هفته پیش تمدیدش کردم.
۵۱۲ ،۶گیگ یه ماه
۲۸۵۰۰
Printable View
منم طرح قدیم داشتم
هفته پیش تمدیدش کردم.
۵۱۲ ،۶گیگ یه ماه
۲۸۵۰۰
دوستان گفتم از تاريخ 1391/12/23 ديگه تمديد نميكنن . كاري نداره كه يه تست بكنيد خب
چجوری آخه میخوان این کارو بکنن؟نقل قول:
الان تو ecare من طرح قدیم دارم، همین الان نوشته برای تمدید۲۸۵۰۰ بریزید.
نت شما هم مشكل پيدا كرده يا برا من اينطوريه فقط؟
خيلي از سايت ها رو باز نميكنه
سلام دوستان ما طرح 1 مگ 6 ماهه با 12 گیگ گرفتیم که 12 گیگ رو تو همون ماه اول خلاصش کردبم
50 تومن دادیم ترافیک گرفتیم هر گیگ 8400 تقریبا 6 گیگ دیگه اونم تموم شده نفس های اخرشه ،برام صرف نمیکنه
چون مصرفم زیاده ای دی اس ال هم بخاطر منطقه که PCM هستن خطامون نمیتونیم استفاده کنیم
من باید فایل آپلود کنم روی سایت کارم میدیا هست فایلهی 40 مگ نهایت 49 مگی ارسال کنم
از دوستان سوال داشتم این نامحدود های یک ماهه که مبین نت ارائه میده مثلا 512 کار مارو راه میندازه
ممنون میشم راهنمایی کنین کسی داشته اینجا به ما خبری بده ....
مرسی
کاملاً حق با شماست دوست عزیز! طرح های حجمی مبین نت اصلاً به صرفه نیست. قبلاً حجم اضافه برای همه ی سرویس ها 5 تومن بود، اما الان به صورت بسیار غیرمنصفانه تعیین میشن.نقل قول:
نامحدودهای 1 به 10 که 24 ساعته هستن، جز هدر دادن پول نیست. دوست بنده 1 مگ نامحدود داره، سرعت دانلودش بالاتر از 16 نمیره. اما نامحدودهای ادارای (8 صبح تا 8 شب) کیفیت مناسبی دارن. من خودم 1 مگ نامحدود اداری دارم و تست های اون رو در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه کردم. سرعت آپلود نهایتاً به 250 میرسه.
برای منم نوشته بود فلان قدر بریز تا تمدید بشه، ولی نشد. تلفنم زدم هم تمدید نکردن. البته منظورم این نیست که برای شما هم تمدید نمیشه، منظورم اینه که روی اون نوشته خیلی حساب نکن.نقل قول:
آقا خواهشا كمك كنيد بگيد چيكار كنم؟
مبين نت دارم مازندرتن دو روز كه نصف سايتها رو باز نميكنه و فقط با چيز پي ان باز ميشه
حتي از مديافاير هم نميتونم دانلود كنم
مشکل من اینه که باید برنامه های ورزشی رو بزارم و معمولا ساعات پخش بازیها متفاوته مثلا یه بازی فوتبال ساعت 23:15 پخش میشه یعنی دیگه نمیتونم با این طرح ها کار کنم درسته ؟؟؟نقل قول:
این طرح ما6 ماهه است ولی میخام تعویض کنم چون به هیچ عنوان مقروم به صرفه نیست ...
به نظرتون واسه منی که ماهی 12 تا 15 گیگ اپلود میکنم چه طرحی خوبه ....
من با خودم یه حساب سر سری کردم :
مثلا با این طرح نامحدود 512 مبین نت :
بخام یه فایل 30 مگابایت رو آپلود کنم : 30 * 1024 و اون با توجه به ضریب اشتراک در بدترین حالت 512 میشه 51 حالا چون ما کرمانیم 45
حالا :
1024*30 = 30720
30720 / 45 = 682
682/60 = 11دقیقه
حالا نمیدونم این حساب کتابم درسته یا نه اگه 11 مین هم بشه ما راضی هستیم ...دوستان هم یه رو این حساب کتاب یه نظری داشته باشن ...:n06:
اینترنت در ایران با این قیمت نجومی و سرعت مورچه ای حکم مونولیت در 2001: ادیسه فضایی کوبریک رو داره که نماد بدویت و عصر هجرت که عقب ماندگی را به انسان داروینی و غارنشین گوشزد میکنه:n21:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل ادامه داره. با فيل شكن باز ميشن ولي بدون اون نه
من كاري بايد انجام بدم يا مشكل از مبين نته و به مرور رفع ميشه؟