شما زیاد به حرف های این پشتیبانی اطمینان نکن...
آسیاتک هم میگه سرویس 2 مگ بیشتر نمیده ولی اواخر سال 90 رو 6 مگ هم بود با سرور خارجی
هیچ حرکتی هم زده نشده ، خودشون باز گذاشته بودن.
برای اینکه زیاد تاپیک به حاشیه نره بهت Pm دادم.
Printable View
شما زیاد به حرف های این پشتیبانی اطمینان نکن...
آسیاتک هم میگه سرویس 2 مگ بیشتر نمیده ولی اواخر سال 90 رو 6 مگ هم بود با سرور خارجی
هیچ حرکتی هم زده نشده ، خودشون باز گذاشته بودن.
برای اینکه زیاد تاپیک به حاشیه نره بهت Pm دادم.
اسیاتک هم اکنون یک مگ نامحدود برنزی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابی از خجالتش در اومدم
ساکن کجا هستید و تین که واقعا نامحدوده یا مثلا بعد 16 گیگ دانلود کردن سرعتش کم می شه؟نقل قول:
عزیز ساکن کجا هستم که مشخصه بنده شیراز هستمنقل قول:
این العان یک اختلال درسیستمشون هست که حدودا از ساعت 10 صبح به وجود اومده و سزعتم تو حالت عادی 60 هست
نت من کاملا نامحدوده
TAPATALK
ایشون نوشتن برنزینقل قول:
فکر کنم طلایی و نقره ای گیگ سرعت بالاتر داشتن
512 نامحدود طلایی سرعت دانلودش چنده؟!
من حرف زدنم مشکل نداره حقیقت رو گفتم.نقل قول:
بزرگوار اولا درست صحبت کن من و سایرین که میریم نامحدود میگیریم حتما نیاز داریم و به هیچ احدی هم ربطی نداره
1-دارم پول 1 مگ نامحدود میدم سرعتم در خوشبینانه ترین حالت 55 کیلو هست
2-یعنی باید در شرکتی رو که با دانلود 50 کیلو براش مشکل ایجاد میشه رو گل گرفت تو کره ملت پورت 1 گیگ دارند ماهم هنوز تو بیت و بایت موندیم اونوقت هم به جای این که بریم اعتراض کنیم میام میگیم
تقصیر خودمونه به خاطر اینکه با سرعت 50 کیلوبایت داریم دانلود میکنیم ....
1-شما اگه یکم تحقیق کنی این 1 مگ نامحدود که شما گرفتی با تعرفه های جدیده که وضع شده و ضریب اشتراک 1 به 10 هست و حداقل سرعت میتونه زیر 10 کیلوبات باشه پس شما اگه 1 مگ نامحدود میخوای برین شرکتی که 1 مگ رو با ضریب 1 به 1 ارائه میکنه.
2-این جا ایرانه شما هم ایرانی خیلی ناراحتی با پول دید برو کره هم درس بخون هم اینترنت 1 گیگ استفاده کن.این جا ایرانه جهان سوم هست و شما الان دارین با همین امکانات زندگی میکنید پس اگه فک میکنید با دانلود 24 ساعته مشکلی برای بقیه به وجود نمیارین پس به این روند ادامه بدین.
1-من فقط ملت رو مقصر نمیدونم مشکل شرکت هم هست ولی خوب خد شما بیا قضاوت کن یک Stm1 قیمتش چقدره 40 میلون خوب یک شرکت باید به چند نفر این اینترنت رو بفروشه تا هزینش در بیاد.تازه پول کارمند ها بماند.نقل قول:
اولا اینکه شما بجای اینکه تقصیرو بندازی گردن بقیه،بیشتر از همه این شرکت... تقصیر کاره که به همه کم فروشی میکنه،دوما اینکه شما حق نداری به بقیه بگی از اینترنت استفاده نکنن که شما راحت کارتو انجام بدی و اگه خیلی ناراحتی میتونی isp رو عوض کنی بری یه جایی که سرعتش خوب باشه،و سوما اینکه کسایی که نامحدود میگیرن مطمئنا حقشونه که هر چقدر دلشون میخوان دانلود کنن و به کسی هم ربطی نداره و شما هم حق نداری بقیه رو بی فکر خطاب کنی
2-شما هم حق ندارین برای بقیه خط نشون بکشین.شما اگه اسیاتک هم مثل خیلی از شرکت ها لیست سیاه داشت مشخص میشد که کی چی میگه.من مشکلی ندارم شما اگه دوست داری میتونید برین یه شرکت دیگه که سرعت بالا تری هم داره.
3-شما انفد دانلود کن که هاردت بترکه مشکل ما رفتن مغز ها نیست مشکل ما ماندن ... هاست.اره برادر شما میگی سرعت کمه خوب بزار من هم تمام استفاده رو ببرم همین شما نیستی که 100 نفر مثل شما فکر کنن کافیه که پهنای باند یک ای اس بی نابود بشه پینگ بره رو ان میلیون و تایم اوت هم بر رو 1000
خوب من روی صحبتم با اوانی که 10 گیگ یا 40 گیگ استفاده میکنن نیست با اونای که فک میکنن چون 20 تومن پول دادن باید 24 ساعته تو دانلود باشن هست که فکر بقیه رو نمیکنن که تعداد شون هم کم نیست اقایون فیلم Full Hd نگاه میکنن که حجم هر کدوم چند گیگ هست.نقل قول:
من خودم مصرفم مشخص نیست! یه ماه 2 گیگ یه ماه 15 گیگ....
اما اینکه ISP داره از شما دزدی میکنه ، و به بقیه مردم توهین میکنی کار درستی نیست!
درضمن من متوجه نمیشم! شما که اینقدر ناراضی هستی و هر دفعه میایی کلی همه رو زیر سوال میبری، چطوریه که هنوز جمع آوری نکردی؟؟؟
پ.ن: کار عملی؟؟ game over؟؟؟؟
برو های وب سرویس دینامیت بگیر و راحت کار عملی!!! رو انجام بده... ساعت رایگانم نداره که مزاحمت شن
باز همه تقصیر رو گردن ISP میندازین.
چون شکرت مناسبی این جا نیست یه مخابرات هست که وضعیت 100 برابر بد تره یه اسیاتک.
بله بنده 3 تا مقاله isi نوشتم و مواقع بیکاری بازی هم میکنم.خواستی لینک میدم برو مقاله های من رو بخون البته شما که خودتون استادین و ما باید پیش شما شاگردی کنیم.
شما که این همه به سرعت و دانلود علاقه دارین بگیرین و دست از سر این اسیاتک بردارین.
من نه با کسی سر جنگ دارم نه چیزی فقط میگم اگه مردم ما خودشون یکم به هم کمک کنن و دست از زیاده خواهی بردارن همه به طور برابر میتونن از این خدامات استفاده کنن اگه هم فک میکنی حرف من درست نیست و شما درست میگین باشه شما درست میگن و من هم نا درست در ضمن اگه مشکل تایپی هست ببخشد. شوخی های ما رو جدی نگیرین :n18:
عزیز در حقیقت ما مشکل نداریم شما مشکل دارید میتونید ای اس پی تون رو عوض کنید جهت اطلاع شما فقط امروز ده گیگ از اسیاتک دانلود کردم ///
به شما هم اصولا ربطی نداره
TAPATALK
متاسفانه سرعت بالا رو كم كردن
اقا 1 مگ نا محدود چنده من تهرانم الان براي مخابرات رو دارم 40 تومن ميدم بعد 1 مگ بدن بدون مدرك دانشگاهي هم ميدن يا اون قانون هنوز هست ممون ميشم جواب منو بديد.