حذف شود...
Printable View
حذف شود...
بابا ایول پوزه و کوزه ی طرف رو با هم یکی کردی:n09:نقل قول:
اینم از ثبت رکورد جهانی اینجانب (فیلم که چه عرض کنم، CDش هم بزودی میاد بیرون) ........ آآآآآآآآی نفس کش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست گرام همه می دونیم مخابرات روزانه برای بعضی ازمراکزمخابراتی تا 8 مگ بازه خب این که ازاین وراس ساعت 1شب هم برمی گرده دربهترین حالت به همون دومگ اونم بیشتربروی سرورهای ایرانی یعنی خودشون با اکانتینگ همه رو مخدود می کنن اینم که ازایننقل قول:
خب تا اینجاش روشنه حالا شما اگه روشی داری که می تونی دور بزنی با ای پی خاصی وصل می شی وکلا اگه راهی داره بیا اینجا بگو تا بقیه دوستان هم استفاده کنند دعات هم می کنند دیگه پورت خونه شما که از بقیه جدا نیست شایدم جزو دوستان خاص اقای ملک جعفریانی
پس یا راه حل بده یا فقط خودت استفاده کن این عکس وفیلم ها رو هم اینجا نزار که جزاینکه متهم به فتو شاپ و این جور حرفا بشی سودی برات نداره
نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم شما تو این تاپیک تنها کسی بودی که در مورد این موضوع درست حرف زدی و من هم علتش رو میگم..
حقیقتش اینه که مرکز مخابراتی ما مشکل داره برای اکانتینگ که دوباره درستش میکنه و بعضی از شبا سرعت شبانه هم مثل روزه
قبلا هم یعنی 6-7 ماه پیش این اتفاق افتاد و بعد سه چهار روز بعد درست شد:20:
این شد یک چیزی خیلی هم خوب حتی یک نفر هم بتونه یک تارمو ازاین دزدا بکنه غنیمته شما ازاول هم اینو می گفتی فکرکنم این داستان پیش نمی اومد استفاده کن حالش رو ببر ولی چون خیلی ازدوستان متاسفانه سرعت های خوبی تو این مخابرات خراب شده ندارن به نظرم بهتره دوستانی که سرعت قابل قبولی دارن سرعتشون رو تو تاپیک هی به رخ نکشن این جوری جو هم دوستانه ترمیمونه ممنون ازهمهنقل قول:
نقل قول:
شما جناب ghnjfg خوب بلدی هی می ری پست های قبلیت رو ویرایش می کنی و محتواش رو پاک می کنی و می نویسی حذف !!!! همین چن روز پیش بود که در پستی که گذاشته بودی خواسته بودی کلک و رموزی که بلدیو روو کنی مثلا !!! واسه این که مام یاد بگیریم دانلود سرعت بالا داشته باشیم !!!!!!! بهت پیام دادم اما بازم حواله کردی ه بعدا !!! قبلا ها هم چند بارگفته بودی بازم پیام داده بودم اون موقع ها که اصلا جواب پیام هم ندادی !! منم به گفته هات شک دارم :n23:
اصلا تو مطمئنی مشترک مخابرات هستی ؟؟؟؟؟
پس شما که در پست بالا میگی که ایراد از مرکز مخابراتی هست چرا پست های قبلیت که الان اثری ازشون نیست و رفتی زدی "حذف" ادعای دونستن کلک و روش خاص داشتی که حتی می خواستی مثلا به بقیه هم یاد بدی؟؟؟؟؟:n15:
می دونم این پست خطاب به کدوم کاربره و بات موافقمنقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n06:
نقل قول:
والا نمی دونم چی بگم :n13:
حجم و قبل و بعد یک و صبح هم چک کن دیدیی مشکلی هست زنگ بزن این پشتیبانی ***** .
هرچند اصلا وقتی توضیح میدی واسشون ،جواب نامربوط تحویل میدن و میگن محاله مخابرات مشکلی داشته باشه ! هر دفعه طوری صحبت می کنن که انگار مخابرات بی عیب و نقصه و اون مشکل ایجاد شده برای کاربر دفعه اول هست که در طول تاریخ اتفاق افتاده و سرمنشا اون مشکل هم فقط به نوع تنظیمات مودم کاربر یا کامپیوتر کاربر بستگی داره و مخابرات ازهرگونه نقشی در ایجاد مشکل مبرا است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش من بعضی جاها که کار داره به جاهای باریک میکشه مجبورم دروغ بگم مثلا تو همین صفحه اونم برای اینکه موضوع رو تموم کنم
منظورم اینه کهمطمئن نیستم مشکل از طرف مخابرات باشه چون یادم یه شب اون ترفندی رو که گفتم انجام ندادم و سرعت از 2 مگ بیشتر نشد و بعد از اون دیگه هر شب انجامش دادم:n08:
دست شما مِرســـی :|نقل قول:
بعد اینکه :
جالبه ... تاپیک مخابرات خراسان رضوی توی این یک سال اخیر از لحاظ محتوایی و پست , پیشرفت بسیار بسیار زیادی داشته ...
یک زمانی تاپیک استان های دیگه صفحات بیشتری داشتن و این تاپیک اصلا خبری نبود ... ولی حالا نگاه کن . اینجا چه خبره ...
اینم یک خبر خوب واسه دار و دسته ملکـــ . ( بستگی داره چطور برداشت کنن )
چون اگر اوضاع خوب باشه , کسی نمیاد تعریف کنه و بگه آره همه چیز خوبه .
اینجا شلوغه چـــــــــون , فاتحه مخابرات خونده شده است .
در حال حاضـــر با اینکه دانلود نمیکنم و نخواهم کرد , بیشتر از 5 دقیقه است که دارم سعی میکنم وارد فروم بشم , , ولی همین جوری داره لودینگ میچرخه و میچرخه .
کِی میخوان سیر بشن خدا میدونه این مخابراتی ها ...
امید ما چیکار کنیمنقل قول:
نه شبانه دیگه داریم
نه پینگ درست درمون که بازی انلاین کنیم
نه سرعت تک کانکشن بالا که سایتا مث ادم باز بشن
چیلتر شکنا هم که همش قطع و شناسایی میشن
تو بگو فایده این نت چیه
لازم به ذکره با نت ایرانسل میام :|
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان مگه اسیاتک هم به فیبر نوری ها سرویس نمیداد؟
ما خونه رو عوض کردیم و متاسفانه و متاسفانه (هزاران بار) اینجا فیبر نوری هست
نمیدونم از کی شنیده بودم که اسیاتک هم به فیبر نوری سرویس میده که رفتم ثبت نام کردم و اپراتورش هم خیلی خوش و خرم گفت میتونیم بهتون سرویس بدیم
ولی حالا که فاکتور رو پرداخت کردم و پیگیری میکنم میگه خطتتون فیبر هست و سرویس ارائه نمیشه و برگشت خورده
الان هم موندم همین مبین نتی که دارم (سرعت پایین + عملا شبانه نداره + قیمت بالا (8 گیگ 512 یه ماهه 43 تومن هر گیگ اضافه 7500 !)) رو نگه دارم یا برگردم به مخابرات لعنتی
یه سال و نیم از شر این مخابرات راحت شده بودم که باز گذر پوست به دباغ خونه افتاده!
از قطعی های مخابرات به شدت متنفرم
حالا به نظرتون برگردم یا نه؟
البته مرکز مخابراتی قبلی فرشچی بود که حالا اومدیم استقلال به نظرتون میشه امیدوار بود؟