سلام به ایکس باکس میشه ماوس وصل کرد و باهاش بازیه استراتژیک بازی کرد؟
سلام به ایکس باکس میشه ماوس وصل کرد و باهاش بازیه استراتژیک بازی کرد؟
console جز یکی دو عنوان بازی استراتزیکی نداره اصلانقل قول:
ولی اگه بخوای میتونی دنبال این قطعه باشی که حدودا 28 دلار قیمتشه و باید بدی بیارن برات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازین باطری هاس قابل شارژ بخری مثل بازری های اصلی خودش دووم میاره؟؟
چه جوری باید انواع دیسک ها رو از هم تشخیص داد؟ ... جایی نوشته ؟ ... نشونه ای...؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
اگه ميتوني دوراسل بگير كه همون طور كه پدرام جان قبلا گفتن با روزي 6 ساعت تا 15 روز دوام مياره.نقل قول:
الان اگه اشتباه نكنم 6 تايش 2200 (2 تاش رايگانه:31:)
با توجه به اينكه روي ديسك بازي چاپ ميشه نميشه تشخيص داد، مثلا براي ورباتيم حلقهي داخليش سياهكه با رنگ سفيد روش نوشته verbatim ، ولي در كل بهتره با نرم افزار هاي رايت dvd چك يشن.نقل قول:
یه نفر خلاصه و مفید بگه دیسک های بازی xbox چند دسته هستن و کدوم بهتره
baw ساکر نیست score ـهنقل قول:
اهههههه این بازی ها چرا چاپشون اینجوریه رفتم دیسکو بشورم رنگهاش رفت؟؟!!!!!!!!!! رفتم همه رو چک کردم با یه کم اب رنگها همشون حل میشدن!!!!
اقا ما با کلی زوق امروز اومدیم 360 باز کردم دیدم توش کابل نداره اقا میثم میگه جدیداش ندارن !!!!!!کابلش چنده یه مارک خوب اگه سراغ دارید بگید ؟ تو مشهد از کجا بخرم ؟راستی DVI با HDMI کیفیتش فرق داره ؟میتونم تبدیل HDMI به AVI بگیرم ؟جنس تبدیلش مهمه ؟
یه سوال دیگه speakr هامو چه طور به Xbox وصل کنم ؟
سلام بازی خورا .من بین این دوتا گیر کردم. یه راهنمایی کامل میخوام(همراه با قیمت). اینکه به نظر شما PS3 بگیرم یا XBOX.رده بندیه خوب یا بد مدلاشون چه جوریه و ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟