شما انگار حرف هیچ کسیو غیر اون سایت قبول نداری.
اشکال نداره شما با همون ذهنیت مشغول باش.
Printable View
شما انگار حرف هیچ کسیو غیر اون سایت قبول نداری.
اشکال نداره شما با همون ذهنیت مشغول باش.
اینترنت مخابرات اونم از نوع محدود مفت نمی ارزه... اون ترفند سرعت 2برابر هم برای مشترکینی هست که نامحدود با سرعت بالا دارند بیان اینو بگیرند... ولی اصلا ارزش نداره چون اگر کسی محدود بخواد شرایط و سرعت شرکتهای خصوصی بهتره به نظرمن !نقل قول:
مخابرات هم اینجا بطور واضح منظور از سرعت 2برابر رو گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هم این طرح رو بگیره تا 1سال نمی تونه تخلیه بزنه طبق قراردادی که امضاء می کنه عملا سرویس محدود به زور به شما فروخته میشه...
فسخ هم بخوایید بکیند فقط 100هزارتومن هزینه فسخ از شما میگیرند....
سلامنقل قول:
داداش شما هم که کمپین تابستونه بودی شبانه تون پولی شده که!
عجب اینها موجوداتی هستند که خیلی راحت زیر قرار داد میزنن
با سلامنقل قول:
بخشید این بالای برای چند ماه قبل بود که تاز اینترنت گرفته بودم الان احساس میکنم سرعتم کم شده الان تست زدم این تصور پایینی هم جوابشه
آیا خوبه به نطرتون و کلا از این تصویر چجوری میشه فهمید سرعت اینترنتم چند مگه مخابرات گفته دومگه کدم قسمت مطربوط به سرعت خریداری شده میشه؟
نقل قول:
2مگه قسمت دانلود نوشته
فقط از قسمت تنظیمات همی نسایت سرور رو بذار خارج از این ران یه تست بگیر دوباره این تست سرور داخلی هست
سرعتت ۲ مگ هست .تست دانلودت داره میگه دیگه.
شما برو داخل تنظیمات مودمت اونجا سرعت دانلود و آپلودی که مخابرات برات بسته دقیق مشخص هست یک اسکرین شات ازش بگیر یه جا سیو داشته باش .
کلا سرعتت خیلی تغییر نکرده.
این طرح کمپین پاییز چجوریاس زده 2مگا بیت سرعت دانلود 250 تاس؟ تو شبانه هم رو همون ثابته؟
من الان نامحدود مخابرات دارم میتونم این طرح رو بگیرم؟
کلن اگه میشه بگید چجوریاس ارزش داره یانه؟
بالا توضیح دادمنقل قول:
ارزش نداره
بالا رو خوندم ولی جواب سوالمو نگرفم یعنی اگه من این سرویس رو بگیرم سرعت دانلود پایینه یا شبانه نداره؟ چون تو نظراتش همه نوشتن ک شبانه نداره قضیه چیه ؟
من سرعت دانلود و شبانش خیلی برام مهمه ممنون میشم بگید:n16: