دوستان من قیمت های این شرکت رو دیدم ، برای دانلود میخوام فقط ، سرعت 16 مگ رو واقعا بهم میده یا الکیه ؟
مثلا میخوام 3 ماهه بخرم ، یه فشفشه 50 گیگی هم بخرم برای دانلود
نظرتون چیه ؟
Printable View
دوستان من قیمت های این شرکت رو دیدم ، برای دانلود میخوام فقط ، سرعت 16 مگ رو واقعا بهم میده یا الکیه ؟
مثلا میخوام 3 ماهه بخرم ، یه فشفشه 50 گیگی هم بخرم برای دانلود
نظرتون چیه ؟
هایوب برای دانلود عالیهنقل قول:
آره اگه خطت 16 بکشه برات میزارن سرعت 1مگ و 500 کیلو بهت میده
بله سرعتش برای دانلود عالیهنقل قول:
ولی حیف که دانلود شبانه رایگان نداره :n03:
دوست عزیز من همین الانش های وب 16 مگ دارم . سرعت دانلود در بهترین حالت برام تا 1.7 مگابیت هم رسید. در بدترین حالت هم اومد رو 300 کیلوبیت..( وقتی کلا مخابرات و اینترنت داغون باشه)نقل قول:
بستگی به خطت داره هر چه قدر خطت بکشه های وب بهت میده . های وب می خواد تو هی سرعت بالاتر بخری بری رو دانلود زرتی فشفشه بخری. های وب اینو از خداشه .
به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردی . دمت گرم . واقعا هم همین هست. اینا خودشون آپارات ساختن ولی دیدن مردم نمی رن سراغش اومدن سراغ یوتیوب.نقل قول:
به خدا چند روز قبل یه فایل 30 مگی رو خواستم تو آپارات آپلود کنم به فحش دادن رسیدم . اونم با همین اینترنت 16 مگ های وب . بعد در عرض یک دقیقه یا کم تر همین فایل تو یوتیوب آپلود شد
سلام
دوستان های وب کیفیت سرویسهای نامحدودش چجوریه؟
قبلا از یه جای دیگه میگرفتم نامحدودشو ورداش جم کردم
کسانی که داشتن رازی بودن؟
سلامنقل قول:
نامحدودی که محدودیت حجم داشته باشه دیگه میشه شیر بی یال و دم:n02:
سرعت شون هم خود های وب میگه سرعت اسمی،های وب بعد از برداشتن شبانه رایگانش دیگه اصلا توجیه اقتصادی نداره من که اصلا دوست ندارم تست کنم نامحدود هارو...
بله البته:n02:نقل قول:
حرفتون رو قبول درم
ولی خب چه میشه کرد
اخه خونمون جوریه که حجمی به هیچ وجه جوابگو نیست
و همین نامحدود بی یال و دم جوابه:n41:
(حداقلش اینه که میدونی تا سر برج تموم نمیشه)
قبلا اسیا تک داشتم
نامحدودشو برداش بی خی شدم
پارس انلاین هم که ماشالا بعد از یک ماه میگه تو مرکز مخابراتی شما فقط یک مگ یک ساله میتونیم بدیم:n34:
نقل قول:ببین های وب اصلا نامحدود نداره و در توضیحات هم واضح نوشته که بعد از تمام شدن حجم باید حجم بخری! تو های وب باید پول بدی پول و فقط پول های وب فقط پول میشناسه برای یک اینترنت متوسط در های وب ماهانه 50 تا 60 هزار تومان حداقل باید کنار بذاری وگرنه باید جمع آوری کنی و فقط هزینه و دردسر رانژه براتون داره بخوای فشفشه بخری قبلش باید پول سرویس رو بدی بعد برای اینکه به تعداد روز فشفشه اعتبار داشته باشی باید نیترو بخری تا شما رو شایسته خرید فشفشه قرار بدهندنقل قول:
سرویسهای غیرحجمی، سرویسهایی با ماهیت مشابه سرویس نامحدود هستند. از این نظر که ترافیک قابل استفادهی بالایی دارند.
تفاوت آنها با سرویسهای نامحدود معمول این است که بهجای کاهش سرعت در هنگام گذر از مصرف مشخص، سرعت آنها در طول مدت ارائه سرویس همواره ثابت باقی میماند. در عوض اگر حجم قابل مصرف تمام شود، امکان خرید ترافیک اضافه با قیمت کمتر از معمول و همچنین فشفشه، وجود دارد.
در آسیاتک شاتل پارس آنلاین صبانت و... طرح های ویژه تمدید یکساله و... ارزان قیمت برای مشریان قدیمی میزارن تا راحت بشه حجم خرید ولی در های وب از این خبرها برای تمدید نیست هر ماه باید یک نیترو 6 تومنی بخری تا بتونی بسته حجم فشفشه بخری و شرکت های دیگه طرح های ویژه حجم ارزان قیمت به همراه سرویس میدن ولی در های وب اول باید یک سرویس گران قیمت بخری بعد حجم فشفشه بخری
از این ها گذشته خودتون برای پنیگ افتضاح که همیشگی هست آماده کنید به علاوه قطعی وصلی های دوره ای که یک هفته ویا یک ماه طول میکشه ولی پشتبانی میگه اشکال از مرکز مخابراتی شما هست ولی میای اینجا میبینی همه مشکل دارند!
های وب کلی طرح جدید هم برای مشتریان وفادارش داره که بیشتر این عزیزان رو سرکیسه کرد مثلا برای تماس با پشتیبانی باید یه نیترو 2 تومنی بخری و برای نظر دادن و لایک کردن پست های های وب تو اینستا هم یه نیترو 1000 تومنی بخری هنوز این طرح ها راه نیفتاده و مشترکان وفادار منتظرند :n19:
نقل قول:
نه که خیلی عاشق چشم و ابروی های وب باشم که سه سالو نیم هست دارم ازش استفاده می کنم .
بدبختی خدا یه سرویس دهنده درست و حسابی نیست تو این استان بوشهر خراب شده که خدایا خرابش بگردون خودشو نیروگاه اتمیش و اون ذخایر گازش که فقط سرطان و فحشا و بدبختی برامون آورده :n37::n35:
همونایی هم که هست فقط تو خود بوشهر و 50 کیلومتریشو پوشش میدن . ( صبانت- شاتل- پارس آنلاین ) یعنی اگه یه آی اس پی درست و حسابی بود همون دو سال قبل خلاص شده بودم ازش .غیر های وب ، پیشگامان و خلیج آنلاین هست تو منطقه ما . باید ده بیست سی چهل بکنم بین این دو تا تا آخرش یکی رو انتخاب کنم . سه سالم خودم پیشگامان استفاده می کردم قبل های وب
اون روز با پشتیبانی های وب داشتم اینترنتی صحبت می کردم بهش گفتم :اگه بخوام تخلیه بزنم چقدر طول میکشه خطو تخلیه کنید . گفت :بین 3 روز تا یه هفته . گفتم :نمیشه زودتر از این تخلیه
بشه ؟ گفت: نه. گفتم: اگه تو سامانه 195 شکایت کنم چقدر طول می کشه ؟ اول که کمی من من کرد. بعدش گفت ما سعیمون رو می کنیم ببینم چی میشه :n10:
جواب درستی نداد اپراتوره :n02: