دقیقا حق با شماسنقل قول:
دیشب سرعت من از 14 کیلو شده بود 29 کیلو
که کلا 650 مگ دانلو داشتم
Printable View
دقیقا حق با شماسنقل قول:
دیشب سرعت من از 14 کیلو شده بود 29 کیلو
که کلا 650 مگ دانلو داشتم
خوب امروز بالاخره از 195 به من زنگ زدند و چند نکته در گفتگویی که با کارشناس 195 داشتم ردو بدل شد و معلوم شد که براتون میگم.
اول از همه گفتم جریان این حجمای دروغی مصرفی که صبانت برای من نوشته چی شد.اونم گفت آقا ریزمصرفت که درسته و اون تو که برات زیاد نزدن حالا چرا اینجا گیر دادی:n27:.گفتم آخه تو جوابیه اش با 8 برابر اعلام کردن مصرف من خواسته بگه من پرمصرف بودم و واسه همین ما این محدودیت رو برای اینا اجرا کردیم که اینقدر مصرف نکنن.در جواب گفت خوب حالا که چی؟گفتم حداقل در جواب من بگه اشتباه نوشته تا من هم از این شکایتم صرف نظر کنم.بعد گفت:آخه اینا برای تبرئه کردن خودشون دست به هر کاری میزنن ولی نمیدونن درباره محدودیت سرعت شبانه پیش ما تبرئه شده هستند!!!!:n04::n04:و لازم نیست حجمهای مصرفی کاربران رو زیادتر اعلام کنند:n03:.
بعد کارشناس ادامه داد که اما در جواب شکایتتون برای قانون جدید شبانه باید بگم این قانون رو صبانت نذاشته و ما یعنی سازمان تنظیم مقررات گذاشتیم:n04::n04::n04:و علتش هم این بوده که دیدیم شرکتها برای دانلود شبانه اونو سیاست تشویقی اعلام میکنتد و هیچ نظارتی روی سرعتهای شبانه شرکتها نیست و ما برای دفاع از حقوق کاربران وارد عمل شدیم:n08:و برای ساعات شبانه هم قانون تصویب کردیم و از صبانت شروع کردیم و گفتیم هر چقدر حجم روزانه بخری تا دو برابرش حداقل باید با سرعتی برابر با روزانه حجم دانلود داشته باشی:n04:.
بعد من گفتم منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند بله.:n27::n28::n30:.البته ما در این قانون گفته ایم حداقل تا دو برابر حجم روزانه حالا هر شرکتی بنا بر سیاستهای خودش میتواند تا 3 یا 4 یا 5 برایر حجمه روزانه یا حتی بیشتر هم بدهد:n02::n09:
بعد من برآشفتم و گفتم آقا نکنید اینکار رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از طرف حداقل 200 کاربر صبانتی دارم بهتون میگم اینکار رو نکنید به این دلیل و این دلیل الی آخر.و در آخر گفتم احتمالا با مسئولین رده بالا جلساتی خواهید داشت دیگر؟ اگر چنین است آقا بگید اگرم میخواهن محدودیت درست کنن به این شکل نباشه و مثلا بیان متناظر با سرعت اسمی سرویس هر کس به شرطی که مثلا سرویس 10 گیگ یا بیشتر در ماه رو برداره بهش سرعت اسمیش یا یک کم کمتر از سرعت اسمیشو بدن.اینطوری بازم شرکتها میتونن به زور حجمشونو بفروشن و خوشحال بشن و ما هم از این قانون نکبتی نجات پیدا کنیم.مثلا بگید سرویس 12 مگابیت تا اینقدر حجم در ماه شبانه نداره تا اینقدر حجم در ماه نیمه بها هستش و تا اینقدر حجم در ماه شبانه رایگان داره با سرعت حداقل نصف روزانه.خلاصه چند تا راه دیگه هم بهش پیشنهاد دادم.اونم گفت بله قرار است برای اینکه ببینیم این قانون جدید رو شکلشو عوض کنیم یا نه باز یک جلسه ای بزاریم حتما نظرات شما رو هم میگیم و ایشالله شکل محدودیت شبانه رو عوض میکنیم و این قانونو برمیداریم:n19: ولی قولی نمیدم.در پایان نیز کلی موفق باشید و خوشبخت شدم ردو بدل کردیم و خداحافظ.
این بود ماجرای صحبت با کارشناس 195.:n02:
منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند بلهنقل قول:
به قول گالم توی کارتون سفرهای گالیور
من می دونستم می دونستم:n28:
بابا بی خیال این طوری دیگه رسما تعطیل میشه:n09:
بچه های باور کنید من دلم برای احمدی نژاد داره تنگ میشه باور کن اون هم با اون همه مزخرفیش جرأت نداشت اینطور قانونی رو بزاره در یک کلام من احمدی نژاد میخواممممم
به نظر من یارو بلوف زده..... می خواسته کار صبانت رو توجیه کنه
منم که اوایل صبانت محدود کرده بود فکر کردم بچه های این تایپک الکی میگن ولی وقتی به خودم اومدم که ای دل غافل منم محدود شدمنقل قول:
حالا شما هم وقتی به خودتون میاید که شبانه حذف شده
به کره شمالی سلام کنید :n01:
دوست گرامی من از خودم چیزی نگفتم زود باور هم نیستم تو سایت اصلی صبانت بخش کلوپ تشریف ببرید مثل همینجاست اما با کابر خیلی کمتر و اینکه صبانت اونجا مستقیم جواب میده قرار بود از 3 شنبه تغییراتی در سرعت ها اعمال و طرح ویژه ای برای کابران متقاضی دانلود رایگان عرضه بشه و امروز روز اعلامش بود 1 نفر از کاربرها هم که مستقیما با ادمین پیچ گفتگو کرده بود اینا رو اعلام کرد اگر باز هم فکر میکنی دارم حدس میزنم یا شایعه درست میکنم این ادرسش خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته شماره ۲نقل قول: