الان که 400-500 هستش. آخر شب فکر کنم سه رقمی بشه.نقل قول:
دیروز همین موقع زیر 100 بود.
Printable View
الان که 400-500 هستش. آخر شب فکر کنم سه رقمی بشه.نقل قول:
دیروز همین موقع زیر 100 بود.
تبریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احتمالا مسئولش مرخصی بوده :31:
چون سرویس ها رو بر اساس کیلوبیت بیان میکنن مثلا سرویس 128کیلوبیت ولی سرعت دانلود در اغلب دانلود منیجرها و کلا دانلودها بر اساس کیلوبایت بیان میشه (یا بایت) و هر بایت = 8 بیت...=>128kb=16kB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستشون درد نکنه ... به من هم 3 گیگ اضافه شد... سرعتم هم الان حدود چند هفته است که خوب شده
بلاخره اون همه اعتراض و تلفن زدن ها و... جواب داد!!
فلسفش رو كه دوستان گفتن . اگه هنوز نيومدن براي نصب ؛ خودت يه كانكشن بساز ، يوزر نيم رو كه داري پسوردش هم بزار شماره ي منزلتون و كانكت شو :31:نقل قول:
چرا 3 گيگ اضافه شد ؟! سرويستون چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرویسم اکوی 512 هست.... سه گیگ بابت جشنواره زمستانی شاتل کادو میدن دیگه الان برای من 6 گیگ شارژ کردن!!
البته حتما باید مودمتون زایکسل باشه و از خودشون خریده باشین!!!!!!!!!!!
اون 3gb به من هم اضافه شد.نقل قول:
واااای دیوونه شدم....
بعد کلی دنگ و فنگ و هزار بار بررسی کردن و اینکه مرکز شما مشکلی نداره و تست دانلود و ... (یه آموزشی رو گفت از سایت دانلود کنم که نوشته چطور چک کنیم نرم افزاری از ترافیک استفاده نمیکنه ... انجام دادم...هیچ نرم افزاری غیر سیستمی نبود ) بعد میگه از سایت فایرفاکس دانلود کنم پهنای باندتو ببینم...زدم...با سرعت 2 دارم دانلود میکنم... میگه شما با سرعت 140 میگیرید.... :18: دروغ تو روز روشن :18: میگه مشکل از سیستم شماست ! هی میگم بابا با همین روش خودتون چک کردم فقط دارم دانلود میکنم میگه مشکل از سیستم شماست... آدرس تاپیکو دادم میگم مشکل سیستم من رو این همه آدم دیگه هم دارن؟:13:
حرومشون شه... ایشاالله زندگی و دار و ندارشون آتیش بگیره...روز خوش نداشته باشن...همشون...:13: بگو ایشاالله :31:
متن کامل صحبت رو سیو کردم...مرتب کردنش وقت میبره چون طول کشید...
حیف فحش که به اینا بدی...
:13:
بچه ها تو رو خدا بگین چکار کنم 30 تومن آرت 1 گرفتم سرعتم 4 !!!:13:
نرم افزاره رو از کجا گرفتی دقیقانقل قول:
بگو منم میخوام
من دارم تغییر سرویس میدم از ارت 1 به ارت 3 ، مودم رو هم برام عوض میکنن ؟ چه مارک مودمی خوبه برای 256 ؟ الان level one دارم خیلی راضیم
نرم افزار؟نقل قول:
نرم افزار نگرفتم ...
میگم که هیچ نرم افزاری از سیستمم از اینترنت استفاده نمیکنه :31: یعنی هیچ نرم افزاری پهنای باندو اشغال نکرده :31: