سلام
کدوم isp واسه دانلود شبانه(1تا7) بهتره؟
خط ۵
Printable View
سلام
کدوم isp واسه دانلود شبانه(1تا7) بهتره؟
خط ۵
اگه فقط دانلود شبانه مد نظرت هست اندیشه به نظرم از همه بهتره البته شاتل هم خوبه اما یه سری مشکلات خاص خودشو داره مثلا شما که خط 5 هستی 2 تا 3 ماه طول میکشه تا اینترنتتون وصل شه که خیلی زمان زیادیه
والا تا الان اندیشه خوب بود -- ولی اینطور که دوستان میگن گویا افت سرعت داره (( البته تو رشت ))نقل قول:
پارس آنلاین و شاتل که به دلیل محدود کردن به درد دانلود نمیخورن
بقیه شرکت ها هم اطلاع دقیقی ازشون ندارم ولی صبانت مثل اینکه سرعت بالایی میده ولی اونطور که تو تاپیک صبانت خوندم اونم مثل پارس آنلاین محدودیت دانلود گذاشته
به نظر من شما یه سر به مخابرات بزن -- البته خبر مخابرات منطقه شما رو ندارم
ولی تو شهر خودمون مخابرات 128 نامحدود با سرعت 35 الی 40 ارائه میده و برای 256 نامحدود سرعت 60 که برای دانلود خوبه
1024 محدود هم سرعت بالای 200 داره (( البته من ساکن لاهیجان هستم ))
خوبی مخابرات اینه واسه دانلود بیش از اندازه هیچوقت محدود نمیکنه در حالیکه بقیه شرکت ها ( به جز اندیشه ) اونجوری که بوش میاد کم کم دارن میرن سمت محدود کردن مشترکای پر مصرف (( اول از همه شاتل این کار رو کرد و کم کم همه شرکت ها این روش کلاهبرداری رو یاد گرفتن ))
دوستان تلفن مون از لحاظ سيم كشي داخلي مشكل داره و قطع هست اما من نت دارم چطورياس؟(البته تو وصل شدن با ياهو مسنجر و س ا ك س مشكل دارم ممكنه از اشكال خطي باشه؟)
خط3 مشترك شاتل هستم
من مشکل دارم باشنقل قول:
سرعتم هم ۱هفتس نصف شده
۵۱۲شاتل محدود مطهری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اندیشه مرکز 3 هستم ترافیک حجمی 128
دو این دوماهه هر روز با اینترنتم مشکل داشتم مدام قطعی دارم سرعتم نوسان زیاد داره
اگه بخام برم یه شرکت دیگه کدوم الان شرایطش بهتر و باثباتتره؟
یه سوال از دوستان شاتلی
خصوصا مرکز 3
پشتیبانیش چطوره؟چقد طول میکشه سرویسم نصب بشه؟
منم 512 دارم سمت چهاربرادران مطهري علت قطعي س ا ك س چيه؟ خبر مراكز ديگه رو نداري دادا؟نقل قول:
واسه شبانه من میگم مبین نت خوبه .
با سرویس 2 مگ میشد تا 8 گیگ شبانه دانلود کرد .
البته الان میگن کم تر شده .
بچه ها من شاتل دارم امروز س ا ک س م قطع شده.پشتیبانی تست کرد میگه مشکلی نداره.
من مرکز 7 م.قطعهنقل قول: