دیشب 5 دقیقه زودتر قطع کردم,50 مگ کم کرد..نقل قول:
دو روز 150 مگ !!
Printable View
دیشب 5 دقیقه زودتر قطع کردم,50 مگ کم کرد..نقل قول:
دو روز 150 مگ !!
مثل اینکه مخابرات نیاز داره دوباره یک مراجعه حضوری بهش داشته باشیم ...نقل قول:
حالا بذارین جواب این یکی رو بدم من :n40:نقل قول:
اگه واقعا یه درصد احتمال میدی که به خاطر پست گذاشتن یه عده وامار شبانه دانلودی اومدن این قانون ها رو گذاشتن فک می کنم کل جوانب امر رو در نظر نگرفتینقل قول:
ISP ها بخوان امار کسی رو در بیارن نمیان توی انجمن پست کاربر چک کنن ! اونا خودشون امار همه ملت و کلیه اتصالات و سایت ها و ذره ذره دانلود ها و همه امار رو دارن
و اگه یه درصد فک می کنی اینا شکایت ها رور می خونن و در پی رضایت مشتری هستن و به خاطر اهمیت دادن ه شکایت های مربوطه به افت سرعت شبانه ، تصمیم در حذف سرعت شبانع گرفتن ، پس جناب عالی اعتقاد دارید که اگه الان باز همگی همت کنیم و کلی شکایت کنیم که سرویس های شبانه رو مثل روال سابق برگزار کنن با قیمت معقولانه ، پس باید اهمیت بدن دیگه ، درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
ولی خودتم خوب می دونی که خودمون رو هم بکشیم واعتراض کنیم جوون مملکت به جز نت راه دیگه ای واسه گذران زندگی نداره و نیاز داره به سرویس نامحدود ، حالا جهنم نامحدود نمیدین، شبانه رایگان رو نخورین ، گوش هیچ کی بدهکار نیست.اینا فقط به فکر جیب خودشون اند و بس.:n15:
حالا نت فقط مخصوص جوونا نیست همه اقشار وگروه ها دیگه یه جورایی با نت سر وکار دارن از بچه گرفته تا قشر پیر و مسن.
وقتی که دیگه تبلیغ های تلویزیون هم دیگه موبایل و تبلت تبلیغ می کنهه تشویق می کنن به سمت استفاده اما ازاین ور استفاده نت رو محدود می کنن و یا با کلی قیمت نجومی، انتظار ...************.
بخدا چهار تا لینک چک می کنم کلی حجم میندازه هنوز چک کردن خیلی لینک ها رو می ذارم شب :n22:
هی سلامتی مونو به خاطر پول گیگ به خطر میندازیم :n22:
بپه ها خبر لینک زیر رو بخونین من دیگه واقعا حرفی برای گفتن ندارم :n15:
دومین همایش گردان های سایبری بسیج صداوسیما
اگر اینترنت در ایران تحریم شد یعنی موفق عمل کرده ایم
کد:http://basij.irib.ir/web/guest/-/%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%AC-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B3%DB%8C-1?redirect=http%3A%2F%2Fbasij.irib.ir%2Fweb%2Fguest%2Fhome%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_BJhl1olhdYC1%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_count%3D2
این یه پاراگرفه ازش
.کد:قائم مقام رییس صداوسیما در امور فناوری و رسانههای نوین خاطرنشان کرد: زمانی می توانیم بفهمیم جمهوری اسلامی در فضای مجازی موفق بوده که دشمنان اینترنت را در کشور ما تحریم کنند اما تا زمانی که آنها توسعه آن را تشویق می کنند یعنی ما مغلوب هستیم. چرا که اکنون ضرر استفاده از این فضا بیشتر از فواید آن است. اما به محض اینکه منافع استکبار جهانی در اقصی نقاط دنیا به خطر بیفتد، آنها درنگ نمی کنند. اگر اکنون ژست گسترش دسترسی آزاد به اطلاعات را می گیرند یعنی این موضوع اکنون به نفع آنها است. باید دقت کنیم. در حالی که شدیدترین تحریم ها وضع شد حتی در حوزه دارو و آنها به بیماران ما رحم نکردند، در همین حین پیگیری می کردند خدایی نکرده کوچک ترین تجهیزاتی که در حوزه اینترنت استفاده می شود دیر به ایران نرسد و برای آنها تسهیلات ایجاد می کردند. این یعنی هنوز ما بر فضای مجازی سوار نیستیم و هنوز این اسب یاغی در اختیار نظام نیست
اون موقع میگن چرا جوونای ما خودکشی می کنن خوب معلومه دیگه چرا :n14:
رفیقنقل قول:
قرار نیست هر دو ص یکبار تکرار مکررات کنیم. جواب اشکالی که به اوشون وارد کردی رو قبلا دادم. دقیق و نه هول هولکی بخونش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جریان شاید برای جنابعالی تازگی داشته باشه ولی برای ما بارها تجربه شده و روی هوا نمیگیم.
--------------------------------------------
--------------------------------------------
در ضمن
یک کاربر دهاتی چند روز قبل اومده بود خیال کرده بود خیلی فحش بلده، یکسری دری وری که در اصل لایق خانواده ی خودش بود رو اینجا به بعضیا نسبت داده بود. ایشون که زور بزنه سنش نصف ما هم نمیشه اگه راست میگه یک جای خصوصی باز کنه اونوقت ببینید توی فحشهای چارواداری دادن اون کم میاره یا ما.
حیف که توی این محیط عمومی دهان ما بستست و نمیخوایم پیش کاربران عبوری، آبروی شهرمون و سایر مشهدی های بافرهنگ رو ببریم وگرنه حسابی چنان اینجا بارش رو آرد میکردم که حالیش بشه دست بالای دست بسیار است ...
حذف شود...
شما مگه سرعت روزتون چقده که میتونین توی 6 ساعت 15 گیگ بگیرین ؟ ما که روز فوقش 3 مگه . قبلا تا 10 مگ هم میرفت اما الان رو 3 مگ محدود شده .نقل قول:
سرعت طرح طلایی پاییزه 8 مگه از پارسال هم همینطوریه عوض نشده که با این کار شبانه تازه تا 18 گیگ هم جا دارهنقل قول:
طرح کمپین رو نمیدونم اصلا معلوم نیست چجوریه تو بعضی از استان ها هم تا 10 مگه
در حال حاضـــــر تایم اوت و پــکِت لاست شدید + پینگ بالا :wac:
فکر کنم منظورت از حال حاضر ، 24 ساعت شبانه روزه :n09: ولی چند روز پیش یکی از دوستان سرور کاهش پینگ معرفی کرد خیلی خوب بود . البته در بدترین حالت واسه من پینگ به 160 میرسید که بازم قابل تحمله ولی چی میشد پینگ خود مخابرات هم خوب بود که با استفاده از اون به 100 میرسید .نقل قول:
نت ترکیده در سطح تیم ملی.
تایم اوت و پینگ بالا یک پینگ 250 میده یکی 360 کلا یکی در میون چت میزنه.
حتی به کاهش پینگ هم وصل میشم تایم میاد پایین ولی بعضی اوقات تایم اوت میده.
واجب شد زنگ بزنم پشتیباتی خط.
دوستان 2 تا شماره میدم بهتون اینا پشتیبانی قسمت DSl مخابرات هستند برای مشکلات دیگه بهشون زنگ نزنید
8416869 8402122 اگه مشکل نویز خط دارید یا اینکه میخوایید در DSL خط شما تغییری ایجاد بشه اینجا زنگ بزنید.
ولی در کل این اینترنت هم اینترنت بشو نیست.