اقا بهترین مرز افتادی ... مرزهای استان ما سخت نیستنقل قول:
من چند تا دوست دارم تو مرز خدمت میکنن راضین ... جایی دوری هم بیفتی نهایت 60-70 کیلومتر با شهر فاصله داری
Printable View
اقا بهترین مرز افتادی ... مرزهای استان ما سخت نیستنقل قول:
من چند تا دوست دارم تو مرز خدمت میکنن راضین ... جایی دوری هم بیفتی نهایت 60-70 کیلومتر با شهر فاصله داری
مرسینقل قول:
فقط من متوجه نشدم دقیقا کجاست؟
اونکه توی خیابان معلم هست باید برم؟ ستاد فرماندهی انتظامی؟
برعکس تقسیمات ما عالی بود. (مرزبانی شهید رجایی)نقل قول:
کرمانشاه و ایلام (مرزهای امن) حدود 70 درصد بچه ها رو برداشته بودن. بقیه کردستان و خوزستان افتادن. درصد کمی هم بوشهر و کیش افتادن و متاسفانه 4 نفر آذربایجان غربی افتادن. 1 نفر هم استان گیلان! در کل تقسیمات خوبی بود.
دیروز رفتم 01 و بعد از روال عادی وقتی داشتن بچه ها رو مرخص میکردن گفتن 6 نفر رو میخوایم که امشب رو نگهابانی بدن. شانس گند ما هم،منم جزوشون بودم!!
اولش اعصابم خورد بود که چرا اینجوری شد و یه روز بیشتر از بقیه باید بمونیم ولی بعدش یاد بچه هایی افتادم که جاهای ناجوری افتادن و به خودم گفتم برو حالشو ببر که تو شهر خودتی
امروز صبح بالاخره ولمون کردن تا شنبه
همین روز اول با اینکه کار خاصی انجام ندادم این پشت پوتینه پشت پام رو داغون کرد. حالا نمیدونم برم عوضش کنم یا با دستمال گذاشتن تو جوراب و واکس زدن حل میشه؟!!
فقط دوستان یه سوال
امروز یه فرم هایی میدادن و میگفتن امریه دارید یا نه؟ حالا منظورشون امریه برای اینجا و آموزشیه یا کسایی که برای خدمت و جای دیگه امریه گرفتن هم منظوشون بوده؟؟! من چون فکر کردم منظورشون برای آموزشی و 01 هست، زدم ندارم ولی برای خود خدمت یه جا مصاحبه کردم و گفتن قبولم شدم
به ما گفتن 3 نفر باید وایسه ، من موهامو نزده بودم ، نگهم نداشتن :n02:نقل قول:
ببین کلا کفش از بغل جا باز میکنه ولی اگه نوک و پشت پاتو میزنه ، بهتره بری عوض کنی .نقل قول:
امروز صبح بالاخره ولمون کردن تا شنبه
همین روز اول با اینکه کار خاصی انجام ندادم این پشت پوتینه پشت پام رو داغون کرد. حالا نمیدونم برم عوضش کنم یا با دستمال گذاشتن تو جوراب و واکس زدن حل میشه؟!!
پوتین های خودشون که به درد نمیخورد ، من رفتم یه پوتین خریدم ، وزن جفتش به اندازه ی یه دونه پوتین اون ها هم نبود . پا توش خیلی راحت تره .
چه سوال چرتی پرسیدن ها ، خب کسی که امریه داره ، تو برگه سفیدش زده " امریه دار " دیگه ، ما هم که برگه هارو داده بودیم بهشون ، خب اونهارو میخوندن دیگه .نقل قول:
فقط دوستان یه سوال
امروز یه فرم هایی میدادن و میگفتن امریه دارید یا نه؟ حالا منظورشون امریه برای اینجا و آموزشیه یا کسایی که برای خدمت و جای دیگه امریه گرفتن هم منظوشون بوده؟؟! من چون فکر کردم منظورشون برای آموزشی و 01 هست، زدم ندارم ولی برای خود خدمت یه جا مصاحبه کردم و گفتن قبولم شدم
سعی کن پوتین بهمن بگیری. یه مدت واکسش بزنی نرم نرم میشه.نقل قول:
برای من که تو برگ سفیدم ننوشتن امریه دارنقل قول:
هرکی امریه برای آموزشی و خدمت بگیره تو برگ سفیدش مینویسن "امریه دار" یا فقط اونایی که برای آموزشی امریه گرفتن؟
بچه ها رسته من رو زدن اداری و پرسنلی و کد رو زدن امور اداری . از چند از دوستان پرسیدم گفتند خیلی خوبه و بهترین قسمت ممکن افتادی و برو حالش رو ببر :n02: درجه ما هم ستوان دوم :n26: حالا نظرتون در مورد رسته و کدش چیه ؟
راستی الان مدت مرخصی به ازای هر ماه چقدر هستش ؟
یه نفر از دوستان گفته یکی هست که یه پولی میگیره و برات کسر بسیج درست میکنه ! ایا هنوز این کسر قابل قبول هستش ؟ ارزش داره اقدام کنم براش :n25:
تو یگان میشه به پوتین زیپ انداخت ؟
رسته ای که بر حسب این مورد اداری پرسنلی که بایدد روی لباس بزنم همون دو تا اسلحه هستش یا فرق میکنه ؟
منظورتون رو متوجه نمیشم ، امریه برای آموزشی یعنی چی ؟نقل قول:
کلا شما میتونستی قبل از اعزام به خدمتت تو یکی از ارگان های غیر نظامی امریه بگیری ( که میگی گرفتم ) و وقتی برگ سفیدت میاد ، توش نوشته ، " امریه دار " ، در این صورت یعنی نظام وظیفه باهاش موافقت کرده ،
ولی اگه ننوشته باشه " امریه دار " باید پیگیری کنی ، شاید اصلا امیرت مورد موافقت قرار نگرفته باشه .
حالا بچه هایی که امریه تو ارگان غیر نظامی نگرفتن ، و به صورت آزاد رفتن ، روزه آخره آموزشی ، تقسیم میشن ، و باز اینجا هم لفظ " امریه " به کار برده میشه که فکر کنم این دوتارو با هم خلط کردی !!! و یا شایدم من منظورتون رو خوب متوجه نمیشم . :n13:
موفق باشید .
با سلام خدمت دوستان
من تابستان پارسال ، حدود 2.5 ماه رفتم سربازی ، بعد ارشد قبول شدم و ترخیص شدم
اگر بعد از تموم شدن ارشد ، بخوام برم خدمت دوباره ، ماههای باقیمانده رو به قانون الان حساب میکنن یا به قانون همون موقع؟
پیشاپیش ممنون ازدوستان