یکی از دوستام به اون شماره اس فرستاد میگه امروز جواب داده اما جواب مسخره :دی
متن اس ام اس :
آسیاتک یه شرکت کلاه برداره که سرویس تست رو به مشترک میده که اعتمادشو جلب کنه، اما بعدش افتضاحه. خدا ازتون نگذره که الکی یه سرویس یک ساله تمدید کردم...:n04:
Printable View
یکی از دوستام به اون شماره اس فرستاد میگه امروز جواب داده اما جواب مسخره :دی
متن اس ام اس :
آسیاتک یه شرکت کلاه برداره که سرویس تست رو به مشترک میده که اعتمادشو جلب کنه، اما بعدش افتضاحه. خدا ازتون نگذره که الکی یه سرویس یک ساله تمدید کردم...:n04:
متن جواب هم بگذارید.دی:نقل قول:
بعد از قطعی های گاهی و بی گاه امروز ، انگار یکم وضعیت پایدار شده باز :) .
به پینگ +350 دل خوش کنیم یا سرعت 16-22؟؟؟؟ 256 برنزی
سرویس 1 مگ محدود / تهران / مرکز مخابرات صالح طبری
وضیعت خیلی خوب و نرماله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ محدود گیشا (انگار speedtest هم دسکاری کردن...)
سرعن دانلود از سرور خارجی 40 داخلی خوبه که بدرد نمیخوره
سرور داخلی
سرور خارجی اروپا
سرور خارجی چین (من بدبخت بیشتر دانلودام از چینه :( )
سرویسی که برای من مناسبه، لزوما واسه شما خوب نیست ؛ هر کسی معیارها و خواسته های خودش رو داره. اهل بازی آنلاین نیستم که پینگ آنچنان زیاد برام اهمیت داشته باشه، بله دوست دارم پینگ بهتر داشته باشم واسه بازکردن صفحات اما همین الانشم شرایط اونقدری واسم خسته کننده نشده که بخوام تعویض آی اس پی داشته باشم.نقل قول:
فعلا آسیاتک تونسته توی شلوغ ترین مرکز مخابراتی منو راضی کنه، پس دلیلی واسه نارضایتی ندارم. اینم سرعت دانلودم که خب چون از سرور مخصوص خودم واسه سایتم بود، آدرسش رو پوشوندم :
هر کس بسته به شرایط خودش، صحبت میکنه! 10 گیگ ماهانه هم واسم کافیه.
امشب هم موقع شبانه یه عکس از سرعت دانلود براتون قرار میدم اگر شد.
نمیدونم کارت چیه که باید از سرورهای چینی دانلود کنی :دی اما اگر واست شدیدا اهمیت داره، تست کن اگر اجازه ی ریموت میدادند، لینک هات رو جای دیگه ای ریموت کن و از اونجا دانلود کن.نقل قول:
منظورت اسیاتک اجازه ریموت بده؟ یا سرورای چین که دا دارم ازشون؟ سرور چین که لینکاش مستقیمه نمیشه از جای دیگه گرفت.نقل قول:
اگه راهی هست خدا خیرت بده بگو
واقعا متاسفم من توی این چند ماه یک بار هم دانلود شب رایگان نداشتم و اصلا از این سرویس استفاده نکردم.چرا باید یک سری استفاده کنن و بعضی ها مثل من نه.اینجاست که استفاده منصفانه زیر سوال میره یک سری با نامحدود روز ها پدر اینترنت رو در میارن یک سری هم با محدود و دانلود شبانه من موندم پس مای بدبخت که کار علمی انجام میدیم باید چه کار کنیم.:n04: