بله شدنی هست. لطفا بیشتر توضیح بدین تا راهنمایی بکنمنقل قول:
Printable View
بله شدنی هست. لطفا بیشتر توضیح بدین تا راهنمایی بکنمنقل قول:
سلام
من از دیشبه هر کاری میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالا نمیاد ، بقیه هم این مشکلو دارن؟؟
میخاستم پول واریز کنم
خیلی خلاصه
یه خط adslدارم ،میخوام مودم نگیرم و به جاش ازین مودم استفاده کنم(یه مودم برا adslدارم ولی میخوام دیگه مودم وایرلس نگیرم برای کامپیوتر دیگه ای که داریم)
مدل:DX350
برای من که بالا میادنقل قول:
سلام
این قیمت های چرا انقدر یک دفعه گرون شدن؟سرعت 2 مگ از 16 تومن رفتن 30 تومن.
من دو مگ داشتم ولی با این وضعیت میرم 512 .نمی ارزه ماهی 30 تومن بدی اینترنت.
راستی یه سوال چرا این سرویس هاش حجم ماهیانش اینقدر زیاده مثلا مخابرات برای دو مگ 1 گیگ حجم میده ولی مبین نت 3گیگ .اگه حجم رو کم کنن این قیمت هم کم می شه.
حالا امیدوارم دیگه گرونش نکنن.
دوستان من شنیدم که مودم wixfmm-130 ایرانسل قابل تبدیل به مبین نت هست و کاراییش هم 2 برابر قویتر از مودم های مبین نت هست...کسی از دوستان تایید میکنه؟
تست سرعت 2 مگ با 3 گیگ ترافیک، ساعت 3 شب:
سرور ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور لندن، مستقیم:
همون، غیر مستقیم:
دوستان زحمت کشیدن 1 گیگ ترافیک به اون 2 گیگ اضافه کردن، 14 تومن قیمت رو بردن بالا. همه ی شرکت ها در حد 1000 تومن 2000 تومن گرون کردن، مبین نت در حد چند هزار تومن.نقل قول:
از اين لينك استفاده كن:نقل قول:
عزيزم من خودم تست كردم..كسي كه برا تست سيگنال اومده بود, مودم خود مبين نت رو داشت..مال اون دو تا آنتن از 5 تا ميداد..خيلي كه دقيق ميزونش ميكرد, و پنجره رو هم باز ميكرد و ميزاشت بيرون پنجره ميشد 3 تا..ولي مودم من كه همين wixfmm-130 هست, به راحتي 4 تا آنتن رو ميده و اگه جاش رو دقيق تنظيم كنم , 5 آنتنش كاملا روشن ميشه...نقل قول:
فقط اگه خواستي اون مدل رو بگيري, FirmWare قديمي بگير
مثلا با اين ورژن خوبه v2.10.13-g1.0.13-mtn
به هيچ عنوان به آخرين ورژن آپديتش نكن كه بعدا كانفيگ كردنش برات دردسر ميشه.