بین 800تومن تا 1تومن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بین 800تومن تا 1تومن
كاركرده مي خواي؟نقل قول:
دوربين حرفه اي كاركرده خوب تو اين رنج زياده. حرفه اي اگه نمي خواي كه خوب همه ي كامپكت ها فيلمبرداري هم دارند.
كيفيتي كه بدترين دوربين حرفه اي داره بهترين دوربين معمولي يا كامپكت نداره.
مدل هايي كه تو اين رن ميتوني گير بياري
بهترينش: Canon EOS 400D با لنز 18-55 در حد نو گير مياد و Canon EOS 450D با لنز 18-55 هم كاركردش گير مياد تو اين رنج كه هر دو حرفه ايند. سرچ كن ميبيني.
ببخشید یه سوال اماتورانه میپرسم ولی دوربین حرفه ای از نظر کار کرد سخت تر هستش؟ یا مثل همه دوربین ها راحت اتوفوکس میکنه و عکس میگیره؟
PowerShot ELPH 520 HS چطور دوربین هست؟
كاملا سخت تره. من اولين بار دوربين حرفه اي دستم گرفته بودم نميدونستم كدومبريه :دی اما الان خدارو شكر عكاس شدم.نقل قول:
يذره باهاش كار كني (مثلا 2 هفته يا 200 شات) قلقش دستت مياد. 2 حالت داره. يا گردونه رو ميزاري رو اتوماتيك و دوربين همه چيو اتوماتيك تنظيم ميكنه يا در حالت دستي. حالت دستي براي وقتيه كه قلقش دستت اومده و ميتوني در اين حالت به بهترين عكس ها دست پيدا كني.
ممنونم از لطفت یه دوربین کامپکت هم معرفی میکنه اگه بخوام اک بخرم بین 800-تا 1
حداقل بگید از اینجا خرید کنم یانه 40تومن زیر قیمت بازار .آخه چرا جواب نمیدینsonyshop.ir/sony%20cybershot%20w%20camera.htm
جيگر چرا كنون نميگيري؟ والا من خيلي رو دوربين هاي كامپكت اطلاعات زيادي ندارم اما كنون دوربين هاي كامپت بهتري داره نسبت به سوني. بعد قيمت كدوم بازارو داريد؟ حافظ يا ناصر خسرو؟ ناصر خسرو اولا كه مغازه داذاش بنداز نيستن و بعدم از حافظ ارزون تره كلي. يه سر بزن ضرر نداره. همين كه از استگاه امام خميني پياده شي يه پاساژ انتهاي خيابون باب همايونه كه بيخه متروه . ولي من پيشنهاد ميدم بري خوده ناصر خسرو همون اولش بري چند مقازه هست كه قيمتشون خيلي خوبه.نقل قول:
داداشم والا اطلاعات خوبي از كامپكت ها ندارم. بهترين راه يه سرچ تو ديجي ميجي كلاهه :دی ولي تو كامپكت ها و در واقع آلترا زوم ها دوربين هاي پاورشات كنون خيلي خوبن.نقل قول:
ممنونم از لطفت یه دوربین کامپکت هم معرفی میکنه اگه بخوام اک بخرم بین 800-تا 1
سلام!
من یک دوربین میخوام که فیلم و عکس خوبی برای مصازف خونگی داشته باشه و همچنین بشه باهاش یک ذوقی هم در عکاسی از مناظر نشون داد.حول و حوش 500-600 هم خیلی بیشتر نباشه.در شب هم آدم رو شرمنده نکنه.خودم الآن به Sony Cyber-Shot DSC-WX100 رسیدم که سایت چاره به قیمت 510000 تومن میفروشه(حالا اگه واقعا داشته باشه!).خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید که این دوربین چطوره؟ و آیا گزینه بهتری در رنج قیمتی که عرض کردم به نظرتون میرسه؟لطفا هرچه سریعتر !!!!!!!!!پیشاپیش سپاسگزارم!
نقل قول:
بين دوست عزيز.من نظرم2300a
کنون بود که تا يک دوسه ماه پيش 200تومن بود الان توي ديجي کالا زده 345چندتاسايت ديگه هم سرزدم توهمين رنج قيمت بود چون اين مدل سوني تقريبا همن کانفيگ2300داره با اين تفاوت که 70تومن ارزونتره گفتم سوني وگرنه خودمم نظرم کنون بوداولش تازه همينw620توبازار340قيمت دادن.چون سوني شاپ داره ارزونتر ميده گفتم.چرا ناصر خسرو من هميشه از جمهوري ميخرم اونجا ارزونتره مگه؟؟