امیدوارم که قطبی برنگرده و خودش خراب نکنه
این دفعه معلوم نیست چه خوابی براش دیدن
امیدوارم که قطبی برنگرده و خودش خراب نکنه
این دفعه معلوم نیست چه خوابی براش دیدن
راستی کریم هم مصدوم شد و دوباره یکی از بازیکنای اصلی ما تو تیم ملی مصدوم شد
آقا یه طوری آمار بگیرید ببینیم کریم مصدومیتش چطوره؟پاش رو دیدید؟خدا کنه چیزی نشده باشه.
آره بد جوری بود پاش
ولی فک نکنم حاد باشه
40 -50
کریمم مصدوم شد ؟
وااااااااااای
اصلا بازیکن دادن به تیم ملی حرومه
اون از خلیلی اینم از کریم
بی چاره تیم ملی چی کار کنه
این کریم خودش مثل آماتور ها تکل رفت ، حالا اگه اون توپ میرفت بیرون چی میشد که تکل رفت توی پای حریف که خودش هم ناقص بشه
خودش مقصر بود ، اینقدر هم نباید به تیم ملی نامهربونی کرد
راستی اگه قطبی بیاد چقدر این مصطفوی ضایع میشه
توی 90 مستقیم گفته شد که اگه مصطفوی باشه پولی در کار نیست
یکمی دلم براش سوخت ، به خاطر پول انسان ها رو قربانی میکنند ، لعنت به این پول
میتونیم یه جور دیگه برداشت کنیم کریم با جون و دل بازی می کنه و برای همین زیاد آسیب میبینه نه مثل خیلی از بازیکنا که از درگیری به خاطر مصدوم نشدن فرار می کنننقل قول:
ضمنا دلت به حال مصطفوی نسوزه چون همه آتیش ها زیر سر خودش بود و آخرش هم طبق معمول خودش زد به مظلومیت
اگه قطبی بیاد من دیگه این فصل هواداریم که نسبت به تیم به حالت تعلیق در می آورم . . .
با اینکه قطبی رو خیلی دوست دارم
ولی امدنش هم به ضرر خودشه هم به ضرر تیم
و از این حرف های چند روز اخیر پیداست در حال مذاکره با یه مربی خارجی هستن
مصدوميت باقري جدي نيست
کانون هواداران پرسپولیس : پزشك تيم ملي فوتبال ايران گفت: مصدوميت كريم باقري جدي نيست و او ميتواند چهارشنبه آينده مقابل سنگاپور بازي كند.
پرهام خانلري در گفتوگویی اظهار كرد: در صحنهاي كه كريم باقري با بازيكن چيني برخورد كرد ساق پاي راست باقري دچار كوفتگي شديد شد اما مصدوميت او جدي نيست و باقري با يكي دو روز مداوا ميتواند تمريناتش را آغاز كند و مشكلي بابت حضور او در بازي روز چهارشنبه برابر سنگاپور نيست.
وي درباره وضعيت ديگر بازيكنان تيم ملي گفت: آسيب ديدگي مچ پاي برهاني هم جزيي است و او هم مشكلي ندارد و ميتواند در چند روز آينده تمرينات جديدش را دنبال كند