دوستان من ميخوام اين مدل آركيد رو بخرم.اما شما 1چيزايي راجب برنامه و دي وي دي رام گفتيد گيج شدم.مگه همون اول كه 230 تومن پول ميدي و مدل 2009 رو ميخري دستگاه به چيزه ديگه اي هم نياز داره؟
دوستان من ميخوام اين مدل آركيد رو بخرم.اما شما 1چيزايي راجب برنامه و دي وي دي رام گفتيد گيج شدم.مگه همون اول كه 230 تومن پول ميدي و مدل 2009 رو ميخري دستگاه به چيزه ديگه اي هم نياز داره؟
چه ربطی به این تاپیک داشت؟ دی:نقل قول:
بچه ها به نظر شما در آینده بازی ها تغییرات اساسی میکنن من احساس میکنم بازیها یکنواخت شدن و وقتی بچه بودم بازی ها بهتر فاز میدادن به ادم .نمیدونم شاید چون داریم پیر میشیم این اتفاق برامون میفته البته من اگه 90 سالم بشه بازم سوکر بازی میکنم اون موقه میشه p e s 2078
چرا این انقد براتون مهمه؟ من خودمم هنوز اینو نفهمیدم.دی:نقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنند چطور وقتی کنسول را خریدیم و به منزل اوردیم متوجه شویم که نرم افزارLT1.1 روی کنسول نصب است لطفا در این مورد توضیح دهید با تشکر
شما میخوای لایو بزنی؟ میترسی بن شی؟
تا 32 گیگ ساپورت میکنه.نقل قول:
سلام
میشه برای ریختن بازی به جای flash از هارد اکسترنال استفاده کرد؟
ممنون
آخریش GTA IV هست که 10 گرفته.اون دو تا دیگه DLC هستن.هم IV رو بگیر هم اون یکی رو که دو تا DLC هست.نقل قول:
بچه ها کدام از نسخه های بازی gta توپه جالبه و خفن ؟؟ !!
معرفی کنید ... 360
یکی هست که تو gamespot نمره 10 داده بهش اون بهتره یا نسخه جدید ترش یا جدیدتر میاد ؟
آره.خیلی هم سخته.دیسک رو میذاری تو دستگاه بازی میاد.دی:نقل قول:
نه عزیز.چیزی نمی خواد
خوب به سلامتی منم یه الایت سفارش دادم فردا میرسه خوب یه خواهشی دارم میشه دوستان بازیهای 360 تا 2 سال اخیر که اگه بازی نکنم نصف عمرم بر فناست رو نام ببرند برم بخرم همرو :31: 2 تا شو بلدم : alan wake .gear of war 2 :31:بقیشو اگه بگین ممنون
اصلش که Forza3 هست.نقل قول:
خوب به سلامتی منم یه الایت سفارش دادم فردا میرسه خوب یه خواهشی دارم میشه دوستان بازیهای 360 تا 2 سال اخیر که اگه بازی نکنم نصف عمرم بر فناست رو نام ببرند برم بخرم همرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 تا شو بلدم : alan wake .gear of war 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بقیشو اگه بگین ممنون
Dark siders ( اگه درست نوشته باشم ) هست.
Fifa10
fifa world cup
بگو در چه سبکی میخوای؟
شما اینجارو ببین:( اونایی YES نوشته انحصاری هست )
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games
بازی های فوق العاده که خیلی زیاد هستننقل قول:
که چند تاش رو سینا اشاره کرد
چند تا exclusive مثل :
Ninja Gaiden 2
Splinter cell : conviction
Halo ODST
Fable 2
و ....
و همچنین بازی های فوق العاده دیگه هم هست که روی PC نیست
Dead to rights : retribution
Army of Two 2
Bayonetta
Dante's Inferno
Afro Samurai
Brutal Legends
Tekken 6
Wet
....
اینا بخشی از بازی های اخیر هستن که feedback های خیلی خوبی گرفتن
آره.مخصوصا این که یادم رفت.حتما اینو بگیر.نقل قول:
Army of Two 2
بچه ها ... پشت کنسول من خیلی زود داغ میشه:19: ... چیکار کنم؟ ... فکر کنم جاش بده ... :23::blink:یعنی ممکنه بهم انداخته باشن ؟ ...
شما اگر ازا یران میخری ! عین خیالت نباشه ، فقط به مغازه دار بگو برات LT بریزه . عین همین جمله رو بگی کفایت میکنه :46:نقل قول:
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
همین الان درست درجه حرارات CPU لپ تاپ من 100 درجه هست ! داغ شدنش رو باید با معیار قطعات الکترونیکی بسنجید . با دست نمیتونید تشخیص بدید چون همیشه اشتباه میکنید .نقل قول:
دوستان اگه یه بازی رو که لیک شده بخری و اچیومنتهاشو بگیری ، دیگه بعد از انتشارش هم نمیشه لایو بازی کرد ؟
اگه نمیشه ، آیا فقط همون بازی خاص رو نمیشه بازی کرد یا دیگه کلا اگه به لایو وصل بشی بن میشی ؟
اینایی که 2 داره داستانش به یک ربطی نداره ؟نقل قول: