ممنون .نقل قول:
اگر باز این مشکل بشه زنگ میزنم رفع نکردن شکایت میکنم
Sent from my SM-J500F
Printable View
ممنون .نقل قول:
اگر باز این مشکل بشه زنگ میزنم رفع نکردن شکایت میکنم
Sent from my SM-J500F
بیشتر از یک ساله های وب هم دارم. کندی سرعت در ساعات اوج شلوغی به خاطر کمپود پهنای باند اینترنت های وب هست و ربطی به مرکز و ... نداره. شما هم که میگی شرکت به این خوبی و سرعت عالی ندیدی ساعت 22 به بعد یه تست بگیر از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذار همینجا ما هم ببینیم شاید مرکز شما معجزه ای درش اتفاق میفته.نقل قول:
نقل قول:
سایت جالبی بود . اینترنت 16 مگ های وب دارم !! این شد نتیجه اش ( همین الان ساعت 22:20)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله سایت جالبیه خصوصا اینکه سرعت رو دو نوع گزارش میکنه یکی تک کانشکن و دیگری با ۶ تا کانکشن. اینهم من الان :
و نکته جالبتر اینکه نسخه https هم داره که اگر اونو باز کنید به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت داستان جالب تر هم میشه :
بسیار هم دست های وب درد نکنه که نت روی ۱۲ مگه سرعتم تو تلگرام و اینستا و ... طبق نمودار فوق روی نیم مگه ! ۱ به ۸ که هیچی ۱ به ۲۴ ضریب اشتراک خورده !
نقل قول:نقل قول:داداش وضع من هم انگار مثل شماست. تست همین الان . اینترنت 16 مگنقل قول:
من این موضوع رو خیلی وقت پیش میدونستم و به های وب و پشتیبانی هم تماس گرفتم
در مورد این که سرعت تک کانکشن خیلی کم هست و سرعت دانلود از سرور خارجی نصف داخلی هست و ... میدونید چی گفتن
گفت سرعت تک کانشکن مهم نیست و این که برنامه ها باید از چند کانکشن استفاده کنن و این مشکل ما نیست خخخخخ
در مورد سرعت سرور های خارجی هم گفتن که سرور های خارجی استاندارد نیستن و از سرور های داخلی دانلود کنید .:n04:
برای 20% پکت لاست زنگ زدم که امد با تیم ویور و یک tracert گرفت بعد گفت از حوزه ما خارج هست و مربوط به مخابرات میشه و زیرساخت و کاری از دست ما بر نمیاد.:n04:
2 ماه روزی 2 ساعت اینترنت قطع میشد و یک روز هم کامل قطع بود بعد که درخواست کردم روز های از دست رفته رو برگردونن گفت طبق قرارداد 24 ساعت قطعی اینترنت در ماه مجاز هست و در مورد بقیش هم از کنترل ما خارج بوده و از طرف زیرساخت قطع بوده نه ما :n04:
بعد بعضی ها میان ایتجا میگن های وب به به های وب عجب اینترنتی میده به به چه چه شما یا نماینده های وب هستی و داری بازار گرمی میکنی یا این که خیلی دوست داری اطلاعات اشتباه به مردم بدین دوست عزیز.
اگه 10 تا صفحه قبل رو بخوانی میفهمی که کاربر های اکثر شهر ها مشکل های مشابه دارن و هیچ ربطی به حوزه مخابراتی نداره های وب ضریب اشتراک رو رعایت نمیکنه کم فروشی میکنه به زور 16 مگابیت میده و هیچ حق انتخابی نداره چه خط بکشه چه نکشه پولش رو میگیره بنده خطم میکشه ولی روی 12 مگ بسته تازه سرعت مکس به 900 کیلوبایت میرسه.
حالا ما 10000000 تا از این پست ها میزاریم باز یکی میاد میگه نه همه اشتباه میکنن و من درست میگم.
دوستان یه چند الان ۱ هفته اس شاتل دارم حتی کیفیت خطم هم بهتره [emoji23]
تک کانکشن شاتل به مراتب بهتره جوری که بار اولی که میرید یو*تیوب متوجه میشید.
تو های وب وقتی یه سایت باز میکنید پینگ تا ۳۰۰ میره بالا ولی با شاتل از ۲۰ میره رو ۵۰-۴۰. (پروفایل گیم فعال کردم رو خط)
در ضمن بین ساعت ۸ تا ۱۱ به شدت پینگم با های وب میره بالا. (از ۴۰ میشه بین ۱۰۰ تا ۲۵۰) ولی شاتل پایدار تره و از ۴۰ بالاتر نمیره.
سایتا هم سریع تر باز میشن. سایت های وب با گوشی کلا بالا نمیاد واسه من. شاتل یه برنامه My Shatel هم داره که خیلی کاربردی تر از بات تلگرام های وبه.
پشتیبانی شاتل هم که هر موقع زنگ میزنید حداکثر ۳ دقیقه معطلتون میکنن و لازم نیس مثل های وب نیم ساعت منتظر بمونید.
ولی شاتل به شدت داره مشتری جمع میکنه واسه خودش. امیدوارم کیفیتش خراب نشه.
البته ازدیروز دوباره از های وب استفاده میکنم چون ۱.۵ گیگم مونده هنوز
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
من زمانی که تهران بودم شاتل داشتم مرکز مخابرات شهید قدوسی سر ظفر اونجا پروفایل گیم برام فعال بود پینگ داخلی 5 بود پینگ خارجی 60 به مدت 1 سال لذت یک اینترنت خوب رو بردم واقعاً راضی بودم تازه مرکز مخابرات قدوسی اصلا خوب نیست و مشکلات فنی زیاد داره. حیف که اینجا شاتل نداره.نقل قول:
سلام دوستان اگه اهل بازی آنلاین و دیدن ویدئو آنلاین هستین اصلا سمت های وب نیاین تایم اوتی داره شدید و قطع و وصل زیاد پینگش هم بدرد نمیخوره من خودم خطم اصلا نویز نداره و روی 16 مگ بسته شده و فقط به درد دانلود که من فشفشه 50 گیگ خریدم میخوره البته شبانه هم نداره لعنتی
سلام
افرادی که hiweb دارند... شنیدم که میتونند کد تخفیف دیجی کالا بگیرند!!
اگر نیازی ندارید ... یک نفر لطف کنه و کد رو بصورت خصوصی برام بفرسته
دمتون گرم
موفق باشید