سلام دادش من اهواز هستم و قطعی ندارم اما پسر دایم که خرمشهر است قطعی داره و هر دوتامون یک مگ داریمنقل قول:
سرعت دانلود برای هر دوتامون در روز بین 110 الی 190 است و در شب بین 80 الی 160 متغیر است
Printable View
سلام دادش من اهواز هستم و قطعی ندارم اما پسر دایم که خرمشهر است قطعی داره و هر دوتامون یک مگ داریمنقل قول:
سرعت دانلود برای هر دوتامون در روز بین 110 الی 190 است و در شب بین 80 الی 160 متغیر است
بایدازکانکشن کانکت بشمنقل قول:
نقل قول:
همین رو کم زده دیگه شما حساب کن 12:34 کانکت کرده باشی و 19 دقیقه زده کانکت که میشه 12:53 دقیقه به حساب اون ها ، پس 7 دقیقه دیگه مونده بوده به ساعت 1 که شما دیسکانکت کردید و از ترافیکتون کم کرده حالا مشکل از شما بوده یا سرور پارس آنلاین تو شهر شما که انقدر اختلاف زمانی داره دیگه نمیدونم
من پیشنهادم اینه که به هیچ وجه دیسکانکت نکنید حتی بعد از ساعت 1
خب من که میخام 1به بعد کانکت بشم مثلا12:50خوبه؟؟رایگان حساب میشه؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گزارش حسابه کاربریه منه.میتونیدسردربیارید که من چه ساعتی خوبه که کانکت ودی سی بشم؟؟
شما اگه از 00:32 کانکت بشی تا 06:55 دانلودت رایگان هستنقل قول:
چون اگه تاریخ 8 را نگاه کنی بین 00:30 تا 01:01 چیزی کم نکرده و به حساب رایگانت گذاشته
نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتی داره بعضی جاها جواب نمیده به گفته دوستان والا من خودم هر شب 12:31 دقیقه کانکت میکنم و 6:59:45 هم دیسکانکت میکنم حتی 1 مگابایت هم کم نمیکنه
فقط بروبکس توجه داشته باشند که ساعت پارس انلاین با ساعت رسمی کشور نامیزونه و هماهنگ نیست !! حدود 3-4 دقیقه ای اختلاف داره . برای شبانه از ساعت 12:35 تا 6:57 رو مورد استفاده قرار بدید . خود من این ساعات رو استفاده میکنم اصلا کم نمیکنه . شاید 1 ماه یا 2 ماه یک روزش شانسی 300 مگ کم بشه .
برا من دو روز پیش خودش دیسکانکت شد و بعد کانکت شد اما چیزی کم نکرد.دستش درد نکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پارس انلاین به درد بازی انلاین میخوره؟ من دانلود زیاد ندارم