بله متأسفانه آپلود 512 پایینه. قدیما که داشتم آپلودش 110 تا 120 کیلوبیت بود. اما در این حد که شما میگی افتضاح نبود. البته شنیدم آپلود 512 طرح های جدید رو 250 بسته شده.نقل قول:
شما با سایتای دیگه هم تست کردی؟
Printable View
بله متأسفانه آپلود 512 پایینه. قدیما که داشتم آپلودش 110 تا 120 کیلوبیت بود. اما در این حد که شما میگی افتضاح نبود. البته شنیدم آپلود 512 طرح های جدید رو 250 بسته شده.نقل قول:
شما با سایتای دیگه هم تست کردی؟
آره یجا دیگه تست کردم تا 15 رفت دیگه کنسل کردم.با آپارات اینطوریه.نمیدونم چرانقل قول:
آپارات باید از لینک هم بتونه آپ کنه که متاسفانه فعلا امکانش نیست
خوبه سرعت شبانه ات اینه و اینقدر سینه چاکی مبین نت را می کنی: :n09:نقل قول:
نقل قول:
من موندم اگر یه شب یا دم صبح خواستی یه استفاده عادی از اینترنت بکنی مثلا وبگردی یا.... با اون اینترنت 2 مگت فکر کنم فقط صفحه سفید میبینی:n02:
در مورد جمله آخرت هم باید بگم حقیقت تلخ هست و حتما خیلی بهت فشار آورده (به قول یه بابایی: آب را بریز ..... .. ......) :n10: البته بهتره به حقیقت اعتراف کرد حتی اگر سخته ولی متاسفانه ما ایرانیا مرغمون یک
پا بیشتر نداره
خدا شفات بده. من این تست رو به نشونه ی اعتراض گذاشتم. شما میگی سینه چاک؟ خیلی باحالی. کلی خندیدم. معنی سینه چاک رو هم فهمیدم.
طرح جدیدم مثل طرح قبلیم کیفیت نداره (البته فقط شبانه منظورمه). در ضمن با همین شرایط سرعت دانلودم بالاست. تو وبگردیم مشکلی ندارم.
من تا وقتی منافعم تأمین بشه دلیلی برای اعتراض نمی بینم (تو طرح قبلی)، اما از طرح جدیدم راضی نیستم و اعتراضم میکنم و البته به شما هم هیچ ربطی نداره.
در کل با امثال شما بحث کردن مثل آب در هاون کوبیدنه. من الله التوفیق.
اولا خدا خودت را شفا بدهنقل قول:
دوما وقتی کم میارید امثال شما همه مثل هم میشید
سوما من در ارتباط با پست های یکماه پیشم که داشتم نسبت به کیفیت اینترنتم اعتراض می کردم و اونجا هم به شما هیچ ربطی نداشت ولی خیلی دخالت می کردید پست گزاشتم:n09: :
نقل قول:شما را به خیر ما را هم به سلامتنقل قول:
و من الله التوفیق
بچه ها وی ---ان رو مبین نت بازه یا بستنش؟
L2TP بازه ولی PPTP رو بستننقل قول:
برا من خوبه..سرعت من بعضي وقتا با IDM به 112 KB/s ميرسه يعني تقريبا ميشه 900 كيلوبيت در ثانيه..طرح من هم 512 هست..يعني شبانه برا من خيلي بيشتر از سرعت طرحم هست.نقل قول:
ولي خوب دو تا اشكال عمده داره: 1) سرعت شبانه هميشه پايدار نيست و بعضي وقتا خيلي كم ميشه در حد Dial Up
2) اگه از ساعت 1 تا 8 يا حداقل 2 تا 9 صبح بود و روزهاي تعطيل هم رايگان بود خيلي بهتر ميشد.
اگر يه زماني مبين نت شبانه رايگانش رو برداره , من ديگه عمرا تمديد كنم. چون اگه بنا به خريد ترافيك باشه, يه شركت هست اينجا هر گيگابايت ترافيك رو ميفروشه 1500 تومن..هزينه اشتراك اولش هم تقريبا رايگان در مياد.
البته خيلي آي اس پي هاي ديگه شبانه رايگان هم دارن, كه از لحاظ قيمت خيلي به صرفه تر از مبين نت در مياد.ولي خوب چون خط تلفنم فيبر نوري هست, مجبور شدم از مبين نت بگيرم.
پورتهای VPN غیرقانونی مسدود شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بین یه مودم با مودم مبین نت ارتباط بر قرار کنم به طوری که با کمک مودم مبین نت بشه از اینترنت اون مودم استفاده کنم و کاری به اینترنت مبین نت نداشته باشم،این کار شدنیه؟