[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:
واسه پینگ تغییری نشده براتون ؟ من چون واسه بازی انلاین استفاده میکنم فیفا برام مهمه
2 ماهه خریدم و راضی ام :n02:
خاک تو سر ایرانسل با این نامحدودش...td کلا شوتهنقل قول:
پس انتظار داری با این وضعیت پهنای باندش محدودیت حجم نزاره ؟ اینطوری که همه 24 ساعته میزارن واسه دانلود دیگه کسی نمیتونه از td استفاده کنه .همین الانشم ...دس.نقل قول:
دوستان این nat type ایرانسل امیدی به عوض شدنش هست ؟
دوستان من الان از فروشگاه آنلاین ایرانسل خرید کردم مودم و بسته (Td lte (shop.irancell رو
میخواستم بدونم وقتی که مودم رو بیارن با سیم کارت،دیگه سیم کارت فعال شده هست؟ یا باز زمان میبره تا فعال بشه؟
و اینکه من تهران هستم،معمولا چند روز طول میکشه که به دست مشتری برسونن؟
ممنون میشم پاسخ بدین:n16:
3 روز حداکثر، معمولا سيم فوقش يکروزه فعال ميشه يا کلا فعال به دستت ميرسه.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان عزیز کسی اموزش انلاک مودمtf-i60 رو داره؟ متاسفانه من دیر رسیدم سایت مربوطه اموزش رو حذف کرد .
فعلا بعيده، مگه همراه اولم 2 کنهنقل قول:
خو لااقل یه بسته برا 2 تا 8 صبح میزاشت جشنواره ای چیزی.زمانی که وایمکس داشتم 2 تا 8 مفتی بود گفتم سر طرح تعویض اون مودم خاک خورده خسته رو عوض کنم با این مودم جدیدا .میبینم ارزش نداره .در حال حاضر نامحدود همراه ایرانسل خدایی میکنه.تو روستا تو پاسگاه خدمت میکنم سرعت دانلود 3g سر 16مگابیت ثابته :n09:نقل قول:
لطف میکنید شماره دفتر ایرانسل رو بدیدنقل قول:
- - - Updated - - -
لطف میکنید شماره دفتر ایرانسل رو بدیدنقل قول:
یه td-i40 خریدم با بسته اولیه 90 گیگ 3 ماهه
نامردا محدودیت سرعت اعمال کردن
دانلود که میکنی 20-30 ثانیه اول سرعت رو 5 مگابایت بعد یهو قفل میشه رو 128
بسته های معمولی هم اینطوری ه ؟
راهی هست محدودیت رو برداشت؟
کسی از دوستان بسته نامحدود ۴ مگابیت رو تست کرده که پس از مصرف منصفانه آیا سرعت کاهش پیدا میکنه یا نه؟
یکی از دوستان یک تاپیک زده به اسم دزدی ایرانسل! که بعد از چند برابر سقف مصرف منصفانه، همچنان با سرعت اولیه دانلود میکنه! (جالبه که این تاپیک تازه برای ایرانسل تبلیغ شده!)
شخصا اگه واقعا بعد از مصرف منصفانه سرعت رو کاهش نمیده، همین فردا اقدام به خرید مودم میکنم.
لطفا یک جوانمرد هم پیدا بشه بگه مودم td-lte ایرانسل چی بگیریم که اذیت نکنه. چندتا مدل تو سایتهایی مختلف از جمله خود ایرانسل، دیجیکالا، راستین بازار و ... وجود داره: DT-350 / TK-2510 / GP-2101 / TD-i40 / TF-i60
اما هرچی نظرات رو در فروم و همین سایتها میخونم، مودمی نمیبینم که اکثریت ازش راضی باشند و از گیرندگی یا وایفای هر کدوم ایرادی گرفتن.
لطفا دوستانی که مطالعه و تحقیق بیشتری کردهاند، راهنمایی بفرمایند بهترین گزینه چی هست.
سپاسگزارم.
ظاهرا تو مودم های ثابت i60 بهترین هست که هم سیم lte ساپورت میکنه و هم سیم ۴.۵ g
تو دیوار بگردی با قیمت زیر ۲۰۰ میتونی پیدا کنی ( تو سایت ایرانسل ۳۶۰ هست قیمت)
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش گلم من 3نوع مودم ایرانسل دارم .تمام مودمهاش یکجورن.اگرواقعا میخای راحت باشی یک مودم انلاک اصلی هوواوی بخر.
چون خودشرکت هوواوی ساپورت نرم افزاروفرمورمیکنه
به صورتی که هرزمان بروزرسانی باشه خیلی ساده ازسایت اصلی مودم دانلودمیشه.مودمهای ایرانسل چون دستکاری شده مودم اصلی هستند
ونرم افزارهاوفرمورهای اصلی روشون نصب نمیشه بعضا مشکل انتن یاوایفایا....دارند.اگر مجبوری ازایرانسل بخری فکرکنم جدیدترین وپرفروشترینش همین tf-i60 باشه
کجاشما دیدی که بعدمصرف منصفانه سرعت تغییرنکرده !نقل قول:
بسته 1مگابیت (128کیلوبایت) خریدم فقط دوروزاول سرعت ثابت بود بعدمصرف 2 گیگ بیشتر اوقات سرعت دانلود زیر 90 کیلوبایت بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت با مودم tf-i60. و ۴ چراغ آنتن
پس از راه اندازي مايمو 4x4 سرعت دريافتي اين مودم هم در tdlte و هم در fdlte دوبرابر خواهد شد.نقل قول:
ظاهرا سرعت کم، بیشتر بخاطر کمبود پهنای باند هست تا آنتن دهی و...
عالی ایرانسل ...//// بسه دیگه ADSL /// ما که راضی ایم /// :n26:
دوستان طرح 100 گیگ همراه مودم های td تموم شده و طرح 6 ماهه 30 گیگ جایگزین شده
دوست عزیز میتونی یه توضیح مختصر و مفید در مورد مایمو ۴*۴ بدی ؟ و چه فرقی با فورجی پلاسی که همین الان داریم میکنه !! ممنوننقل قول:
تعداد خط هاي امواج ارسالي از آنتن بجاي دو برابر، 4 برابر ميشه.نقل قول:
اون هم فورجي پلاس هست ولي با تعداد امواج ارسالي بيشتر.
سیم کارت td lte ایرانسل رو میشه داخل گوشی فورجی یا مودم فورجی گذاشت و از بسته هاش استفاده کرد؟
کلا سیم کارت تنها رو میفروشن یا باید همراه با مودم باشه؟
سلام وقت بخیر فایل اپدیت مودم ثابت GP2101 میخوام اسم ورژن اینه
IDU-27341-2.0.3-R17-MTN-Irancell
با مودم ميفروشننقل قول:
ميشه، فقط رو گوشي هايي که فرکانس3500 دارن، مکالمه و sms هم ظاهرا کار نميکنه فعلا تو td
فکر نمیکنم فایل آپدیت جداگونه داشته باشه!نقل قول:
ولی طبق تاپیک زیر در بازه زمانی 13 تا 27 اسفند اتوماتیک آپدیت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمتر گوشیی پیدا میشه فرکانس3500 رو ساپورت کنهنقل قول:
از کجا میشه فهمید گوشی چه فرکانس هایی رو ساپورت می کنه؟نقل قول:
در گوشی سامسونگ اندروید 7
اين سامسونگا که تو ايرانه نداره فعلانقل قول:
فقط چند مدل الکی از برندهای عتیقه هستن که این فرکانس رو ساپورت میکنن!نقل قول:
بهتره بیخیالش بشی
سلام
دوستان یک xperia z1 قدیمی دارم مدل 2014. می خوام کلا ازش به عنوان مودم استفاده کنم . کدوم یکی از بسته های ایرانسل به صرفه تره؟مصرفم زیاده حدود 100 گیگ تقریبا
خوب الان این رو fdd یا td یا جفتش؟ و ایا تو ایران کار میکنه؟نقل قول:
چرا تاثیری تو سرعت ندیدم؟ همون ۳ مگ کا با 2101 میگرفتم
معمولا هم fdd هم tdd، هنوز نيومدهنقل قول:
خب من میخوام td-lte بگیرم. سیمکارت td-lte ایرانسل بدون مودم فروخته میشه؟نقل قول:
بعدم این مودم هواوی که شما میفرمایید td-lte هست؟ من هرچی دیدم سیمکارت خور معمولی بوده.
کسی از دوستان از بستههای نامحدود td-lte ایرانسل استفاده نکرده تست کنه بعد از سقف مصرف منصفانه سرعت به اون حدی که گفته کاهش میکنه یا نه؟
من اگه مودم داشتم بسته ۴ مگ رو فعال میکردم یک تست میگرفتم.
سوال دیگه:
برای خرید مودم td-lte مثل مبیننت برای تست به منزل میان؟
من الان روی نقشه دیدم که در منطقه پوشش داخلی (سبز پررنگ) هستم، اما وقتی *20# رو میگیرم، میزنه td-lte در منطقه شما غیرفعال هست!
یک چیز دیگه اینکه زمانی که روی تمامی نقاط نقشه سایت که کلیک میکنید، میزنه پوشش ضعیف!
لطفا یکی از دوستان اعلام کنه نریم الکی مودم بخریم بعد آنتن نداشته باشیم.
سپاسگزارم
نقل قول:
فکرنمیکنم سیم بدون مودم بفروشن بازم بیشترتحقیق کن
من مودم خاصی رومعرفی نکردم فقط منظورم یکی ازمودمهای اصلی بود
توسایتها مودم td-ltبرای فروش زیاده
خودم اگربجای شمابودم به هیچ عنوان اینترنت ثابت ایرانسل نمیخریدم (بستهای گرون .انتن نوسان .مشکل dns.و....)همون نت همراش بهتره