من یه پلیر دارم که صدای گرمی داره . این ارفون راضی کننده و سِت هست باهاش ؟ یعنی صدای معقولی داره ؟ من به جزییات صدا و همچنین بلندی صدا خیلی اهمیت میدم . بیشتر هم پاپ ( خارجی و ایرانی ) گوش میدم + رپ و هیپ هاپ . دنس هم اندکی .نقل قول:
Printable View
من یه پلیر دارم که صدای گرمی داره . این ارفون راضی کننده و سِت هست باهاش ؟ یعنی صدای معقولی داره ؟ من به جزییات صدا و همچنین بلندی صدا خیلی اهمیت میدم . بیشتر هم پاپ ( خارجی و ایرانی ) گوش میدم + رپ و هیپ هاپ . دنس هم اندکی .نقل قول:
در ادامه پیغام خصوصی:نقل قول:
به نظرم بهرین برند برای هیپ و سافت راک Audio Technica هست چون بیس عمیق و کمی قوی و با کنترل خوب داره و از طرف دیگه به خاطر جادوگری Soundstage رویایی این برند حتی در هدفونهای ارزان قیمتش میشه لذت 10 چندان از موسیقی به خصوص این دو زیر سبک رو برد
اغلب دوستداران این قبیل سبکها چندنا حرفه ای گوش نمی کنند چون سبک های چندان حرفه ای نسیتند و معمولآ صداهای مستر شده این سبکها معمولآ خیلی Soft و با کمترین جزییات هست و از این گذشته کیفیت پایین تراکها مزید بر علت
Soft بودن صداها یک امتیاز خوب برای انتخاب هدفون ارزان قیمت در نظر گرفته میشه چون عدم وجود جزییات چشمگیر توجیحی منطقی برای خرید یک هدفون گران قیمت و حرفه ای نیست چون صدای یک هدفون ارزان و گران قیمت تفاوتی متناسب با اختلاف هزینه اونها نداره و حتی ممکنه تفاوت به گوش یک کاربر حتی قابل درک هم نباشه در حالیکه شنیده میشه
Audio Techncia هر چند که برند متخصص الکترونیک مثل Denon نیست اما می تونه به عنوان یک رقیب اصلی اون رو در نظر گرفت و بر خلاف سلطان الکترونیک، Denon ، این برند ما رو با تعداد زیادی انتخاب و مناسب کاربرد پشتیبانی می کنه اگر چه موجودی حال حاضر بازار خالی از همه چیز ما چندان چشمگیر نیست ولی می تونه به عنوان پر کننده رنج قیمت و کاربرد در سطح بالای آماتوری تا اوایل سطح حرفه ای در نظر گرفته بشه مثلآ جایی که برندها در تلاش برای بدشت آوردن سود بیشتر با اضافه کردن صفرهای قیمت محصولاتشون هستند Audio Technica با کمترین قیمت ممکن هدفون روانه بازار مصرف از آماتور گرفته تا سطح بالای حرفه ای میکنه و این یک امتیاز بزرگ برای مایی خواهد بود که بودجه محدودی برای انتخاب مناسب کاربرد خودمون داریم
از بین انتخابهای شما که عنوان کردید به نظرم M30 در رنج بودجه شما می تونه یک انتخاب خوب باشه این مدل به نوعی ورژن کوچک شده با تمام خصوصیات M50 فقید هست هم از نظر بیس و هم مید و هم های و از همه مهمتر برای یکی دیگه (خودم) Soundstage این هدفون هست که دست کمی از M50 نداره البته همچنان برام سوال هست که چطور این برند تونسته با این قیمتهای پایین در مقایسه با برندهایی که نمی شه گفت رقیب ولی برندهای بزرگتر ، همچنین Soundastge خوبی رو عرضه کنه
هر چند که این استایل مناسب کاربرد خارجی نیست ولی می تونه توی خونه یک هدفون بسیار خوب در کنار اون کلکسیون هدفونهایی که دارید باشه البته با استفاده لذت بخشتر
در آخر هدفونهای این برند اغلب راحت و استفاده طولانی مدت از اونها مورد اذیت کاربر نیست ولی همه کاربرها مثل هم نیستند و اگر شما جزوء اکثریت باشید مطمئنن با مورد خاصی مواجه نخواهید شد
از این به بعد پستهای گزینشی رو ادامه میدم نه به خاطر سلیقه بلکه به خاطر اونکه اون پست بهانه ای برای توضیح دادن چیزی یا موضوعی باشه که یادگرفتنش برای ما مفید باشه امیدوارم بقیه از من نوعی دلخور نشن چون:
هیچ برندی برتر نیست
هیچ هدفونی برنر نیست
هیچ کاربردی برتر نیست
هیچ ابزاری برتر نیست
هیچ کاربری برتر نیست
چون هر چیزی یا کسی یا . . . در جایگاه خودش برتر خواهد بود و مقایسه ما صرفآ جنبه فان یا تفریحی از بین بهترین هاست
شما هم موفق باشید.
بسیار خوب. پس باید یه باره دیگه تحقیق رو شروع کنین با توجه به بودجه بازار.نقل قول:
فعلا با توجه به بودجه و نیازتون میتونین klipsch image s4 رو امتحان کنین که به قیمت خیلی خوبی موجود هست .AKG Q350 Quincy Jones. klipsch s5.اینها رو هم یه نگاهی بهشون بندازین.البته اگه بتونین akg ip هم پیدا کنین مورد تایید اساتید هست.
موفق باشین
کمپانی های زیادی هد فون های گرون تولید میکنن ولی این کمپانی با توجه به قیمتش تو خارج البته بهترین کیفیت رو ارائه میکنه تا جایی که میدونم خیلی ها تو خارج از این استفاده میکنن و قیمتش هم براشون مناسبه تو ایران نیست اصلا باید وارد کنیمنقل قول:
راستش من خودم هنوز پلیری که صدای گرم داشته باشه امتحان نکردم و منتظرم امپ lyr رو برای اولین بار امتحان کنم که بگفته اقا رضا صدای گرمی داره.شما برای اینکه به جواب سوالات حرفه ای در باره هدفون و صدای اون برسید با اقا رضا مشورت کنین.نقل قول:
آقا رضا که جواب ما رو نمیدن !نقل قول:
رضا جون با توجه به این حرفا :
در مورد این دوتا ارفون هم توضیح بدین و بگین که بین اینا بیشتر کدوم به کار من میاد ؟نقل قول:
یه ارفون معرفی کنید که با پلیر هایی که صدای گرم دارند مچ باشه و جزئیات صدا رو خوب پخش کُنه و بلندی صدا ـشم خوب باشه .
الان ep-630 دارم یکی از خواسته هایی که دارم رو برآورده نمیکُنه ( یعنی پخش صدا با جزئیات )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
یا اینکه تو ایران چیز معقول تری پیدا میشه که با صدای گرم پلیر من مچ باشه ؟ مثلاً t-jays three چطوره ؟
دوستان دیگه هیچ نظری ندارن؟نقل قول:
راستیتش دیگه جاییو به پویایی اینجا پیدا نکردم تا سوال کنم
یکی از دوستان MM 100 رو پیشنهاد داده بودند
دیگه کسی پیشنهادی نداره؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو تاپیک دیگه یه لیستی از برندهای معتبر گذاشتن،واسه هندزفری ها هم این لیست صادقه؟
تو برند سونی،چیزی که من میخوام هست؟
مرسی
با سلامنقل قول:
سنهایزر چند تا مدل نزدیک به بودجه شما داره می تونین از شرکت نامداران استعلام کنین.
لیستی که اقا رضا برای هدفونهای معتبر دادن هر کدوم تویه مدلهاش به اخرش حرف i اضافه شده باشه کنترل تالک داره یا همون میکروفون و چند کلید کلی برای پاسخ گویی به مکالمات و تنظیمات دستوری پخش موسیقی.
باور کنید هیچ فرقی برام نمیکنه فقط چون فرصتم کمه و دوست دارم تا بقیه دوستان هم جای فعالیت براشون باشه کمی کمتر پست میدم و اون هم به بهانه گفتن چیزهایی که فرصتش پیش نیومده و فقط به خاطر اینکه:نقل قول:
همه با هم از تجربه هم استفاده کنیم نه اینکه یکی جواب همه رو بده پس یاد گرفتن چی میشه؟
مثلآ چقدر جالبه که ازتون بپرسن چرا این هدفون رو انتخاب کردی اما جواب قانع کننده ای برای این سوال ساده نداشته باشید حالا چطور سرخودمون کلاه بزاریم جای خود داره
پس سعی کنیم اول یاد بگیریم بعد انتخاب، هر چند که حتی بدون هیچ آموزشی هم می شه انتخاب کرد یا برامون انتخاب کنند اما این چه فایده ای داره؟
====================
انتخاب 315 به نظرم زمانی می تونه خوب باشه که در دسترس باشه و با افزایش قیمت دلار کمی پیشنهاد دادن مشکل شده ولی پیشنهاد می کنم اگه آشنایی از خارج براتون خرید می کنه به جای 215 مدل 315 رو انتخاب کنید که با کیفیت تر هست ولی در غیر اینصورت 215 بی شک بهترین در رده قیمت خودش هست
موجودی بازار ما اگه شتباه نکنم IE8 , IE7 هست که با کاربرد شما هماهنگ هستند ولی نه با بودجه شما ولی چون به شخصه t-jays three رو تست نکردم نمی تونم نظر درستی به شما بدم ولی این برند جوان ارزانترین جزییات صدا رو در بین برنده ها داره و اینجا هم موجود هست ولی تا جایی که اطلاع دارم به طور کلی صدای این برند کمی های ضعیف داره و احتمالآ جزییات در فرکانسهای بالا بسیار کمتر از مید باشه هر چند که برتری این برند در مید پرجزییات هست
در آخر برای سورس با صدای گرم، هدفون با صدای گرم انتخاب نمی شه چون گرمی + گرمی = یه صدای بسیار بد
و برای اینکه یک Setup خوب داشته باشیم بهترین انتخاب یک هدفون با صدای سرد و البته نهایتآ با صدای مانیتور نیاز هست که سردی صدای هدفون + گرمی صدای سورس = یک صدای طبیعیتر از نظر Tonalbalance(به معنی یکدستی و هم توان بودن تمام صداهای در سه محدوده یا دسته بندی صوتی مثل بیس و مید و های)
و خارج از بحث:
صدای گرم یعنی صدایی که مید اون قوی تر از حالت طبیعی باشه همینطور بیس اون کمی و فقط کمی بیشتر از حد طبیعی ولی های در این نوع صدا به شدت دچار افت هست یعنی با بسته شدن های باعث می شوند اون تیزی صداها یا هارمونیک ها یا انعکاسهای طبیعی و یا ترکیبات مختلف فرکانسها که فرکانسهای بالایی رو تولید میکنند که گاه خوشایند برای یک شنونده نیست، حذف یا کاهش داده شوند
ولی صدای سرد دقیقآ برخلاف صدای گرم هست اولین مورد اینه که های باز هست تا بینهایت این یعنی جزییات در High-mid به بالا و مید فلت تر هست ولی گاهی با توان کمتر از حالت طبیعی و بیس هم معمولآ دچار افت شدید می شه و اون impact (احساس ضربه صدای بیس) و عمیق بودن در صدای گرم رو نداره و ممکنه برای بسیار از سبکها این صدا مناسب نباشه ولی در بهترین شرایط میشه به بیس متعادل دست پیدا کرد ولی نه به نوع و جنسی که در صدای گرم وجود داره
به شخصه صدای سرد رو بیشتر دوست دارم ولی خیلی ها برخلاف این نظر از صدای گرم لذت می برند چون موزیکالیتی در صدای گرم به مراتب بیشتر از صدای سرد هست ولی چیزی که در صدای گرم به سختی شنیده خواهد شد جزییات در فرکانسهای بالای مید هست البته این رو در نظر داشته باشیم که اغلب صدا های وسائل یا ابزارهای موسیقی معمولآ فرکانسهای پایینی در حد 4 کیلوهرتز دارند البته استثناء هایی هم وجود داره ولی برای شنیدن تمام فرکانسهای تولیدی این ابزارها و یا وسائل موسیقی نیازی به هدفون با صدای سرد نیست ولی . . .
در آخر آخر معمولآ میان سالها بالای 40 سال از صدای گرم بیشتر خوششون میاد چون بیس قوی اون براشون طبیعی به نظر میرسه و های هم که متاسفانه به خاطر افول یا افت طبیعی شنوایی یک انسان که به طور روزانه در حال افت هست چیز زیادی ازش شنیده نمیشه که حالا بخاد با جزییات باشه یا . . .
و صدای سرد هم طرفداراش بسیار کمتر هستند چون اغلب عدم رضایت کافی از بیس که بخش بسیار مهمی از فرکانسهای صوتی یک تراک موسیقی هست، باعث دلزدگی اونها می شه و معمولآ اولین گام به سمت صدای گرم اونها می شه یک هدفون مانیتور که شاید تا آخر عمر با همون صدا سر کنند
در آخر تر:
صدایی بهترین هست که همون صدایی باشه که هنگام تولید یا شنیدن اون احساس کنید که در لحظه ایجاد صدا قرار دارید
شما هم موفق باشید
ممنون دوست عزیز که پاسخ دادیننقل قول:
منظور من این لیست بود:
منظور شما هم همین هس؟نقل قول:
AKG
Audio Technica
Audeze
BeyerDynamic
Bose
Denon
Earsonics
Etymotic
Fischer Audio
Grado
HiFiman
JH Audio
Klipsch
Koss
Monster
Sennheiser
Shure
Sleek Audio
Sony
Stax
Ultimate Ears
Ultrasone
Westone
Woodees
Yuin
اساتید دیگه نظری ندارن؟
سونی تو این مدلی که من میخوام حرفی واس گفتن داره؟
مثه اینکه سنهایزر یه سروگردن بالاتره،درسته؟
ie 7 رو با گارانتی نامداران بگیرم خوبه ؟ معتبر هستن ؟ منظورم اینه که فیک ندن ! بعد شما اگه بخواین بین ie 7 و t-jays Three یکی رو انتخاب کُنید کدوم رو انتخاب می کُنید ؟
نميشه تمام مدلهاي يه برند رو به طور كلي با بقيه اي برندها مقايسه كرد.همه شركتها هدفون خوب و بد دارن .ما فقط ميتونيم يكي دو تا از مدلها رو كه براي يه سبك خاصي از موسيقي طراحي شدن و حدود قيمت تقريبا مساوي دارن رو با هم مقايسه كنيم.كه البته كاره سختيه و تخصص زيادي مي خواد.براي همين بهتر قبل از انتخاب چند مدل رو كه مد نظر دارين رو امتحان كنين تا بهتر بتونين انتخاب كنين چون نميشه فقط با ظاهر و اطلاعاتي كه رو كاغذ يا نت مي خونين هدفون مورد نظرتون رو پيدا كنين.نقل قول:
پس من چه کنم؟نقل قول:
تنها راهی که اطلاعات بشه کسب کرد همین نت هست دیگه
متاسفانه از بازار که نمیشه اطلاعات زیادی کسب کرد چون فروشنده فقط فکرد فروختن جنسش هستو بس
تو گوگلم که سرچ میکنم اکثرا سایتای انگلیسی زبان هستن که درمورد مدلی توضیح دادن که زبان منم ...
باش،بازم ممنون که وقت گذاشتی جوابمو دادی
با سلامنقل قول:
اگه هدفونی می خواین که با گوشی ازش استفاده کنین و امکانات کنترل تالک هم داشته باشه از هدفونهای سنهایزر انتخاب کنین چون سونی صرفا هدفونهای کنترلتالکش برای گوشیهای خودش طراحی میکنی که سونی ارکسون هست و هدفونهایی که شرکت رهجو وارد میکنه فکر نمیکنم کنترل تالک داشته باشن .میتونین اینجا مدلهای سونی رو ببینین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینجا هم مدلهای سنهایزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از این سایتها با توجه به نوع استفاده و پلیرتون و با استعلام قیمت هدفون دلخواهتون رو انتخاب کنین
این بهترین مقاله در باره صدای گرم و سرد بود که خوندم و تا الان 7 بار خوندمش.دستت درد نکنه استاد خیلی عالی بود.اگه امکانش هست یه چند تا سوال برام پیش اومده اگه لطف کنین چواب بدین من اماتور هم بیشتر تفهیم بشم.
یعنی وقتی های افت کنه پهنا و وسعت soundstage هم کم میشه؟یعنی صدای گرم = از دست دادن بخش زیادی از soundstage یا اصلا به هم ربطی ندارن؟نقل قول:
ولی های در این نوع صدا به شدت دچار افت هست یعنی با بسته شدن های باعث می شوند اون تیزی صداها یا هارمونیک ها یا انعکاسهای طبیعی و یا ترکیبات مختلف فرکانسها که فرکانسهای بالایی رو تولید میکنند که گاه خوشایند برای یک شنونده نیست، حذف یا کاهش داده شوند
مثل صدای hd800 ,sony ex1000؟البته مید hd800 که بالاتر از فلت هست .نیست؟نقل قول:
ولی صدای سرد دقیقآ برخلاف صدای گرم هست اولین مورد اینه که های باز هست تا بینهایت این یعنی جزییات در High-mid به بالا و مید فلت تر هست ولی گاهی با توان کمتر از حالت طبیعی و بیس هم معمولآ دچار افت شدید می شه و اون impact (احساس ضربه صدای بیس) و عمیق بودن در صدای گرم رو نداره و ممکنه برای بسیار از سبکها این صدا مناسب نباشه ولی در بهترین شرایط میشه به بیس متعادل دست پیدا کرد ولی نه به نوع و جنسی که در صدای گرم وجود داره
خوب ولی ... چی؟متوجه .. نشدم یعنی هیچی به ذهنم نرسید بزارم جای ...نقل قول:
اغلب صدا های وسائل یا ابزارهای موسیقی معمولآ فرکانسهای پایینی در حد 4 کیلوهرتز دارند البته استثناء هایی هم وجود داره ولی برای شنیدن تمام فرکانسهای تولیدی این ابزارها و یا وسائل موسیقی نیازی به هدفون با صدای سرد نیست ولی . . .
بعدش اگه محدوده شنوایی انسان بین فرکانس 20hz تا 20khz این محدوده پخش فرکانس بالای 20khz تو هدفونها برای کساییه که بیشتر و کمتر از این فرکانس رو میشنون یا کلا فرکانسهای بالاتر و پایینتر از حد شنوایی انسان تاثیری در شنوایی و درک موسیقی داره؟یعنی اگه هدفونی میتونه تا فرکانس 50khz vرو پخش کنه صدایی بهتر و دلنشین تر خواهد داشت؟
و یه سوال هم اینکه یه جای خوندم که وقتی با هدفون اهنگ گوش میدیم گوش چپ کمی دیر تر فرکانسهارو به مغز منتقل میکنه .و بعضی از هدفونها هر یک از گوشیهاشون قدرت پخش فرکانس متفاوتی از هم دارن مثلا 6-51khz و 14-44khz این یعنی اینجا سعی کردن این اختلاف رسیدن فرکانس به مغز رو تنظیم و همزمان کنن یا دلیله دیگهای داره مثل تغیر دادن صدای دو گوشی برای ایجاد صدا های استریوی بهتر؟
صدای هدفون مانیتور گرمه؟مگه هدفون مانیتور نباید صدای فلت و بیس کم و متعادل و باجزییات های و مید باشه؟نقل قول:
معمولآ اولین گام به سمت صدای گرم اونها می شه یک هدفون مانیتور
خوب این حالت بیشتر برای هدفونهای فول سایز صادق هست in ear ها معمولا نمی تونن همچین حسی رو به فرد القا کنن.نقل قول:
صدایی بهترین هست که همون صدایی باشه که هنگام تولید یا شنیدن اون احساس کنید که در لحظه ایجاد صدا قرار دارید
یه خواهش دیگه اینکه میتونین چند تا از هدفونهای معروف که صدای گرمی دارن بهمون معرفی کنین؟
خیلی ممنون و با تشکر فراوان
با سلامنقل قول:
دوست عزیز نامداران نمایندگی شرکت سنهایزر هست و کاملا معتبره از این لحاظ مطمعن باشین .برای انتخاب بین این دو فکر کنم بتونین هر دوتا شم برین تست کنین .و نظرتون رو به ما هم بگین.ie7 که خوبه صداش و احتمال قوی بپسندین و لی بهتره صدای t-jays هم امتحان کنین.
بسیار تشکر از شما به خاطر تشکر از کاربری که شما رو راهنمایی کردندنقل قول:
نه چندان بی ربط:
سنهایزر و سونی هر دو برندهای بسیار خوبی هستند و در سطح آماتور شاید با هم اختلاف تعداد محصولات و کیفیت داشته باشند اما همه می دونیم که سنهایزر و سونی هر دو در سطح بالای حرفه ای جزوء اون اندک برندهای مهم و پیشرفته هستند که خوشبختانه سونی چند سالی بود که خبری خوشایند برای مای استفاده کننده نداشت تا اینکه امسال تجدید نظر اساسی و خست رو کنار گذاشته و چند مدل مطرح و بسیار خوب و همچنین راه اندازی خط تولید هدفونهای مالتی(چند درایوری که درایور در حقیقت همون بلندگوی هدفون خودمون هست) به عنوان یک تجربه نو از سونی که می بایست سالها قبل راه اندازی می شد ولی به دلایلی به تاخیر افتاده بود، همه و همه نشونه این هست که سونی داره اون تجربه سالیان طولانی خودش رو با تکنولوژی روز تلفیق میکنه تا اینکه همچنان ستاره درخشان روزهای پیش رو دوباره به درخشش خیره کننده سالهایی که Qualia و R10 و . . . بودند
از طرف دیگه سنهایزر همچنان گام به گام و خرامان خرامان در حال ارتقاء و تولید محصولات جدید هست و فرقی براش نمیکنه که چقدر ممکنه این ارتقاء با مدل پیشین اون تفاوت کمی داره مهم اینه که تولید پویا و فعال داشته باشه و این اصل سنهایزر به عنوان تاثیر گذارترین برند در سیتمهای حرفه ای شخصی، هدفون ، غیر قابل انکار و چشم پوشی حتی از دید رقیبان سرسخت این برند هست
هر دو برند صدایی بسیار مشابه هم دارند یعنی کسی که از صدای سنهایزر خوشش بیاد به احتمال زیاد از سنهایزر هم خوشش میاد چون هر دو برند صدای سردی دارند و اینکه چند سالی هست با توجه به عدم تولید موفق و چشمگیر از طرف سونی و همچنین ضعیف این برند در صدای مید باعث شده که خیلی از طرفداران این برند هم به سمت سنهایزر مهاجرت کنند ولی با نیم نگاهی از سر علاقه قدیمی به سونی
شما هم موفق باشید.
آقا سالار ببخشید که جای آقا رضا نظر میدم ...
soundstage از imaging بدست میاد و اینکه یه هدفون صدای سرد یا گرم داشته باشه یا اینکه فرکانسهای های بیشتر باشه ایمجینگ و سانداستیج بیشتره اشتباهه و به قول شما بیربطه...نقل قول:
یعنی وقتی های افت کنه پهنا و وسعت soundstage هم کم میشه؟یعنی صدای گرم = از دست دادن بخش زیادی از soundstage یا اصلا به هم ربطی ندارن؟
تقریبا تمامی هدفونها مید بالاتر از فلت دارن و فقط در فرکانس 1khz هست که فلت هستن...البته دلیلشو نمیدونم که چرا در 1 کیلو اینجوریه...نقل قول:
البته مید hd800 که بالاتر از فلت هست .نیست؟
منظورشون اینه که درسته که اغلب آلات موسیقی فرکانسهای پایین تولید میکنن "ولی" نیازی نیست حتما با هدفون سرد بشه صداشون رو شنید.در هدفونهای گرم هم مشه اون صدا رو شنید.(فکر کنم منظورشون به اختلاف کم فرکانسهای مید در هدفون سرد و گرمه)نقل قول:
خوب ولی ... چی؟متوجه .. نشدم یعنی هیچی به ذهنم نرسید بزارم جای ...
درسته که محدوده شنوایی انسان تا 20 کیلو هرتزه ولی اون افراد تک و توکی هم که بتونن بیشتر بشنون نهایی 1 یا 2 کیلو هرتز بیشتر میتونن...تاثیری در درک نداره فقط برای این بیشتر از محدوده میسازن مثلا 50 کیلو یا 10 هرتز که در محدوده 20تا 20 سرعت پاسخگویی درایور بالا باشه(مثال ملموس ترش همون response time تو مانیتور هاست کسی نمیتونه پحرکت جسم در 2میلی ثانیه رو با چشم دنبال کنه ولی هر چه سریعتر باشه چشم کمتر تصویر متحرکو تار میبینه...حالا همین قضیه در مورد گوش صادقه) دلنشین بودن صدا مجموعه ای از هارمونی هاست در کنار هم ولی این سریعتر بودن از تیزی گوشخراش وبیس خراب شده کم میکنه.نقل قول:
بعدش اگه محدوده شنوایی انسان بین فرکانس 20hz تا 20khz این محدوده پخش فرکانس بالای 20khz تو هدفونها برای کساییه که بیشتر و کمتر از این فرکانس رو میشنون یا کلا فرکانسهای بالاتر و پایینتر از حد شنوایی انسان تاثیری در شنوایی و درک موسیقی داره؟یعنی اگه هدفونی میتونه تا فرکانس 50khz vرو پخش کنه صدایی بهتر و دلنشین تر خواهد داشت؟
خب دقیقا هم هدفون مانیتور همینه...اصلا از اسمش مشخصه برای مانیتور کردن تمام فرکانسها ساخته شده/ منظورشون اینه که معمولا کسایی که صدای هدفون مانیتور و سرد رو گوش میدن برای اولین تجربه های شنیداریشون به خاطر بیس کمش کم کم رو میارن به هدفون های گرم(تو لذت شنیداریشون جای بیس خالیه)... و به نظرم بر عکسشم صادقه آقا رضا، کسایی که با هدفونهای گرم شروع میکنن (مثل خود من) بعد یه مدت رو به هدفونهای مانیتور میارن که این میشه افتادن تو راه حرفه ای شدن .نقل قول:
صدای هدفون مانیتور گرمه؟مگه هدفون مانیتور نباید صدای فلت و بیس کم و متعادل و باجزییات های و مید باشه؟
یه مطلب دیدم تو یه برنامه مستند هر چند به موضوع تاپیک ربط نداره ولی خالی از لطف نیست گفتنش:
تو اون برنامه نشون میداد که سنسورهای دریافت فرکانسهای گوش مثل ترموستات های حرارتی هستن یا بند انگشت...یعنی خم میشن...با برخورد امواج پایین (بیس) کمتر (بند اول خم میشه)و با برخورد فرکانسهای بالا بیشتر خم میشن(کامل انگشتو میبندی) و نهایت خمششونم تا 20 کیلوهرتزه و بیشتر از اون جا برای خم شدن ندارن...با هر مقدار که خم میشن اون پالس عصبی رو به مغز میفرستن ...در ادامه میگفت کسایی که صدای بلند و تریبل گوش میدن بعد از مدت زمان نسبتا طولانی این سنسور ها قدرت خمش شون کاهش پیدا میکنه(میشه همونی که اقا رضا گفتن در مورد گذر عمر و از دست رفتن حساسیت به فرکانسهای بالا) برای همین تمایل به خمش کمتری دارن و در نتیجه صدای بیس که در خمش کم تولید میشه دلنشین تر میشه برای گوش دادن... بر عکسشم صادقه.
ببخشید بابت آف تاپیک و نظرهای شخصی.
اول: از شما تشکر میکنمنقل قول:
دوم: بسیار بسیارخوشحالتر می شم به جای تعریف از rezaomido از تجربه شما و دیگران استفاده کنم تا اینکه همه با هم یاد بگیریم
خیلی از پارامترهای سنجشی یک هدفون به هم ارتباط یا وابستگی ندارند و یکی از اونها Soundstage هستنقل قول:
یعنی وقتی های افت کنه پهنا و وسعت soundstage هم کم میشه؟یعنی صدای گرم = از دست دادن بخش زیادی از soundstage یا اصلا به هم ربطی ندارن؟
Soundstage در حقیقت محلی یا فضایی برای رخدادن فرکانسهای مختلف هست و اتباطی به بسته بودن یا باز بودن یک محدوده از فرکانسهای یک هدفون نداره اما Soudnstage با اینکه یک فضای مجازی برای باز تولید صداها یا در حیقیت همون فرکانسها هست ممکنه برای هر هدفونی کاملآ یکپارچه نباشه یعنی ممکنه در یک soundstage با گستردگی یک متر ما عملآ فرکانسهای بیس رو احساس کنیم که در یک Soundstage کمتر از 30 سانتی متری قرار داشته باشند ولی فرکانسهای بالا با همون هدفون در همون soundstage یک متری باز پخش بشن
یک ذره توضیح بیشتر:
Soundstage در فرکانسهای پایین تا بالا گسترده تر می شه یعنی فرکانس پایین اغلب گستردگی کمتر دارند و هر چه به فرکانسهای بالا نزدیکتر می شیم گستردگی soundstage بیشتر میشه که بعدآ و در فرصت مناسب دقیق تر توضیح میدم که اشکال این حالت چی هست و چرا این اتفاق می افته و چه تاثیری در صدای هدفون داره و خیلی چیزای دیگه که باید با هم و کم کم یاد بگیریم تا بلکه خوب یاد بگیریم و به راحتی فراموش نکنیم
هدفونهای مورد نظر شما جفتشون مانیتور هستند یعنی نه به حدی سرد هستند که بشه گفت صداشون سرده نه خیلی گرم که بشه گفت گرم ولی به نظرم کمی HD800 به سردی تمایل داره و EX1000 به مانیتورنقل قول:
مثل صدای hd800 ,sony ex1000؟البته مید hd800 که بالاتر از فلت هست .نیست؟
و اینکه بالا بودن مید تنها دلیل بر گرمی یک هدفون نیست حتی کمی بالاتر بودن چون باید سه محدوده دقیقآ همون خصوصیاتی که قبلآ توضیح داده شد داشته باشند یعنی همزمان باید های ضعیف باشه و مید نسبتآ قوی و بیس کمی و فقط کمی قوی از خط فلت ولی نمیشه به هدفونی که مید قوی داره ولی های اون باز هست گفت صدای گرمی داره چونمید اون قوی هست
یک توضیح کوچولو:
خط فلت در حقیق نسبت توانی هست که تونا تمام فرکانسهای تولید شده توسط یک هدفون اگر با اون موازی باشند به اون هدفون مانیتور گفته میشه ولی گاهی ضعیف تر و قوی تر بودن در بعضی از فرکانسها هم باعث نمیشه یک هدفون مانیتور خوانده نشه
حتی یک انسان پیر هم می تونه از موسیقی لذت ببره و همون چیزی رو درک کنه که شمانقل قول:
خوب ولی ... چی؟متوجه .. نشدم یعنی هیچی به ذهنم نرسید بزارم جای ...
و یه سوال هم اینکه یه جای خوندم که وقتی با هدفون اهنگ گوش میدیم گوش چپ کمی دیر تر فرکانسهارو به مغز منتقل میکنه .و بعضی از هدفونها هر یک از گوشیهاشون قدرت پخش فرکانس متفاوتی از هم دارن مثلا 6-51khz و 14-44khz این یعنی اینجا سعی کردن این اختلاف رسیدن فرکانس به مغز رو تنظیم و همزمان کنن یا دلیله دیگهای داره مثل تغیر دادن صدای دو گوشی برای ایجاد صدا های استریوی بهتر؟
ولی با یک تفاوت و اون جزییات هست چون با افت روزانه شنوایی یک انسان فرکانسهای بالا ، آستانشون یا همون حد بالای اون که می شه گفت 20 کیلوهرتز هست افت می کنه و ممکنه حتی به کمتر از 8 کیلو هرتز هم در کهن سالی برسه ولی باز تمام صداهای ابزارالات موسیقی قابل شنیدن هست مثلآ اگر پیانو برای یک پیرمد 70 ساله و یک نوجوان 20 ساله نواخته بشه هر دو یک چیز رو می شنوند و بدون اینکه چیزی از دست بره ولی کم کم که به کلاویها با اکتاو بالا نزدیک می شیم (فرکانسهای بالای 2 کیلو هرتز) کمی اون 70 سالها از جزییات صدا رو از دست خواهد داد چون فرکانسهای بالا همزمان ترکیبی با هم خواهند داشت که این ترکیب باعث ایجاد جزییاتی با فرکانسهای بالاتر خواهد شد و به همین علت هست که جزییات از دست رفته تلقی می شه
این رو هم مفصل هست و فرصتم کمه و بعدآ یاد آوری کنید کامل توضیح بدم
تا حدودی اون مطالب درسته اما اینکه چطور بتونن با یک هدفون دو درایور رو با تاخیر به گوش برسونن که جای بحث داره که جاش اینجا نیست ولی در کل تقریبآ تمام برندهای سعی بر این دارند که درایورهای هدفونهای اون کاملآ با هم هماهنگ باشند و بدون کمترین تفاوت تا به کیفیت بالای صدا دست پیدا کنند
از گوش تا مغز مسیر بسیار طولانی تر از اونچه که تصور میکنیم باید طی بشه و حالا سوای اون باید منتظر بمونیم تا مغز کوچولوی 1 کیلیو گرمی ما که فقط بخش کوچیکی از اون مربوط به تحلیل شنوایی و پردازش صداست دست بکار شده و در یک چشم بهم زدن و با الگوریتم های بسیار بسیار بسیار بسیار پیچیده ای که فعلآ به طور دقیق نوع اتفاقات درون مغز در این بخش مشخص نیست، نتیجه نهایی که می شه اون چیزی می شه که ما تازه متوجه شدیم که یک صدای مثلآ پیانو رو داریم گوش میکنیم حالا تصور کنید که بلافاصله می ریم به دنبال چیزی که هیچ سوادی درباره اون نداریم یعنی ریتم و چیزی که شاید هیچ وقت هم سر از اون در نیاریم ارکستراسیون و نتیجه این خلاصه می شه یه رویا پردازی و . . .
حالا تصور کنید تمام این اتفاقات که بسیار خلاصه اون شاید برای تایپ کردنش 5 دقیقه برای من وقت برد در کمتر از 5 صدم ثانیه اتفاق افتاده و حالا توی حس هستید شما . . .
در آخر تا جایی که اطلاع دارم از این جور طرحهای ابتکاری هر چند که هم تایید شده باشه استفاده نخواهد شد که دلایل خاص خودش رو داره
از صدای سرد تا گرم یک کیلومتر فاصله نیست اما همیشه یک چیز وسط باید وجود داشته باشه مثلآ می شه یک شی سرد رو در جا تبدیل به گرم کرد؟نقل قول:
صدای هدفون مانیتور گرمه؟مگه هدفون مانیتور نباید صدای فلت و بیس کم و متعادل و باجزییات های و مید باشه؟
خوب این حالت بیشتر برای هدفونهای فول سایز صادق هست in ear ها معمولا نمی تونن همچین حسی رو به فرد القا کنن.
یه خواهش دیگه اینکه میتونین چند تا از هدفونهای معروف که صدای گرمی دارن بهمون معرفی کنین؟
خیلی ممنون و با تشکر فراوان
اینجا هم همین صادق دیگه یعنی صدای سرد مورد علاقه ما اگر خستمون کنه می ریم یک صدای مانیتور رو گوش میکنیم و بعد نهایتآ می ریم صدای گرم گوش میکنیم ولی به تجربه:
هیچ وقت کسی که از صدای سرد خوشش میاد صدای گرم برای همیشه گوش نمیکنه و برعکسش یعنی من نوعی که صدای سرد رو دوست دارن حتی اگه از این صدا دلزده بشم و دیگه نتونم به این صدا گوش کنم شاید نهایت گام انتخابم بشه یک هدفون مانیتور حالا خیلی هم بخایم تنوع داشته باشیم یواشکی یه هدفون با صدای گرم هم در کنار همون مانیتوره که شده هدفون اصلی من ازش گاهی استفاده کنم ولی باز اولویت همون مانیتور هست
این چیزی که به عنوان صدای سرد و گرم و مانیتور گفته شد صرفآ ذاتی هست نه اکتسابی من نمی تونم از صدای گرم اون لذتی رو ببرم که از صدای سرد هر چند که ممکنه خیلی پیش بیاد که از صدای گرم هم خوشم بیاد ولی باز برمی گردم به همون صدای سرد هر کاری بکنید همونی میشه که روز اول با شما بوده نه اینکه یکی، امروز از صدای سرد و فردا از صدای گرم خوشش بیاد این یک دروغ بزرگ به دیگران و یک واقعیت غیر غیر غیر قابل کتمان پیش خودمون هست پس سر خودتون رو الکی کلاه نذارید چون اونی که درون شماست از اون یکی صدا خوشش میاد نه اونی که همه دوست دارند حالا حتی اگر بهترین دنیا باشه
و در آخر:
صدای هدفونهای فول سایز به خاطر اینکه از انعکاسهای طبیعی لاله و کانال گوش یک انسان برای شنیدن بهره می بره بسیار موفق تر از توگوشی ها هست ولی توگوشی ها خصوصیاتی دارند که به هیچ عنوان نمیشه ندید گرفت مثلآ در عین حالیکه کوچک هستند راندمان بسیار بالایی دارند و بسیار راحت درایو شده و بسیار کمتر باعث دردسر از نظر جابجایی و مزاحمت صوتی برای اطرافیان هستند مثلآ برای یک هدفون فول سایزی مثل HD800 باور کنید یک اتاق 4x4 خالی هم کافی نیست چون دو اتاق او نطرف تر اون چیزیهایی که نباید شب هنگام شنیده بشه شنیده خواهد شد و در نهایت فریاد خشمناک و ترسناک شبانه خانوم خونه که هر چه لذت بردید رو از سرتون تا یک ماه می پرونه که می گه:
خاموشششششششش
شما هم موفق باشید
با تشکر از hamed8322 بخاطر اطلاعات خوبتون .ممنون که راهنمایی کردین و نظراتتون را با ما در میون گذاشتین.فقط لطفا سعی کنین بیشتر تو فروم شرکت کنین و بیشتر راهنماییمون کنین.
باز هم تشکر
ممنون اقا رضا باز هم مثل همیشه کامل و بی نقص بود توضیحاتتون
ببخشین که خیلی وقتتون رو میگیرم .چون من تازه وارد و کاملا اماتور هستم سوالهای زیادی پیش میاد که متاسفانه منبع درست و کاملی وجود نداره که به سادگی و روشنی توضیح بده مزاحم شما میشم.شدیدا علاقمند به گوش کردن به موزیک با استفاده از هدفون شدم.قبلا هم این کارو میکردم ولی نه بصورتی که بعداز اشنایی با شما این کارو میکنم.الان با دید بازتر و کنجکاو تر از قبل موزیک گوش میدم و خیلی بیشتر لذت میبرم.امید وارم بیشتر یاد بگیرم و بیشتر تجربه کنم تا بلکه یه روزی(مگه در این مورد چیزی هست که ندونین)بتونم تجربه هام رو با شما به اشتراک بزارم.
اون قضییه ای خاموششششششش خیلی با حال بود .اهل دردین ها.درمونشم اینکه یکی از اون خوباشم باید واسه خانم خونه تهیه کرد و اهنگهای مورد علاقشونم دانلود کرد تا مشکل کاملا حل بشه:31:
نقل قول:ببخشید که اسپم دارم میدم اما حیفم اومد که از این دو دوست فقط با کلید تشکر قدردانی کنمنقل قول:
خیلی خوشحالم تاپیکیو پیگیری میکنم که کسایی فعالیت میکنن توش که هدفشون کمک به بقیه اس اونم بااین روحیه
باتشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم دوست مننقل قول:
به روی چششششم
مرسی از نظر مثبت شما و خواهش می کنمنقل قول:
پس اگه وقت برای جواب به سوالهای شما نباشه اینجا اومدن چه فایده ای داره؟
من هم مثل شما و چه فرقی می کنه
به هر حال مطمئن هستم هر چقدر بیشتر بدونیم به جایی خواهیم که خواهیم فهمید که هیچی واقعآ نمی دونیم و چه بهتر که از همین الان به اون نتیجه ای که قراره در آینده برسیم ، همین الان برسیم پس منتظر تجریبات همه شما هستم و هیچ فرقی نمی کنه که اون یک تجربه اشتباه باشه یا درست مهم اینه که با هم بحث دوستانه بر سر انتخاب داشته باشیم
باز هم مرسی از شما به خاطر فعالیت روز افزون شما
تشکر ویژه از شما به خاطر پست آخرتون که چقدر ساده و زیبا توضیح دادید (:نقل قول:
من که لذت بردم بقیه رو نمی دونم
خوشحال می شم شما هم مثل بقیه دوستان اینجا توی بحث ها شرکت بیشتری داشته باشید البته با توجه به اینکه خیلی زیبا و ساده توضیح میدید (:
شما موفق باشید.
یادمه پارسال رضا میومدی از فابیو و بچه های دیگه راهنمایی میخواستی واسه خرید هدفون اونموقع فکر کنم تجربت کمتر بود الان ماشالا باید کتاب بدی بیرون هه هه هه اسپم شد.نقل قول:
سلام دوستان
من یدونه فون میخوام بخرم حدود 100 ، 150 برای گوش دادن به موزیک از روی گوشی .
میخوام بتونم به تلویزیون و کامپیوتر هم وصلش کنم .
کلا میخوام بلندی و شفافی صداش قابل قبول باشه و راحت باشه طوری که بشه 2 ، 3 ساعت پشت سر هم ازش استفاده کرد چون میخوام وصلش کنم به آیپد باهاش فیلم ببینم .
بی سیم یا با سیم بودنش هم مهم نیست
در کل من اصلا تو کار هدفون نبودم اگه امکانش هست از پایه راهنمایی کنید بیاد بالا تا متوجه بشم .
پیشاپیش از همه ممنونم
در ادامه گفته های شما:نقل قول:
در چند محدوده فرکانس خاص معمولآ هدفونها تمایل به افزایش یا کاهش توان خروجی دارند مثلآ به طور ساده اغلب هدفونها در محدوده زیر 100 هرتز اغلب دچار افت می شن و در فرکانس 1 کیلوهرتز اغلب با افزایش ناگهانی توان روبرو خواهیم شد ولی این افزایش به 2 کیلوهرتز نرسیده دچار افت شدید خواهد شد به طوریکه اغلب این افت تا 4 کیلوهرتز ادامه پیدا می کنه و تا به 8 کیلوهرتز رسید دوباره به شکل سعودی توان این فرکانسها قوی تر شنیده می شه ولی این افزایش تا 10 کیلوهرتز ادامه پیدا می کنه ولی از 10 کیلوهرتز به بعد تقریبآ به خط فلت نزدیک میشه تا اینکه به حداکثر فرکانس هدفون برسه ولی ممکنه در بین این فاصله چند باری از این فراز و فرود ها دوباره اتفاق بی افته که برای یک هدفون معمولی طبیعی هست اما علت:
فرکانسهای پایین به دلیل سنگینی و سفتی عناصر مکانیکی درایور هدفون و ضریب تبدیل نسبتآ کم توان الکتریکی به مکانیکی توسط Voicecoil (همون سیم پیجچ بلندگو) و فرکانسهای بالای مید که 1 کیلو هرتز دقیقآ جایی قرار داره که رزونانس شدید voicecoil و همچنین شتاب شدید دیافراگم درایور(همون پرده بلندگوی هدفون) و فرکانسهای فرکانس های 4 کیلوهرتز به این خاطر دچار افت می شوند که از این فرکانس به بالا ظرفیت پراکنده خازنی در مدار الکتریکی و همچنین عدم یکنواختی پاسخ مکانیکی دیافراگ به خصوص spider ها (خیلی ساده می شن نگهدارندهای انتهایی پرده بلندگو) و فرکانسهای 8 به این خاطر دچار افزایش دامنه یا توان می شن چون در اون فرکانس معمولآ درایور هدفون رو بهینه می کنند برای پروازی به سمت صدایی با حداکثر فرکانس یا همون حد بالایی پاسخ فرکانس و دقیقآ اینجا یک قله ایجاد می شه و چون بعد از این فرکانس دیگه دیافراگم توان و سرعت مورد نیاز رو نداره به سرعت و با شیب نسبتآ زیادی رو به کاهش توان میره
تا حدودی فرکانسهای 1 کیلوهرتز و 10 رو به ترتیب به خاطر بدست آوردن مید گرم و با جزییات و 10 کیلوهرتز رو به خاطر های تقریبآ آزاد می زارن ولی در سطح حرفه ای دیگه خبری از این جور فراز و فرود های شدید نیست بلکه اینقدر مکانیک درایور با دقت ساخته شده که نیازی به این جور بالانس ها (معنی درست فارسیش الان یادم نیست) نیست ولی همچنان می شه اونها رو پیدا کرد و کار زیاد سختی نیست هر چند که در 1 کیلو هرتز کمی اون قله تیز تبدیل به یک تپه و Soft شده هست ولی در 10 کیلو هرتز همچنان اون قله قابل رویت هست ولی نه با تغییرات بسیار شدید و خیلی خارج از خط فلت
تنها فرق یک هدفون فوق حرفه ای با مدل حرفه ای اینه که اون تپه های کوچولوی 1 کیلو هرتز دیگه صاف شدن و یک اعوجاج کوچولو جاشون قرار گرفته و در 10 کیلوهرتز هم اون قله کوچولو تبدیل به تپه Soft شده می مونه و اختلاف هزینه ای برای این صاف کاری ما باید پرداخت کنیم چیزی نزدیک به چند میلیون تومن هست نه بیشتر
در آخر:
قله 10 کیلوهرتز باعث می شه صدای های تیز بشه
قله 8 باعث می شه صدای های سرد بشه
قله 4 باعث میشه صدای مید هارشی بشه
قله 1 هم باعث میشه صدا خشک و محو بشه یه حالتی مثل تودماغی (ببخشید اصطلاح بهتری الان به ذهنم نرسید)
در آخر آخر:
قله های 1 و 10 مهمترین قله ها هستند که صدای کلی هدفون رو تعیین می کنند پس اول به این دوتا دقت کنید بعد به بقیه در بهترین حالت نباید قله ای وجود داشته باشه ولی این شرط زمانی درسته که جلوی موجودی حساب بانکی ما هم چند تا صفر اضافه باشه چون اون قله ها زمانی صاف می شن که هزینه زیادی برای هدفون کرده باشید
در آخر آخرتر:
ممکنه یک هدفون تمام این فراز و فرود ها رو داشته باشه اما صدای خوبی داشته باشه
چرا؟
چون موسیقی مساوی هست با همزمان پخش کردن چند فرکانس مختلف که ترکیبی پیچیده رو دوباره شامل می شوند که بعضی سعی در حذف یا کاهش همدیگه دارند و بعضی در صدد تقویت هم به همین خاطر ممکنه اون هدفون بد کیفیت دقیقآ مناسب سبک خاصی باشه مثلآ یک هدفون با :
قله 10 قوی
قله 8 ضعیف
قله 4 ضعیف
قله 1 قوی
دقیقآ مناسب سبک الکترونیک خواهد بود و همینطور:
قله 10 قوی
قله 8 متوسط
قله 4 متوسط
قله 1 قوی
دقیقآ مناسب راک هست و همینطور:
قله 10 ضعیف
قله 8 ضعیف
قله 4 متوسط
قله 1 متوسط
دقیقآ مناسب سبک متال هست البته اگه طرفداراش رضایت بدن (:
شما هم موفق باشید.
دوست من یادتون هم نره که آخرین باری هم که اینجا از همه سوال پرسیدم خیلی وقت پیش نیست (:نقل قول:
دوست عزیز همین الان هم برام سوالی پیش بیاد باز هم می پرسم مطمئن باشید هر چند آخر دست اگه خیلی اسرار به جواب کنم Peaceful1 عزیز زحمت می کشن و چون میدونن که از اینکه بی جواب بمونم کمی دلسرد میشم و اینطور جواب میدن:
اینجا اون هدفونی که شما مد نظرتون هست رو تست نکردن و نهایتش بتون اونی که توی فرووم های خارجی خوندن رو بگن و بهتره به فروومهای خارجی نگاهی کنید
و یادم نمیره اون موقع هم که اتفاقی اینجا رو دیدم همون موقع تنها کسی که خیلی برای اینجا زحمت هم کشیدند و می کشند ولی ازشون اونطور که باید قدردانی هم نشده Peaceful1 عزیز بودند که به اسرار ایشون من نوعی و کم سواد هم موندگار شدم تا از شما و بقیه دوستان چیزهای خوبی یادبگیرم
دونستن 4 تا اصطلاح و غیره دلیل نمی شه که طرف یه چیزی بلده مهم اینه که ما همون 4 تا اصطلاحی که اون بلده
رو ازش یاد بگیریم و بهش اضافه کنیم تا . . .
هر وقت تونستم 10 تا پست خوب اینجا بدم می تونم در آینده یک صفحه به کتاب کسی اضافه کنم
در آخر اگه تجربه داشتم که اسرار نمی کردم که بیاید تجربه خودتون رو با من درمیون بزارید که (:
به امید روزی که من هم بی سواد تر از اونی که بودم بشم الهی آمین
شما هم موفق باشید.
راستیتش من میخواستم برم هدفون بگیرم ولی الان دیگه پشیمون شدم،یا حداقل گذاشتم تا کمی اطلاعاتم تکمیل تر بشه
این خریدن هدفون یه دلیل خیلی خوب شد واسه آشنا شدن با این تاپیک و مطلب یاد گرفتن
یه سوال در مورد صدای گرم وسرو و مانیتور ذهنمو مشغول کرده
میشه دوستان با مثالی درموردش واسم قضیرو بازکنن
منظورم اینه که صدای سردوگرم برای اون دستگاه هس که اون موزیکو به اون صورت پخش میکنه و یا نه مربوط به اون موزیک میشه؟
یا نه اصلا ربطی نداره؟
ببخشید دیگه اگه سوالم خیلی ...
زیادی تازه کارم و اولین باره دارم با این مفاهیم آشنایی پیدا میکنم
باتشکر
با سلامنقل قول:
برای اشنایی با اصطلاحات هدفون و نحوه انتخاب یه هدفون خوب برای کاربرد و هدفی که می خواین ازش استفاده کنین توصیه میکنم اول از همه این بخش رو که اقا رضای عزیز زحمتش رو کشیدن و برای ما اماده کردن رو مطالعه بفرمایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از اون با توجه به سبکی که اهنگ گوش میدین,سورس پلیرتون و مقدار بودجه ای که برای این منظور در نظر گرفتین میتونین از اساتید نظر خواهی کنین.
و اگر بصورت کاملا تخصصی و حرفه ای بخواین موسیقی رو با استفاده از هدفون دنبال کنین توصیه میکنم روی نام کاربری rezaomido کلیک کنید و روی گزینه تمام مطالب این کاربر (find more post from rezaomido ) کلیک کنید , و با دایره المعارف نحوه استفاده و انتخاب هدفون روبرو میشین که همونجا میتونین review های کاملی از هدفونهای حرفه ای و با ارزش دنیا پیدا کنین و اشنا بشین.
در غیر اینصورت تو همین فوروم دوستان با توجه به خواسته ها و علایق شما میتونن کامل راهنماییتون کنن.
با تشکر
سلامنقل قول:
میبینین چه فروم خوبیه ای ؟
من قبل از اینکه با اینجا اشنا بشم 5 تا هدفون داشتم که واقعیتش الان دیگه از هیچ کدوم استفاده نمی کنم .چون تقریبا همشون تو یه سبک بودن فکر میکردم تمام هدفونهای دنیا هم اینطوری.متاسفانه بعلت اینکه تو بازار ایران هدفون خیلی کم هست (البته تازه گیها یه شوکی بهش وارد شده و هدفونهای جالبی وارد میشه که امیدوارم ادامه داشته باشه)بطوری که 9 سال پیش که من دنبال هدفون حرفه ای میگشتم بهترین هدفونی که از بازار تونستم تهیه کنم البته با توجه به بودجم akg k44 بود.اون موقع تو بازار ما این دیگه بهترین بود. ولی الان براحتی و با بهترین قیمت میتونین حرفه ای ترین ها رو داشته باشین.بعد از اشنایی با این فوروم و راهنمایی های اقا رضا که من بشخصه مدیونشون هستم الان دارم موزیک رو با یه سبک و روش دیگه ای دنبال میکنم.یعنی با معرفی هدفون ,سورس پلیر و نوع ترکهایی که تا بحال اسمشون رو نشنیده بودم تازه متوجه شدم چه روشهایی هستن که خیلی از ما حتی نمیدونیم همچین تکنولوژی های چندین سال پیش کشف شدن .من خیلی حیفم میاد که چرا چند سال پیش نشد که کسی من و راهنمایی کنه.ولی شما که الان بهترین اساتید حاضرن و جوابتون رو میدن چرا استفاده نمیکنین.بغیر از این با توجه به وضعیت بازار ایران که هر روز متزلزلتر میشه توصیه میکنم هر چه زودتر اقدام کنین تا با قیمت مناسبری به چیزی که میخواین برسین.
در مورد سوال شما کهبله به دستگاه پخش موزیک و خود هدفون مربوط میشه که تو پستهای قبلی اقا رضا کاملا توضیح دادننقل قول:
منظورم اینه که صدای سردوگرم برای اون دستگاه هس که اون موزیکو به اون صورت پخش میکنه و یا نه مربوط به اون موزیک میشه؟
امیدوارم بزودی بتونین به خواستتون برسین و همونطور که دوست دارین از موسیقی لذت ببرین.
دوستان برای بار فکر کنم 3ــوم :دی:دی میپرسم : (وکیلم :-")
قیمت دقیق Creative EP-830 چنده؟؟؟
کجا برای خرید مناسب تره؟؟؟
دوستان کسی لیست قیمت های برند های مختلف از کجا بگیرم؟
Audio-Technica ATH-M50 مدل تمام سفیدش هم اخر این هفته معرفی میشه -
البته یه طرخ limited edition هم از این مدل اومده بود برای فروش به مناسب 50 همین سالگرد شرکت .
55 تومن با گارانتی شابنقل قول:
نقل قول:
این لیست برند های معتبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مدل های مورد نظرتون از برند ها چی هست ؟
فروم عالی ای هس،به قول استادمون ماهی گیری اینجا یاد میگیریم،ماهی نمیدن دستموننقل قول:
واقعا تو این مدت کوتاه آقا رضا منو تحت تاثیر خودش قرار داده،حالا نمیخوام با تعریفام توانایی ایشون رو لوث کنم اما واقعا میگم ایشون با توجه به اینکه اینهمه اطلاعات دارن ولی خیلی متواضع هم هستننقل قول:
به قول معروف هرچه درخت پربارتر،درخت خموده تر و متواضع تر هس که آقا رضا ...
چه جالب،امیدوارم منم بتونم خیلی زودتر به اطلاعاتم اضافه شهنقل قول:
راستیتش عزیز من خیلی مشتاقم اما اول اینکه من تازه با این مباحث آشنا شدم و دوم اینکه نمیخوام سوالای تکراری کرده باشم و وقت اساتیدی که میان اینجا تا از علمشون استفاده کنیمو بگیری و خدایی نکرده از خودم برنجونم واسه این سوالای تکراری واسه همینم تصمیم گرفتم برگردم و از اول این تاپیکو بخونم تا ذره ذره به اطلاعاتم اضافه شهنقل قول:
مطمئنن هرجا سوالی بود حتما با اجازه شما و بقیه اساتید وقت تاپیکو میگیرم
جدا؟نقل قول:
یعنی قیمتا دیگه منطقی نمیشه؟
پس باید برم بگیرم که
آخه مشکلم اینه که اونقد رو ویژگی هایی که یه هدفون خوب باید داشته باشه مسلط نشدم،بیشتر بر اساس ظاهر دارم تصمیم گیری میکنم
مثلا از مدل وایرلس Beats و یا mm100 و mm450 سنهایزر خوشم اومده(البته بر اساس ظاهر و اطلاعات دستو پاشکسته)اما خوب اطلاعاتم کم و معیوب هس دیگه،واس تصمیم گیری اونم مخصوصا با دیدن این تاپیک
ممنون دوست مننقل قول:
واااااااوو:18:
من خیلی شرمندم واسه این همه پرحرفیم
پوزش و تشکر از شما
مرسی بابت خبر زیباتوننقل قول:
یعنی می شه اینقدر خوش شانس باشیم که یکی از اون تنها 5200 هدفون M50s LE که پیش فروش هم شده و داره ارسال می شه به آدرس خریداران، به ما برسه؟!
هر چند که دیر اعلام کردید ولی اگر از رنگ ظاهر و اون لوگوی پنجاهمین سالگرد Audio Technica برروی بدنه هدفون بگذریم همینجا به قیمت بسیار خوبی موجود هست البته اگه تمام نکرده باشند
شما هم موفق باشید.
کمی بعد تر متوجه می شید که این برند صدایی در حد آماتور ولی به قیمت یک صدای حرفه ای پای شما حساب میشه حالا وایرلس اون . . .نقل قول:
اگر قصد دنبال کردن صدا رو به صورت حرفه ای ندارید به نظرم بهتر حداقل یکی از هدفونهای این برند یا همون مدل رو امتحان کنید هر چند که اینقدر با سود خوب هستند که فروشنده ها اغلب به راحتی حاضرند شما تست کنید بعد خرید!
و اگر خوشتون اومد بدونید که بهترین هدفون دنیا همینی هست که دارید صداش رو گوش میکنید نه اونی که دیگران ازش تعریف می کنند
از اینکه دوست دارید مسائل مربوط به هدفون رو اصولی یاد بگیرید خیلی خوشحالم و امیدوارم که در آینده نزدیک ما هم از تجربه شما استفاده کنیم
شما هم موفق باشید.
با تشکر.نقل قول:
دوست عزیز منظورم همون لیستیه که شما لینکشو گذاشتین.ولی من قیمت مدلهای مختلفو میخوام.مثلا قیمت مدلهای مختلف سنهایزر یا بیتس یا akg
خب فكر كنم الان موقع خوبي براي ريويو klipsch s5i باشه.
خب اين مدلو همين هفته پيش از پايتخت به قيمت ١٦٠ خريدم. هدفونهايي هم كه تا حالا داشتم سن هايزر cx300 hd280pro و فلبريكي ايفون بوده.
اول از صدا شروع ميكنم: اگر بدنبال باس قوي هستين اين هدفون اصلا بدردتون نميخوره. باسش معموليه ولي صداش در درجه اول براي پيانو و گيتار برقي براي يه هدفون توگوشي حرف نداره. حتي از پولي كه ميدين كيفيت بهتري بهتون ميده. براي گيتار هم يه هدفون معمولي رو به بالا حساب ميشه. تفكيك صدا بسيار عالي و خوبه حتي از هدفوناي روگوشي بهتر عمل ميكنه. ولي عمق صدا معموليه. واقعا جاي تعريف نداره ولي نميشه بهش ايرادم گرفت. اخه تو دسته ي فيمت متوسطه. ايزوله ي صدا هم خويه. تو مترو و تو خيابون فقط زمزمه ميفهمين. در حد سن هايزر نيست ولي بازم خوبه.
كيفيت ساخت خوبه .سيم زمخت و محكم به نظر ميرسه. ولي تو طراحي چند تا ايراد اساسي داره.
١- سيمش به طرز ناجوري صدا رو منتقل ميكنه. وقتي تو گوشاتون صداي برخورد سيم با لباساتونو كامل منتقل ميكنه كه واقعا رو اعصابه.
٢- با اين كه يه مدل ورزشيه ولي اصلا به درد دويدن نميخوره. چون وزن دكمه هاش و بلندگوهاش كمه ولي نه به اندازه اي تو دويدن ايرفونو تو گوشتون نگه داره.
٣- جاي ميكروفون ايرفون خيلي پايينه و اين اندازه بد تو همه مدلهاي اين برند يكيه. خيلي از حد معمول پايينتر وايميسه. ولي صدا رو خوب ميگيره. موقع حرف زدن باهاش مشكلي بجز صداي تق تق بلندگو تو راه رفتن ندارين.
اين مدل قراره ضداب باشه ولي هنوز تست نشده. بارون اومد ميام اينجا ميگم.
اگه از ريويو خوشتون اومد يا بدردتون خرد دعا كنين يه hd800 بخرم ريويو اونو بذارم اينجا:-)
با تشكر
با درود آقا رضا .بازم منم.
آیا ie40 همون ue10 هستش؟یعنی من میخواستم triplefi 10 بخرم یهو ie10 m-audio رو تو ایران پیدا کردم.تو بعضی فرومها نوشته اینا یکیند و پک و رنگشون فرق داره.
سوال بعدی من الان یه آمپ fiio e10 دارم واسه هدفون.چند وقت دیگه یه های اند هم میگیرم. سلیقه من هم که صدای گرم و تفکیک بالاست و از های و مید تیز متنفرم .با توجه به کلیه شرایط به نظرتون ex1000 بخرم یا ue؟
با سپاس فراوان