تو همون fsquirt.exe گزینه Receive Files رو بزن و با گوشی سرچ کن اسم پی سی رو بفرست...نقل قول:
خوش به حالت،برا من که درست نشده...بلوتوث خارجی هم وصل کردم نمیشه!!!!!!!!
دیگه میخوام با سر بکوبم وسط کیبوردش.........:n14:
Printable View
تو همون fsquirt.exe گزینه Receive Files رو بزن و با گوشی سرچ کن اسم پی سی رو بفرست...نقل قول:
خوش به حالت،برا من که درست نشده...بلوتوث خارجی هم وصل کردم نمیشه!!!!!!!!
دیگه میخوام با سر بکوبم وسط کیبوردش.........:n14:
دوستان اگر برا شما هم این مشکل بلوتوث هست حل شد...
یادتون باشه که وقتی این مشکل پیش اومد و گزینه Send To رو نداشتید،درایور بلوتوثتون رو از دیوایس منیجر آنیستال نکنید چون اثری نداره....
حتما سی دی درایور رو بذارید و به برنامه نصب اینتلش برید و وارد برنامه نصب بشید...
و Repair رو نزنید چون اثری نداره،گزینه آنیستالش رو بزنید تا خودش پاک کنه...
بعد از ریست دوباره بلوتوث رو نصب کنید درایورش رو و میبینید که دوباره درست میشه...
اینم مد نظر قرار بدید که اگر با برنامه ای ریجستری رو پاک کرده باشید این اتفاق میافته!
این تجربه ای بوده و از جایی نگفتم،چون دیدم خودم سه چهار روز پیش رجیستری رو پاک کرده بودم و از اونموقع اینجوری شده بود...
موفق باشید...
آقا این z500 آیا widi داره؟چطور راش بندازم؟
دوستان ، بنده z570 دارم که فکر نمیکنم زیاد فرق داشته باشه با z500
نمیدونم چرا گرافیک کارت گرافیک دومیش نصب نمیشه
کسی دلیلشو میدونه
سلام دوستان میشه بگین این widi چیه؟توضیح مختصری در موردش بدین:n16:
[QUOTE=alionly;8087189]خواهش میکنمنقل قول:
شما وقتی لب تابو خریدی یه سی دی تو کارتون بود اگه همشو نصب کرده باشی (برامه های توی سی دی ) دالبیرم داره شما یه بار امتحان کن
اون لینکه هم برای ویندوز 8.1 بود
ویندوزت چیه؟
نقل قول:
شما اول باید درایور Intel HD Graphics رو نصب کنی،بعدم احتمال داره درایور انویدیاتون نصب نشه اونم باید ورژن آخر درایورش رو متناسب با سیستمتون بگیرید...
سلام به همه.من یه سوال داشتم که میشه روی z500 ویندوز 7 (64bit) نصب کرد؟ ممنون
سلامنقل قول:
بله میشه
فقط درایورهاش رو از سایت سازنده و مخصوص 7 بگیرید و نصب کنید
الیته بهترین کارایی و هماهنگی رو با وین 8 و 8.1 داره
سلام به همه.لطفا یکی کمکم کنه
من گرافیکم 740 انویدیا هستش.بازی کریسیس 3 رو به همراه دارتکس ورژن اخر-همه ی c++ها.کرک که روی خود دی وی دی هستش-اپدیت 332.21 برای گرافیکم رو نصب کردم.هیچ اروری ندارم اما وقتی وارد بازی میشم منو رو نشون نمیده و فقط صدا و موس هستش که رو صفحه ی سیاهه.از پوشه ی بین هم دی ار ال رو حذف کردم ولی جواب نداد-لطفا کمکم کنید.:n28:
سلام .سوالتون رو اینجا مطرح کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=donkeyoxte;8088239]سلام دست شما درد نکنه.نقل قول:
1.من وقتی روی آیکن صدای کنار ساعت کلیک می کنم .اونجا دالبی داره و لی چون روی کیفیت تاثیر نداره گفتم شاید چیزه جدیدی باید نصب کرد .
آخه کفیت صدای لپ تاپم خیلی پایین شده.
2.راستی چرا وقتی تایپ می کنم کل صفحه کلید با فشار انگشتا بالا پایین میره؟
سلام اقا چرا گرافیک اینتلو اپدیت میکنم دیگه نور صفحه کمو زیاد نمیشه حتی چن بار کامل انیستال کردم
سلام
دوستان یه سوال
این usb3 من انگار فعال نیس!!
چون وقتی میخام اطلاعات جابجا کنم،وقتی فلشم رو ک اونم usb3 هستش رو میزنم، با همون سرعت usb2 انتقال میده!!!
------------------------------------------
بعد یه سوال دیگ:
این آپدیت هایی ک واس درایوراش رو روی سایت گذاشته رو وقتی دانلود کردیم چجور نصب کنیم؟قبلی رو پاک کنیم؟
یه توضیح اگ ممکنه بدین
--------------------------------------------
و سوال اخر:
قبلا کلید های کم و زیاد کردن نور و صدا بدون Fn کار میکرد، ولی بعد از آپدیت بایوس جوری شده ک اینا فقط با نگه داشتن Fn کار میکنن
چیکار کنم ک مث سابق شن؟
این سوال منم هست از دوستان کسی اطلاعی داره لطفا مال خودتون رو امتحان کنید ببینید اینجوریه یا فقط همین دوتاست ؟؟؟؟نقل قول:
داداش خاصیت آخرین آپدیت بایوس که انجام داید همینه ...که جای اونا رو عوض میکنهنقل قول:
اهان شدنقل قول:
وقتی ک خاست روشن شه ، f2بزن برو توی بایوس
بعدش میریم روی System Configuration
بعدش میریم گزینه آخر و Disabled میکنیم
[QUOTE=alionly;8090004]برای اینه که کیبورد حالت اسفنجی داره برای همه همین طوره متاسفانه :n03:نقل قول:
راستی بچه ها یه سوال
اگه باتری کالیبره نشه چه اتفاقی میافته؟من از روز اول که خریدم کالیبره نکردم چون همش به برق وصله.مگه هر بار کالیبره کردن از عمر باتری کم نمیکنه؟
سلام دوستان
من 9 ماهی میشه که این لپ تاپو خریدم
سوالی داشتین به اندازه اطلاعاتم در خدمتتون هستم
ولی الان یه مشکل برخوردم که امیدوارم با کمک شما حل بشه:n30:
لپتاپم در اثر یک فاجعه کلید های کیبوردش بخاطر حرارت از بین رفته:n28:
ولی کیبورد کاملا سالمه
می خواستم بدونم این کلید هارو از چه طریق گیر بیارم؟
و اینکه ایا کسی کیبورد لپتاپش رو تعویض نکرده که کیبورد قبلیش مونده باشه و من بخرم ازش؟؟
ممنون میشم اگه کاری از دستتون بر میاد انجام بدین :n28:
سلامنقل قول:
حرارت از بیرون لپ تاپ منظورتونه دیگه ؟! چون با حرارت خود لپ تاپ بعید می دونم خراب بشن(من با حرارت بالا بازی کردم چیزی نشدن خوشبختانه ! )
منظورتون چیه که کلید ها از بین رفته ولی کیبورد سالمه!!! کیبود یعنی همین کلید ها .حالا اگه از بین رفته یعنی کیبورد از بین رفته دیگه!
ببرین گارانتی شاید یدکی بتونن براتون فراهم کنن.(مسلما پولشو میگیرن البته)
[QUOTE=mika90;8092369]سلام.نقل قول:
اگه کالیبره نشه مشکل خاصی پیش نمیاد.فقط ممکنه میزان باتری که تو ویندوز نمایش داده میشه دقیق نباشه.این هم به خاطر اینه که بعد از مدتی توان باتری کم میشه و وقتی شما باتری رو همیشه تا 60 درصد شارژ کرده باشی میزان wear level تغییری نمی کنه.ولی اگه یکبار به 100 درصد شارژ کنید میزان wear level فرق می کنه و میزان واقعی تری رو نشون میده.در واقع کالیبره هم کار خاصی نمی کنه ، فقط یکبار تا 100 درصد شارژ می کنه و یکبار خالی می کنه .تو تضیحاتش هم همینو گفته
بله حرارت از خارج از صفحه کلید بوده ینی یه چیز گرمی نزدیکه کیبورد شده و کلید ها یعنی دکمه های سیاه ک حروف روشون درج شده یخورده سوخته و ذوب شدهنقل قول:
کاملا هم مقصر خودم بودم و لپتاپ هیچ عیبی نداشته
تازه ب لطف بدنه الومینیومی اتفاق دیگه ای نیفتاده
گارانتی میگه فقط کیبورد و دارم و هزینه اش رو هم میگیره که 180هزار تومن هست(سازگار) تخمین زده
ولی در بازار کمتر از 100هزار است
من ب دنبال یک کیبورد هستم که از نظر فنی مشکل داشته باشه و دکمه هاش سالم مانده باشه
اگه دنبال همچین چیزی هستید ،نقل قول:
اگه ساکن تهران هستید سری به بازارهای کامپیوتر بزنید.شاید پیدا شه.البته این لپ تاپ خیلی قدیمی نشده که هرجا برین قطعاتش پیدا شه.
اگه پیدا نکردین هم برین همون بازار که با 100 تومن تعویض می کنن. البته قبلش از کیفیت جنس مطمئن بشین.شاید اونی که که سازگار میده 180 از نظر کیفی بهتر باشه !
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه سرعت واقعی USB3 رو تجربه کنید باید توی برنامه Energy Management گزینه Intelligent Power Saver رو غیرفعال کنید!!
بعد از off کردن این گزینه می بینید که با سرعت بیشتری اطلاعات روی فلشتون منتقل میشن.
برای نصب آپدیت های جدید هم حتما آپدیت های قبلی رو پاک کنید، ویندوز رو ریستارت کنید بعد اقدام به نصب آپدیت جدید بکنید.
نقل قول:
سلام
اگر آپدیت گرافیک اینتل را از سایت خود اینتل دانلود کردید باید بگم که با لپ تاپ z500 سازگار نیست و باعث میشه نور صفحه هم کم بشه و هم در ویندوز کم و زیاد نشه و برای آپدیت آن برید آخرین نسخه را از سایت لنوو دانلود کنید
بچه ها روی دکمه ی لپ تاپتون جرم جمع میشه چیکار میکنین ؟ :دی
من نمی ذارم جمع شه :)نقل قول:
یکی از این محافظ ژله های ها بگیر .نه گرد و خاک میگیره نه جرم.تازه وقتی دستات کثیف باشن با خیال راحت استفاده میکنی :)
خب من برنامه نویس هستم و کلا کارم با کیبورد هست ، از این ژله ای ها بگیرم نمیتونم موقع تایپ احساس خوبی داشته باشمنقل قول:
راه دیگه ای نیست ؟
دوستان نور صفحه نمایشم خیلیییی کم شده، نورش هم تغییر نمیکنه
مشکل از کجاست؟
با f11 , f12 هم تغییر نمیکنه
خیلی نگران شده
راه بسیار ساده ! از خوردن و آشامیدن در هنگام کار با لپتاپ پرهیز کنید :n10::n16:نقل قول:
خوب بیشتر کیبورد های لپ تاپ کثیف می شن . معمولا هم از روکش ژله ای استفاده می کنند ، اگر راحت نیستین می تونین از یه کیبورد اکسترنال استفاده کنین ، و یا لپ تاپ رو جای ثابتی روی میز قرار بدین و اونجا باهاش کار کنین تا احتمال کثیف شدن بسیار کم بشه
دوست عزیز این سوالیه که هر 2 یا 3 صفحه یک بار پرسیده شده تو این 567 صفحه ! یه جستجو می کردین متوجه می شدین .:n16:نقل قول:
با سلام لپ تاپ z500 من یه مشکل اساسی پیدا کرده تا روشن می کنم پیغام و عکس user lock رو میده و مدام صفحه می پرد و می آید نه داخل بایوس می رود نه بوت می کند نه چکاپ اولیه لپ تاپ می آید اصلا عادی نیست دکمه های کیبورد و ماس کاملا کار می کند ضمنا لپ تاپ من ویندوز 8 دارد و یوزر من پسوورد اصلا ندارد که بخواهد بسته شود آیا دکمه ای چیزی دارد که باز شود خواهش می کنم سریع جواب دهید. این مشکل هم موقعی پیش آمد که من هارد اکسترنال به لپ تاپ وصل بود و لپ تاپ را روشن کردم
سلامنقل قول:
بهتره به یک متخصص نشون بدین.این مشکلات ممکنه علت های متفاوتی داشته باشند.اگه درست کردند که هیچ وگرنه ببرین گارانتی
و البته اگه میتونستید از صفحه نمایش عکس تهیه کنید و اینجا می ذاشتین بهتر میشد فمهید مشکل چیه
من یه شکل دیگه هم دارم
و البته یه پیشنهاد
مطمئنم موضوعی که میخوام بپرسم قبلا توضیح داده شده، کاش یه تاپیک مرجع بود که سوالات متداول اونجا بود شاید اینطوری خیلی از سوالا بارها و بارها پاسخ داده نمیشد
سوالم این بود که من با بلوتوث مشکل دارم، اینم میتونه از درایور باشه؟ نه چیزی میفرسته، نه میگیره
آن میشه ها اما عملا کار نمیکنه
خیلی ممنون از توجهتون و پیگیری عالی این انجن به خصوص بچه های این تاپیک
این هم تکراری بود :n02:نقل قول:
با حذف درایور بلوتوث گزینه های Send و Receive باز خواهند گشت .
در صورتی که ویندوز شما دستکاری شده و درایور بلوتوث inbox نیست و فقط با نصب درایور مربوطه آرم بلوتوث ظاهر می شه ، می تونین از دستور کمکی زیر برای ارسال فایل استفاده کنین ( دستور زیر رو توی Run تایپ کنین ) :
کد:fsquirt
سلامخسته نباشی.اقا بالا خره بعد راهنمایی شما ما هم z510 گرفتیم.من تو زدن ویندوز و پارتیشن بندی به مشکل خوردم.یعنی پلمپ رو باز کردم و لب ناب رو روشن کردم هنوز نه پارتیشن شده نه بوتش رو dvd هستش. واسه همون اگه امکان داشته باشه مرحله به مرحله تنظیمات اولیه و پارتیشن بندی و نصب ویندوز رو اگه بگین یه دنیا ممنونتون میشم.الان تاریخ رو که خواسته انجام دادم بعدشم که زمان رو میخواد وبعد هم میاد<\:c که در این مرحله نمی دونم چی بنویسم؟
با سلام .نقل قول:
1 - سوالات مربوط به Z510 رو در تاپیک مخصوص خود مطرح کنید
2 - مشکلات نرم افزاری رو انجمن مشکلات نرم افزاری / درایور ها مطرح کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=648958
3 - شما الان در Freedos بوت شدین . سیستم رو ری استارت کنین و کلید F2 ( و یا ترکیب Fn+F2 ) رو بزنین تا وارد بایوس بشین .
سپس از سربرگ بوت به وسیله دکمه F5 و F6 ( و یا ترکیب اینها با Fn ) اولویت بوت DVD را بالاتر از هارد دیسک قرار بدین
و در آخر به وسیله ی F10 ( و یا ترکیب Fn+F10 ) تنظیمات رو سیو کنین . حال سیستم باید از روی DVD بالا بیاد .
سلامخسته نباشی.اقا بالا خره بعد راهنمایی شما ما هم z510 گرفتیم.من تو زدن ویندوز و پارتیشن بندی به مشکل خوردم.یعنی پلمپ رو باز کردم و لب ناب رو روشن کردم هنوز نه پارتیشن شده نه بوتش رو dvd هستش. واسه همون اگه امکان داشته باشه مرحله به مرحله تنظیمات اولیه و پارتیشن بندی و نصب ویندوز رو اگه بگین یه دنیا ممنونتون میشم.الان تاریخ رو که خواسته انجام دادم بعدشم که زمان رو میخواد وبعد هم میاد<\:c که در این مرحله نمی دونم چی بنویسم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی وقته که این مشکل رو دارم و هیچکی نتونست حلش کنه!!!!نقل قول:
با نصب درایور مربوطه درایور ظاهر میشه ولی بعد از چند بار خاموش و روشن کردن لب تاب دیگه معلوم نمیشه توی device maneger
این دستور رو هم توی ران اجرا کردم هیچ فایده ای نداشت نه سند میرد و نه رسیو.انگار بلوتوس ندارم اصلا!!!!:n14:
به نظر میاد مشکل نرم افزاری باشه . با یه سیستم عامل دیگه ( مثل نسخه لایو لینوکس و یا نصب ویندوز های دیگه ) تست کردین ؟نقل قول:
داداش بعد روشن کردن لپتاپ دکمه fn+f2 رو بزن تا از تنظیمات بایوس بوت دی وی دی رو انتخاب کنی.نقل قول:
پیشنهاد میکنم ویندوز۸.۱ نصب کنی.
درضمن بیا تو تاپیک z510 سوالاتت رو مطرح کن.
Sent from my HUAWEI G700-U10