اگه گیرنده دیجیتال های مخصوص کامپیوتر رو میگید فکر نکنم به تی وی وصل شده چون نیاز به نصب نرم افزار خاص خودش رو داره
Printable View
اگه گیرنده دیجیتال های مخصوص کامپیوتر رو میگید فکر نکنم به تی وی وصل شده چون نیاز به نصب نرم افزار خاص خودش رو داره
با سلام
ال ای دی الجی 42ln575s-ez دارای گیرنده های ----t,s,cرا به قیمت 2 تومن از بانه گرفتم .در مورد کد دهی برای کانل 3 و ورزش در ماهوارش کمک میخواستم.آیا راهی برای کددهی ماهوارش هست.کسی در اینخصوص تجربه داره.
سلام.نقل قول:
واقعا ممنونم به خاطر این راهنمایی هاتون.
ببخشید فقط من انقدر سوال میپرسم .:n02:
اگه اشکالی نداره بازم ازتون سوال داشتم.
پشت دستگاه سما av/in داره. آخه خیلی برام مهمه که داشته باشه. سایت خودش چیزی ننوشته .
و اینکه فیلمهای full hd با فرمت mkv رو با زیر نویس میاره. و حجیم ترین فیلمی که شما با دستگاه سما دیدید چند گیگ بوده.؟؟؟
واین که با MPEG-4 H ساز گار هست.؟؟؟
ببخشید تروخدا این همه سوال پرسیدما . :n02:
ممنونم بازم ببخشید . :n01:
در مورد ترتیب کانالها یه جا خوندم . LCN رو در حالت خاموش قرار بدید درست میشه.
میخواید شما هم امتحان کنید ببینید درست میشه؟؟؟؟
البته من اصلا نمیدونم سما قابلیت LCN رو داره یا نه. :n13:
راستس یه سوال دیگه سما قابلیت LCN رو داره. ؟؟؟
باز هم ، هم ممنون ، هم ببخشید بابت سوالات زیاد. آخه سما الویت اولمه.
سلام.
بچه ها کسی در رابطه با دستگاه های ester t15 و محصولات تکتا و آیسن ۳D skyvisio و lumaxy 1009 اطلاعاتی داره بهم بگه.
خیلی ،خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. :n01:
نظره دوستان در مورد این مدل چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xvision 353
من یه مدل جدیدترش یعنی 242 رو گرفتم.فعلا که فقط از گیرندش استفاده کردم راضیم.البته بر عکس 353 کابل hdmi نداره.نقل قول:
با درود به همگی
لطفا مدلهای پدر و مادر دار که گارانتی خوب هم داشته باشند و کامل باشند را معرفی کنید.قیمت اصلا مهم نیست .
ممنون
خاهشنقل قول:
ورودی av منظورتون هست ؟! خروجی av داره و سه تا فیش رنگی دیگه که اسمشو نمیدونم که اونا هم خروجی هست
فول اچ دی فیلم امتحان نکردم ولی یه موزیک ویدیو امتحان کردم اورد با زیر نویس
من زیاد فیلم باهاش ندیدم ولی یادمه یه بار یکی از کاربرا گفته بود تو فایل های بالای دو گیگ مشکل داره که چند وقت بعد یه آپدیت دادند واسش که ایشون میگفت مشکل حل شد
تنها مشکلش در پخش mkv همون کمی صدا در بعضی از فایل ها هست که شاید در برند های دیگه هم باشه
چند تا فیلم 3 - 4 گیگی دارم اچ دی یا فول اچ دی هست سعی میکنم امتحانش کنم خبر شو بدم
mpeg ی که شما میگید رو هم نمیدونم امتحان نکردم
چینش کانال ها هم چند روش داره که من فکر کنم همه رو امتحان کردم ولی باز هم هیچی ،
242 جدیدتره؟نقل قول:
بله دوست من.نقل قول:
ریموت کنترل ایکس ویژن از کجا باید بخریم مال ما گم شده:n02: تو تهران جایی هست که ریموت بفروشن! همه دستگاه های دیگه ریموتشون هست ولی ایکس ویژن من چند جا رفتم نبود. x vision 353
سلام.نقل قول:
بچه ها کسی از این مدلایی که گفتم اطلاعاتی نداره. ؟؟ .
لطفا يه نفر كه دستگاه سما را كامل آشناس در موردش توضيح بده بخصوص عيباش
با سلامنقل قول:
یه سوال دارم از خدمتت ،از هر کی پرسیدم جواب نداد،شما لطف کنید جواب بدین
دستگاه شما تو منوی تنظیمات گزینه قدرت انتن داره که قابلیت onو off داشته باشه ؟بعبارت دیگه بوستر داخلی داره یا نه؟خواهش میکنم جواب بدین
با سپاس این هم پاسخ بدهید.ممنوننقل قول:
سلام.نقل قول:
یه تنظیمات آنتن داره که on و off داره.ولی نمیدونم چی کار میکنه.قبلا از آنتن هوایی استفاده میکردم میشد on گذاشت ولی الان که آنتن سرخود وصل کردم وقتی میخوام on کنم میگه بار سنگین است و نمیشه.
بهترین گارانتی همین مادیرانه.منم از مدل 242 خیلی راضیم.نقل قول:
من بین دو مدل 242 ایکس ویژن و at200 سما گیر کردم:n03::n03:
میخوام حتما mkv و زیرنویس رو انجام بده : ثانیا سرعت لود کانال بالا باشه و بهم نریزه مرتبا : کنترل از زوایای مختلف کارکنه .
خواهش میکنم زودتر کمک کنید دارم دیوونه میشم:n19::n19:
به طور قطع سما پلیر بسیار بهتری نسبت به انواع مدل های ایک ویژن داره!
242 سرعت تعویض کانال خیلی خوبی داره.همینطور کنترلشم خیلی راضی کنندست.با پلیرش هنوز کار نکردم.ولی جایی خونده بودم که باهاش mkv رو بازیرنویس اجرا کردن.نقل قول:
خب معلومه ایکس ویژن بهتره . خدمات پس از فروش معتبرتری داره و در صورت بروز مشکلات به وبلاگشون دسترسی داری و اعلام نظر میکنی و معمولا" اونجا سریع آپدیت ارائه میدن و به مشکلات رسیدگی میکنن .2نقل قول:
242 بدنه پلاستیکی داره و ظاهرش با مدلهای قبلی متفاوته.
دوست من علیرغم گارانتی خوب ایکس ویژن سما پلیر بسیار بهتری دارهنقل قول:
سلام
لطفا راهنمایی کنید؟
کسی در مورد راه اندازی و ترفندهای گيرندهگیرنده دیجیتال ESTER T15 اطلاعاتی دارد؟آخرین ورژن نرم افزارش از کجا باید گرفت
به اين آدرس سري بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پلیرش چه مزیت بیشتری داره امیرجان؟ والا ایکس ویژن هم همه جور فرمتی رو پخش میکنه :n13:نقل قول:
با شماره خدمات پس از فروششون تماس بگیر راهنماییت میکنن . منم برای تلویزیونم یه پایه نصب دیواری میخواستم با این شماره تماس گرفتم بهم آدرس دادن راحت تهیه کردم .نقل قول:
من با این شماره تماس گرفتم : 44507746
صدا های 5 کاناله رو نمی تونه ساپورت کنه. و بااید قبل از تماشای فیلم، زحمت کانورت اون فیلم رو بکشید. و فیلم به صورت صامت پخش می شه!نقل قول:
بعضی از فیلم های جدید(اگه نگم اکثرشون) صدای 5 کاناله دارند.
با سلام
گیرنده دیجیتال بسیار کوچک با امکان گیرندگی بالا و پلیر قدرتمند برای SONY EX330 چی بگیرم؟؟
بچه ها کسی راجع به این مدل ها اطلاعاتی نداره.نقل قول:
به خدا کلی فیلم مونده رو دستم که میخوام ببینم .
اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم.
سلامنقل قول:
ایستر دستگاه بسیار خوبی هست. البته اگه گیرتون بیاد!! چون خیلی وقته دیگه وارد نمی شه!!
آیسن برند خوبی هست مشخصات خوبی داره این مدل(رو کاغذ).
لومکسی هم دستگاه بسیار خوبی هست که معمولا گیر نمیاد! و یه کم قدیمی شده.
همه مدل های بالا یرای فیلم مناسب هستند.
با سلام
دوستانی که از ایکس ویژن استفاده میکنن ،مدل 110 یا 242 ،یه سوال ازشون دارم و اون اینه که وقتی دکمه EPGرا میزنم برای دریافت فهرست برنامه ها نوشته ها به سختی خونده میشن و واضح نیستن !میخوام بدونم دستگاه شما هم این مشکلو داره یا نه؟
نه. با نمايندگيش صحبت كننقل قول:
نقل قول:
آیا کسی با این گیرنده ی T4850 HDTV کار کرده؟
سلام
بهترین مدل از نظر کیفیت خوب تصویر و گیرندگی قوی کدومه؟ برای پخش فیلم نمیخوام و فقط برای استفاده از کانالهای دیجیتال میخوام بخرم.
با سلام
دوستانی که مدل 242 یا 110 ایکس ویژنو دارن ،لطف کنن بگن که سرعت لود شدن صفحات تله تکست چطوره ،سریع باز میشه یا مثل تلویزیونای crt شماره میندازه و با تاخیر صفحه را لود میکنه؟دوستان با ذکر مدل دستگاشون اگه جواب بدن ممنون میشم
سلام
در مورد تلتکست نمی دونم.
ولی کوتاه دیروز با یک 242 کار کردم.منوی جدید و زیبایی داشت. و اینکه سرعت تعویض کانالش خیلی بالا بود. در حد 1 ثانیه.
از دوستان کسی اطلاع نداره ؟ در ضمن کیفیت تصویر و تیونر این دو سه مدل اخر دنای در چه سطحی استنقل قول:
اگه ممکنه جواب بدید .
سلام...
من وقتی با گیرنده و از طریق یو اس بی فیلم با زیرنویس فارسی می بینم تقریبا از هر 10 جمله یکی رو نشون نمیده و برای نشون دادنش باید روی همون جمله یه لحظه استپ کنم تا زیرنویسش هم نمایش داده بشه!!
مشکل کجاست!!؟ممنون میشم راهنمایی کنید!!
با سلامنقل قول:
دوست عزیز در مورد 242 چند تا سوال دارم ،اگه جواب بدی ممنون میشم
سرعت لود شدن صفحات تله تکست چجوریه سریع لود میشه یا شروع میکنه به شماره انداختن تا به صفحه مورد نظر برسه؟
در زمانی که دستگاه روشنه ایا میشه ساعتو روی خود دستگاه مشاهده کرد یا فقط در زمان خاموش بودن دستگاه ساعت دیده میشه؟
نوشته های منو در زبان فارسی روی صفحه تلویزیون بخوبی وواضح قابل خوندن هست؟