512 تایم رایگان سرعت دانلود 64
256 تایم رایگان سرعت دنلود 256
اخه چرا
خیلی عجبه:n10::n09::n04::18:
Printable View
512 تایم رایگان سرعت دانلود 64
256 تایم رایگان سرعت دنلود 256
اخه چرا
خیلی عجبه:n10::n09::n04::18:
فک کنم دوباره افتادیم رو دور محدودیت:n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n05:
در حال حاضر سرعت با دانلود منیجر حدود 60 کیلو :n05:
تایم رایگان اینطوره؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
نه دیگهنقل قول:
شبانه رایگان داره
البته خطوط محدودش!!!!!!!!!!
که اونم محدود کردن:n03:
خوبه یا بده؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
بله جیگر طلا...
برا من ماکزیمم سرعتو داد...نقل قول:
یه چند وقتی به زنم به تخته پینگ خوب شده بود. امروز چرا اینطوری شده! 4.2.2.4 8.8.8.8 برای من بالای 300-400 هست!
=====
وضعیت عادی شد 2باره
سلام دوستان
من قبلا وايمكس ايرانسل داشتم كه الان سرعتش افتضاح شده ميخوام يه adsl بگيرم،٢مگ ١٠ گيگ(حدودا)
دانلود شبانه ندارم و هدفم صرفا وبگرديه، يه جورايي فقط سرعت برام مهمه و قطعي كم
مركز مخابرات مرحوم نهري(سعادت آباد)هستيم
پيشنهادي دارين برام؟!!!توي هر تاپيكي ميرم(هاي وب،شاتل،آسياتك،پارس آنلاين)همه شاكين و من گيج شدم!:(
لطفا كمك كنيد
اگه زیاد دانلود ندارید یک مگ یا هشت مگ های وب براتون خوبه، من که کاملا راضیم.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
به نظر میاد این شرکت خوبی باشه من دو هفتس که کارشانس فروش این شرکت شدم اگر تمایل داشتی سرویس بگیری من می توانم کمک تان کنمنقل قول:
قطعی زیاد داره متاسفانه همچنین پینگ بالایی داره .نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
همه دوستان درباره هاي وب ميگيد ديگه؟!
يعني هاي وب شبانه اش خوب نيست اما با توجه به مصرف من كه روزانه است،براي من از شركتهاي ديگه بهتره؟!
بعد هم با چيزايي كه اينجا خوندم انگار لزومي نداره ٨مگ بگيري!٢مگ هم بگيري خودشون سرعت بالاتري بهت ميدن كه مصرفت بره بالاتر!درسته؟
البته من توي imak كه سرچ كردم منطقه ما بالاتر از ٢مگ نداشت!نميدونم درسته يا نه
محدودیت های وبی:n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n05:
فعلا که 2روزی هست محدودیم به 60کیلو:n09:
کیفیت سرویسی که میگیری، غیر از شرکت به شرایط مرکز مخابراتی و کیفیت خطت هم بستگی داره. چون گفتی سعادت آبادی، اول مطمئن بشو که تا چه سرعتی ساپورت میشی بعد ببین توی اون منطقه از دوستان کی هست که ازش بپرسی چون تا جاییکه من میدونم توی این منطقه فقط وایرلس میدن که هزینه بالایی هم داره.نقل قول:
به نوع مصرفت هم بستگی داره. شبانه مصرف کنی یا نامحدود بخوای یا برای بازی آنلاین و … برای من که شبانه ندارم و مصرفم خیلی سنگین نیست، های وب خوب جواب داده.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
نمیتوانم بیست خط توضیح بدم طبقه پیگیری بنده متوجه شدم که های وب حقه کاربرا را میخوره از همه لحاظ
همه یه روزی به حرفه من میرسند
متاسفانه این شرکت خیلی زرنگ بازی در میاره:n09:
ووووغیره...........................
:n22::n03::n28::n22::n04:
چجوری دزدی میکنه؟نقل قول:
آقا شما چه سرعتی داری؟
8 مگ ؟
آقا آدرس این speedtest همین که سرعتتو نشون میده بزار
آقا کسی نیست جواب بده
من طرح الماسشو گرقتم
سرعت 8 مگ سرعت دانلود روی 400 و یکم بیشتر تا 600 هم میره
این خوبه؟ یا افتضاحه؟
مودمی هم که بهم دادن هوآوی مدل HG521 وایرلس داره تک پورت هم هست
من 1 مگ محدود دارمنقل قول:
ماهیانه 3 گیگ
سرعت از 700 کمتر نمیشه ولی تایم رایگان 200 بیشتر نمیشه!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب نیست. ممکنه خطت نویز داشته باشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر امروز خوب شده :n01:
باید رو چند باشه رفیق؟نقل قول:
تا نویز نداشته باشه
بعدا خودت میفهمینقل قول:
نمیدونم چرا امشب انقدر افتضاحه! پینگ گوگل رو ۴۰۰ و گاهی هم پکت لاست. سرعت هم افت شدیدی داره.
حداقل باید ۷۵۰ بگیری. در شرایط خوب حدود ۱ مگ باید بهت بده. نویز خطت هم توی اون یکی تاپیک عکس بذار تا معلوم بشه.نقل قول:
دوستان کف کنید:n04::n03::n10:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
8مگ
-فکر کنم منطقه ما اوضاش بهم ریخته:n09:
-سومین روز محدودیت های وبی
سرعت از دیشب ساعت 10 افتضاح شد. برای منم هشت مگه سرعت دانلود حدود 10 کیلوبایته :دی
سرعت بازه رایگان،1 مگ محدود:
برا امروزه.
دوستان کسی سرویس نامحدود های وب داره؟؟؟؟
اگه دارین سرعت دان چنده
128
256
؟؟؟
فک نکنم محدود سرعت دانلود اینقدر پایین باشه!!!!!!من 1مگ محدود دارم سرعت 750 راحت هست و تا 900 میره ولی تایم رایگان 250 بیشتر نمیشه!!!نقل قول:
شبی 2.5گیگ شیرین دان دارم:n01:
دوستان بنظرتون های وب واقعا بهتر از مخابراته؟ آخه من مخابرات 2مگا دارم (از شمال کشور): ماهی 10 گیگ (1 تا 7 صبح هم رایگانه) و سرعت دانلودم در کل شبانه روز (چه ساعات رایگان و چه معمولی) بین 180 تا 250 کیلوست که میانگینش بالای 200 میشه. ماهی 25 تومن. ضمنا قراره مخابرات طرح 5 مگ هم بزودی بیاره. ضمنا طی 20 روز گذشته، حتی 1ثانیه هم قطعی نداشتم.
حال بنظرتون چه برتری ای های وب میتونه نسبت به این داشته باشه؟ طرح دینامیت که رایگان نداره و خب برای وبگردی هم مد نظر باشه، یک صفحه را اگه مخابرات در 0.5 ثانیه باز کنه، طرح دینامیت در 0.3 ثانیه باز میکنه. خب چه فرقی کرد؟؟ میمونه طرح رایگان که فقط طرح 512 یا 1 مگ های وب اینها رو داره که انگار طرح 1 مگش سرعت شبانش خوبه و 512 زیاد دلی به چنگ نمیزنه ولی های وب 3 ساعت رایگان داره، مخابرات 7 ساعت و بدون افت سرعت. در کل بنظرتون کدوم انتخاب مهندسی تره (با فرض اینکه ساعات رایگان هم مدنظره که بالای 90% دوستان به این ساعات رایگان نیاز دارند). تشکرررررررر
حریف می طلبم :n09:
سرعت ها همه واقعیه.نقل قول:
128=16
256=32
و....
روزبه جان سرعتت مگه چقدره که اینقدر داری تعریف میکنی؟ والا الان دانلودت را 8.5mb زده، یعنی حداکثر 1MB در ثانیه دانلود داری. والا بنده در خوابگاه دانشگاه تهران (مقطع دکترا) بودم (چون دیگه درسی نداریم، اومدم شهرستانمون) سرعت دانلودم 5 تا 6MB بود و الان دوستانم صبح تا شب دارند دانلود میکنن (چون محدودیت هم نگذاشتند برا ما) یعنی سرعتی در حدود 40mb !
حتی برادرم که مقطع لیسانسه برق دانشگاه شهید بهشتیه داره با سرعت 3MB دانلود میکنه. (البته برای اونا محدودیت گذاشتند، کلا برا مقاطع لیسانس و ارشد اونجا محدودیت هست). بنابراین اصلا عدد شما برای من جذابیت نداره، ضمن اینکه هم داری پول میدی و هم محدودیت دارید. حال تصور کنید مرکز محاسبات دانشگاه شریف چه سرعتی داره که البته لو ندم بهتره.