داستان این گیت وی چیه بچه ها کجا شده قابل تغییر هست چیکار میکنه؟
Printable View
داستان این گیت وی چیه بچه ها کجا شده قابل تغییر هست چیکار میکنه؟
من با هزار جون کندن گیت وی 8 گیرم اومد. ولی الان پینگ بالا رفته با سرور خارجی، مجبورم قطع و وصل کنم.نقل قول:
دیروز ساعت 11 گیت وی آذربایجان کلا ترکید... نایم اوت نزدیک 50%
گیت وی همون چیزی هست که به شما IP میده و اطلاعات شما رو به صورت واسط، رد و بدل میکنه... مخابرات اکثرا گیت وی هاش روسیه هست (تقریبا میشه گفت 75%)... تغییرش فقط با قطع و وصل کردن امکان پذیره... گیت وی های متفاوت گاها پینگ ها و سرعت های مختلفی دارن... بیشتر برای یکی مثل من که پینگ واسش مهمه، گیت وی هم مهمه...نقل قول:
بچه ها من من 128 دارم و اعتبارم تا 23 برج 6!:n21:
به نظر شما الان اگه برم پست بانک که نمایندگی اینترنت مخابرات رو برداشته ، میتونن برام 512 بکنن اینترنتم رو؟:n13:
احتمالا میشه-اما پولت سوخت میشه و مجدادا باید پول بدینقل قول:
پاس ماناماد 1بار واسه من انجام داد به همین شکل
آره همينطوره كه شما مي گي.نقل قول:
منم يك ماه دارم از 256 ميگه اگه زير يكماه مثل اينكه گذشته باشه ميشه كاري كرد ولي گفت مگه سرويس قبلي رو لغو كنم و يه جديد بهت بدم هيچي هم دستت رو نمي گيره
اقا این قدر مودماتون رو به خاطر پینگ و ... روشن خاموش نکنید یه دفعه میبینید یه خرج هنگفت میافته رو دستتون.
من امروز رفتم نمایندگی 512نامحدود شارژ کنم گفت سرویست تا 9مرداد زمان داره تا اون موقع نمیشه تمدید کرد پولشو بده 9 که شد بیا رو خط یه میس بنداز تا برات شارژش کنم 26000 تومن ازمون گرفت
بچه ها 512نامحدود سرعت دانلودش چنده؟
اعلام وضعیت
ساعت 10:39 دقیقه یکشنبه شب
1مگ نامحدود - مرکز مخابرات انقلاب - اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا همون مقدار واقعی تقسیم بر 8نقل قول:
پینگ من تو این لحضه تا 108 هم میره
512 نامحدود بین 65 تا 80 متغیره.از 65 کمتر نمیشه اما ممکنه از 80 بیشتر شهنقل قول:
دقیقاً.در حال حاضر 512 بهترین سرویس مخابراته.البته واسه مایه دارا که میتونن 1 مگ یا 2 مگ نامحدود بگیرن اونا بهترهنقل قول:
تستهات نشون میده که سرویس 1 مگ نامحدود از ثبات خوبی برخورداره.نقل قول:
دوست من مخابرات یه 2.185 داره یه 46.100 و یه 2.183.شما الان افتادی روی 46 که یه زمانی خیلی عالی بود.الان رو نمیدونم.البته گیت وی رو نمیگم ها.شروع آی پیت رو میگم.نقل قول:
اگه میخوای برگردی به 2.185 باید چند ساعت مودمت رو خاموش کنی و بعد روشن کنی.تازه اونم شاید برگردی شاید نه.
پینگ خیلی خوب شدهنقل قول:
به به ! آرمین شیرینی :n02: ناظر بدو شیرینی بده :n02:نقل قول:
بله پینگ خیلی بهتر شده... :n06:
ااااااااااااییییییییییییی یییوووووووووووولللللللللل لللللل آرمینمون ناظر شد.ارتقات مبارک حاجی.
از فردا ديگه كاري مي كنه كه 128 نامحدود سرعت دانلود روي 230 باشه پينگ هم زير 100 :n08:نقل قول:
ناظر بعدی تویی دیگه.توی بخش خودت.پرچم بالاس:n16:نقل قول:
آرمین جان تبریک من رو هم بپذیر موفق باشی :n01:
ببخشید دیگه.ویندوزمو تازه عوض کردم و هنوز نرم افارهای برش عکسو نصب نکردم.شما دانلود منیجر رو ببینین فقط :دی
سرعت دانلود شبانه امشب بد شروع نشده
512 نامحدود بیا از ماه دیگهنقل قول:
میبینم که عکس بانو رو ست کردی واسه دسکتاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنظر من سرویس 1 مگ نامحدود از همه سرویس ها بهتره - 2مگ خیلی گرون میشه
پیشنهاد میکنم شما عزیزانی که سرعت و دانلود زیاد واستون مهمه واسه 1ماهم که شده کمتر بخورید و سرویس اینترنتتون رو به 1مگ نامحدود ارتقا بدید
سلام به همه
شما هم شنیدید که امنیت شبکه مخابرات پایینه ؟
لطفا" به عکس زیر نگاه کنید
چرا همه ی یوزر پسورد مودماتون Admin / admin هست آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عوض کنید خب !!!!!!!!
دیشب یه امتحان کردم از هر 10 تا کامپیوتر ریسپانس میگرفتم 9 تاش پسوردشون Admin / admin بود
البته این تست فقط و فقط جهت تست امنیت بود نه چیز دیگه .........
اگه کسی هم راهی جهت تامین امنیت میدونه بگه ......
از دوستام بودن که ترافیکشون دود شده
حواستون باشه کسی از اینترنتتون سو استفاده نکنه . . . . . . . ..
:n27:
ممنون عزيزم بابت پيشنهاد.نقل قول:
ولي براي كسي كه از خودش درآمدي نداره و با اينترنت پولي در نمياره! يه كم زياده!
من كه حداكثر برام در ماه 15-16 تومن مقدوره براي 512 هم مشكل دارم چه برسه به ماهي 45 تومن. ميشه سالي 450 هزارتومن!
من نظرم اينه كه يا بايد سرعت مثلا براي 512 تا 1 مگ باشه يا مثل شركت هاي ديگه يه 20 گيگ پر سرعت بدن. و گرنه ماهي 45 ......!
نقل قول:با اهدا سلام.نقل قول:
نگراني شما براي ما قابل ستايش است. از اينكه در مورد ارتقا امنيت ديگر كاربران حساس هستد از شما سپاسگزاريم. و به همه توصيه مي كنيم مشخصات ورود به كانفيگ مودم خود را تغيير دهند.:n02:
ولي شما همون 9 تا يوزر و پسورد كه پيدا كردي رو هيچكدوم رو نمي توني استفاده كني چون 2 تا مشكل بزرگ اين وسط داري. اول مك آدرس كه براي هر خط فقط ميشه با مك آدرس مودم اون خط وصل شد. دوم مراكز مخابراتي هم چك ميشه و مثلا نميشه از دزفول به مركز اهواز وصل شد. الان دوستان مودمشون رو عوض كنن بايد كلي پيگيري كنند تا مك آزاد بشه.
پس جاي نگراني نيست.
مطمئن باشید با یه فایل کوک شده راحت میشه مک مودم رو تغییر داد .......نقل قول:
کلا" کار از محکم کاری عیب نمیکنه
.
.
داشتم در مورد اینکه چطور میشه یه فایل اسکریپت برای کانکت و دیسکانک شدن تحقیق میکردم که یه دفعی کنجکاویم گل کرد .... :n02:
بنظرتون نمیشه دسترسی پورت 23 رو به طریقی محدود کرد که کسی نتونه این کار رو بکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n13:
والا ما که حدود 15 ماهی میشه مدام تغییرش میدیم :دینقل قول:
مك رو كه ميشه عوض كرد. ولي تغيير پسورد مودم ديگه هيچ راهي باقي نمي ذاره.نقل قول:
1-از بين يه رنج بزرگ يه تعدادي پينگ مي دن.
2-از بين اون تعداد باز يه تعدادي ميشه بهشون وصل شد.
3- از بين تعداد قبلي يه تعدادي يوزر و پسوردشون پيشفرض هست.
4-از بين اونها يه تعدادي مودمشون pppoe هست.
5- از بين pppoe ها يه تعداد اندكي توي مركز مخابراتي يكسان هستند كه بشه بهشون وصل شد.
6- بعد بايد مك مودم رو عوض كنه طرف به مك مودم شما.
7- بعد اگه بتونه وصل بشه خيلي راحت از طريق شماره تلفنش كه ثبت ميشه گير ميوفته:n09:
نقل قول:
ديده نشد فردي به نام مستعار الف الف توي اين وقت روز ارسالي داشته باشه:n10:
قطعاً ماه آینده من یا همیکنکارو میکنم یا 512 نامحدود میگیرم.بستگی به بودجه داره :دینقل قول:
آره.عکسش خوجمل بود گذاشتیم دیگه:n07:نقل قول:
گفتیم قبله اینکه بریم سره کار یه عرض ارادتی داشته باشیم :دینقل قول:
ما رفتیم:n16:
این مسلا 2 مگه ؟نقل قول:
منم مثل DOG پشیمونم باید برم سراق 512 نامحدود
دوستانی که 512 نامحدود دارن لطف بفرمایند چند تا تست از سرور خارج با speedtest.net بزارند.
1مگ نامحدود-مرکز مخابرات انقلاب-اهواز
ساعت1:17ظهر دوشنبه
:n04: این الان 2 مگه ؟ من میخواستم سرویس تمام شد برگردم به همون 2مگ که قبلا بودم . داداش شما هم زنگ بزن پشتیبانی این که خیلی افتضاحنقل قول:
پشتیبانی ؟ کدوم پشتیبانی ؟ منظورت همون ادمای بی سوادیه که از تو جنگل اومدن نشستن پشت سیستم ؟نقل قول:
یه وقت اینکارو نکنی 2 مگ مشکل داره کلا توی هیچ سرویس دهنده ای 2 مگ نگیر فقط 512 و حداکثر 1 مگ..
بهترین برنامه برای ویرایش ساده ی عکس و برش همون پینت هست که تغییر سایزو حجم و کارت کردن و ... خلاصه همه چی.نقل قول:
ببخشید دیگه.ویندوزمو تازه عوض کردم و هنوز نرم افارهای برش عکسو نصب نکردم.شما دانلود منیجر رو ببینین فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه پسورد عوض کنی ولی عوضم نکنی ، کسی نمیتونه ازش استفاده کنه بخاطر مک ادرس مودم ، مک رو هم عوض کنی و استفاده هم کنی گیر میوفتی دهنتم صاف میکنننقل قول:
چرا همه ی یوزر پسورد مودماتون Admin / admin هست آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عوض کنید خب !!!!!!!!
میخوای من همه چیمو میدم شما بیا استفاده کن مشخصاتتم نده ، بده من بهت میگم کی هستی
والا با این نوناشون... مث بچه ی آدم بشینید یه جا اینقدر کرم ریزی نکنید تو سیستم این و اون نگردید :n02:
رفتم از دست شما، یه پسوردی گذاشتم از پسورد فیسبوکم هم سخت تر :n24:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
دوستان از همه ی شما تشکر می کنم
خیلی خیلی ممنون
پینگ هم خوب شده
ولی زیاد بالا و پایین میشه
سلام آقا ما هم تبریک میگم ناظر شدن همشهریمون
دوستان میخوام نامحدود بگیرم 512 یا 1 مگ؟
خیلی ممنوننقل قول:
لطف کردی
ظاهرا 512 و 1 مگ سرعت واقعی میدن
دیگه با توجه به هزینه ای که می خواهید بکنید هست
ولی به مرکز مخابراتی هم توجه داشته باشید
و تحقیق بیشتر هم خیلی بهتر هست