آره دیگه دقیقا ! به نظر من برگشت به ISP های خصوصی بهتر باشه الان مخصوصا که برای رقابت سرعت هارو بالا بردن
Printable View
آره دیگه دقیقا ! به نظر من برگشت به ISP های خصوصی بهتر باشه الان مخصوصا که برای رقابت سرعت هارو بالا بردن
دوستان کسی نرم افزاری یا ترجیحا گدجتی برای ویندوز 7 میشناسه که به صورت لحظه ای میزان ترافیک مصرفی را نشون بده؟ :n13:
محتوای مخفی: t
نقل قول:
یک ماه قبل از خرداد فیلتر فیسدوق رو هم برمیدارن دو ماه بعدش دو باره فیلتر میکنن دقیقا اتفاقی که 7 سال قبل افتاد
برداشتن منطقه چمران رو فیبر نوری کردن بعد 1 مگ به همه بدون نامه میدن
سرعت 1 مگ شده 5 کیلو باید دانلود !
DU Meter خوبه.نقل قول:
از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن مثل DUMETER هست فقط رایگانه و زبان فارسی هم دارهنقل قول:
نرم افزار که دوستان معرفی کردن گدجت هم این هست ولی من خوشم نمیاد از گدجت ها دقیق نیست! همچنین مشکل امنیتی هم داره کلا رو وین 8 جمعش کردن اگه ویندوز 7 هم اپدیت کنی گدجت ها حذف میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا این مرکز از ...نقل قول:
اون از اولش که دو سال! تو لیست انتظار بودیم، اینم از حالاش!!!
برنامه Du Meterنقل قول:
پ.ن: لایسنس خانگیش هم 36ت قابل تهیه است
واسه شما ها هم چیز پی ان بسته شده یا فقط من بدبختم؟
اینم کیفیت اینترنت منه
پست اشتباهی!
نه فعلا که مشکلی نداره.نقل قول:
البته طول روز خیلی چیز پی ان من کنده فقط 2 شب تا 10 صبح خوب کار میکنهنقل قول:
https هم تا حدود زیادی کند میشه !:n24:
تا هفته پیش که در طول روز عملا غیر قابل استفاده بود!! ولی این 2 روز اخیر سرعتش خوب بودنقل قول:
هر 10 دقیقه 1 بار قطع میشه :| :| :|نقل قول:
من سرویس 512 دارم سرعت دانلودم حداکثر به 20 کیلوبایت پر سکند میرسه. یه هفته پیش 256 داشتم تا 30 دانلود میکرد. مرور صفحات وب نیز همین وضعیته. میخواستم ببینم این مشکل واسه همه است و سراسریه طبق معمول؟
نمیدونم چه سرنوشتی بود که ما تو این خراب شده و بعد از شورش ننگین 57 به دنیا بیایم
چند روز پیش رفتم از توی سایت مخابرات فرم درخواست ADSL رو پر کردم و آخرش بهم یه شماره پیگیری داد.
دو روز بعدش رفتم از اون قسمت پیگیری سرویس ببینم چی شده ، وقتی اون شماره پیگیری رو وارد میکنم میگه طول فیلد غیر مجاز!!!:n02: دستشون درد نکنه اینقده زحمت میکشن:n01:
دیروز رفتم مرکز مخابرات گفتم چند روز پیش ثبت نام کردم اینم قبض تلفن و باقی مخلفات . اولش که زنیکه یک ربع داشت با تلفن جلوی 10 نفر ادم که منتظر بودن لاس میزد . آخرش هم که مدارک رو ازم گرفت برو خبرت میکنیم اصلا معلوم نیست کی وصل بشه:n29:
فقط خواستم در اینجا از این زحمتکشان عرصه ایثار و تلاش قدردانی کنم و دستشونو بوبوسم همین:n21:
اینترنت من الان بیش از 10 روزه جیمیل رو بسختی فراوان و با نسخه بیسیک باز میکنه
برای شما هم همینطوره ؟ یعنی مخابرات جیمیل رو بسته ؟ سرویس سرچ گوگل هم خیلی برام کنده چه با سوکس چه بدون اون کلا سرویس های گوگل خیلی کند شده برام
مرکز حافظ هستم
دوتان خواهشا راهنمایی کنید من بخوام سرویس رو ارتقاء بدم از کدوم قسمت سایت باید اقدام کنم
دوستان من حدودا 6 ماهی هست که از مخابرات سرویس می گیرم(256)
یه مشکلی که از اون اوایل داشتم با این نت این بوده که تو بازی های انلاین حسابی می ره رو مخ:n15:
اصلا معلوم نیست چشه!!
سرعت دانلودم خوبه
جوری که با 2 تا کانکشن حداکثر سرعت دانلود می کنه
اینم یه سری عکس تا بهتر متوجه بشینمحتوای مخفی: Pics
تو بازی هایی مثل
Dota =>>Garena
Dota 2
و ...
این قدر لگ می زنه که از زندگی سیرم می کنه:n28:
یه چیزیم که تو این مدت متوجه شدم اینه که وقتی سرعت اپلود یه کم زیاد می شه , پینگ می ره بالا و تایم اوت می ده!!
دوستان اگه کسی پیشنهادی , کمکی چیزی دارین دریغ نکنین لطفا
دوست عزیز مطابق شکل زیر عمل کن فقط دقت باید بکنی مرورگرت حتما اینترنت اکسپلوره باشه . موفق باشی .نقل قول:
چرا سرویس بیشتر از 1m نداره پس 2m کونقل قول:
سلام
اینترنت من امروز از ساعت تقریبا 10/30 به بعد کلا از کار افتاده
وصل نمیشه.نامحدود دارم.نکنه بی خبر قطع کرده باشن؟
اینترنت من هر 10 دقیقه یه بار disconect میشه ، هر بار هم که باید چراغ مودم ثابت بشه 10 دقیقه طول میکشه و عملا نت ندارم! اشکم در اومده ! ایهالناس کمک:n28:
سلامنقل قول:
من دقیقا از 6:30 صبح داشتم زحمت می کشیدم تا بالاخره 11:30 وصل شد. ظاهرا قرار شده دیگه سراسری قطع نکنند.
چند تا در میون قطع و وصل میشه. البته حالا هم که وصل شده چندان تعریفی هم نداره !
1 مگ پر افتخار مخابرات
به جای این همه تست سرعت گذاشتن یه کمکی هم به دیگران کنید:n28:
نقل قول:اوضاع منم از شما بدتره از صبح تا حالا قطع هست فقط 2 ساعت پیش 5 دقیقه وصل شد دوباره قطع شد الانم همین الان وصل شد خیلی خیلی داغونم هست احتمالا دوباره قطع بشهنقل قول:
زنگم زدم گفت سراسریه و معلوم نیست کی درست شه
نقل قول:
نقل قول:
سرعت و پهنای باند و یک سری سخت افزارها را در شبکه قرار دهیم تا به این هدف برسیم. کاری می کنیم تا سرعت دسترسی به سایتهای داخلی با اولویت خبرگزاری ها بالا رود تا مردم انگیزه ای برای دیدن سایتهای خبری که میزبانی آنها بیرون از کشور هست، نداشته باشند. وقتی مردم ببینند با سرعت کم سایت بیرون را نمی بینند ولی سایت داخلی را با سرعت بالا می بینند قطعا تشویق می شوند تا چنین سایتهایی را بازدید کنند. فقط بزرگترین تهدید عدم امنیت است که اول باید مشکل آن حل شود.
امیدواریم قبل از پایان سال این طرح عملیاتی شود و با ارتقا سرعت می توان گفت سرعت دسترسی به سایتهای داخلی در مقایسه با سایتهای خارجی ده برابر خواهد شد
این همون چیزی هست که تک کانکشن الی 16 کانکشن را در ایران رفته رفته از بین میبره و سرعت خارجی را عملا نابود ان وقت میان دوستان تو تاپیک تست سرعت تست داخلی می گذارند ما میگم نه این همون ربط به اینترنت داخلی (و ملی حالا هر چی هست برام مهم نیست ) داره میگیم نه لطفا خارجی بگذارند ان وقت دوزاری براشون می افته
دستشون هم درد نکنه با گل و شیرینی بریم پیشوازشان که این قدر رک و صاف و مستقیم داستان رو گفتند
از خوشحالی ترکیدیم
رفته رفته اینترنت خارجی رو می بندند و داخلی رو فقط نگه می دارند
ان وقت دوستان هی نیان ناله و شکایت و تعجب بکنند هان
همه چی رو گفت ان شخص باسواد و فنی
مردم حتما خواستند
از ماست که برماست
سلامنقل قول:
اینترنت من که 256 هستش از 5شنبه صبح قطعه.
یعنی چراغ act مودم روشن نمیشه...
تو مرکز مخابراتی ما یه نصاب هستش که وقتی خرابی هست باید زنگ بزنم به اون، قبلا می گفت مشکل سراسریه وخودش درست میشه ولی این بار گفت فقط واسه تو قطعه باید بیام خونتون درست کنم ! منم گفتم فعلا نه شاید خودم تونستم درست کنم !
آخه قبلا هم یه بار این جوری شد گفتم بیا درست کن، dns رو دستی کرد که خود مخابرات هم اعلام کرده بود 20 تومن ناقابل گرفت !! (20 تومن پارسال نه امسال !)
حالا هم فک کنم خودشون یه بلایی سرش آوردن که یکی یکی بره خونه اینو اون از هرکی 20 تومن کاسب شه !
به نظرتون سراسریه یا نه ؟ خودم می تونم درست کنم ؟
dns هایی که زدم ایناس:
217.218.127.104
217.218.155.155
217.218.127.127
قبلا رو آخری بود، بقیه رو هم زدم وصل نشد.
راه حلی هست که نگم طرف بیادو 20 تومن ضرر؟!
مرسی
اصلا به dns ربط نداره یارو شارلاتننقل قول:
باید همینجوری وصل بشه
شما یک ip رو پینگ کن مثلا 8.8.8.8 اگر جواب داد ولی سایت باز نمیشه یعنی مشکلت از dns هست ولی اگر کار نکرد یعنی شما اصلا به اینترنت وصل نیستید! و مشکل جای دیگه است.نقل قول:
سلام
یه سوال
اینترنتی که مخابرات تو بعضی از شهر ها میده نامحدود نیست و محدودیت حجمی داره اما در عوض سرعتش خیلی بالاتره. یکی از دوستام اینترنت 256 مخابرات داره برای هر گیگ استفاده یه مقداری (مثلا 5000 تومن) میده اما سرعتش که اول رو 200 بود الآن رو 120-130 هست.
منم میخوام همچین سرویسی داشته باشم. امکانش هست که این سرویس 512 نامحدود مخابرات که الآن دارم رو به سرویس حجمی با سرعت بالا تبدیل کنم؟
البته تو سایت شرکت مخابرات استان تهران یه قسمت تغییر نحوه پرداخت هزینه ADSL داره که میدونم سرویس رو از حالت نامحدود در میاره. حالا میخواستم بدونم سرعتش هم بالا میره یا فقط محدودیت حجم میگذاره
با تشکر از دوستان
نه عزیز اون نحوه پرداخت واسه تغییر به حجمی نیست چون مخابرات تهران اصلا حجمی نداره.اون باعث میشه هزینه اینترنتت دیگه روی قبض نیاد.نقل قول:
دوست عزیز اگر مخابرات به شما سرویس 100m هم بده و به ازای هر گیگ هم 5000 تومن ازت دریافت کنه به نظرت به صرفه اس ؟؟؟؟نقل قول:
سرعت خوابیده ها
1 مک مخابرات
سلامنقل قول:
خوب هر کسی یه استفاده ای از اینترنت داره. من به شخصه از دانلود سیر شدم و الآن یه سرویس پر سرعت میخوام. قبلا که صبانت داشتم ترافیکش ماهی 3 گیگ بود که کفایت می کرد.
100 مگ که هیچ من به یک مگ هم راضیم میشه ماهی 15 تومن :n18: