واسه من کم میکنه ولی دوباره یه چند دقیقه بعد میزنم میبینم زیاد شده :n13: نکنه ارامش قبل طوفان باشه :n30:
Printable View
واسه من کم میکنه ولی دوباره یه چند دقیقه بعد میزنم میبینم زیاد شده :n13: نکنه ارامش قبل طوفان باشه :n30:
اگه بندازن رو قبض پولشو اونوقت از جیب بابامون میره نه خودمون:n02::n02::n20::n20:نقل قول:
بعدشم من 2 گیگ به حجمم اضافه شده.:n07:
من همینجور استرسی دارم دانلود میکنم.......50 مگ دان میکنم 150 مگ کم میکنه.......نکنه واقعا داره کم میکنه :دینقل قول:
اگه بندازن رو قبض پولشو اونوقت از یب بابامون میره نه خودمون:n02::n02::n20::n20:
بعدشم من 2 گیگ به حجمم اضافه شده.
همینجور دان میکنم صفحه گلدنت رو هم رفرش میکنم هیچ کم نمیکنه اما یه دفه ای یه عالم کم میشه!
غلط می کنن منم می گم که دانلود نکردم حالا برن هر کاری که دلشون می خواد بکنننقل قول:
من که الان یک ماهی بود که این حسابم حجمش تموم شده بود ازش هم استفاده نمی کردم
تا الان که 20 گیگ دانلود داشتم یعنی 20*4200=84000 از این خرس بزرگ (مخابرات) کندم
ان شا ئ الله تا فردا صبح همین جوری باشه تقریبا یک 50 گیگی دانلود می کنم
اره بابا نهایتش خط تلفن رو که 50تومان بیشترنمی ارزه می گیرن هیچ کاری نمی تونن بکنننقل قول:
دوستان من کلا حجمم زیر یک گیگ بود
یکساعت پیش زده بود منفی 28 گیگ
الآن زده 2500 مگ:n09:
الانم داره بعثت با سرعت 200 دانلود میکنه....
من که هنگ کردم.کم میکنه زیاد میکنه.منفی میکنه.اصلا معلوم نیست.
مخابرات خر مست شده.
خدا بخیر کنه وقتی رو که حالش سرجاش بیاد بفهمه چه سواری ای داده به این مردم.
بچه ها ماله من الان -118 مگ شد اما هنوزم داره دان میکنه.........من میترسم :n08::n28:
جالبه من امروز دانلود ندداشتم ولی همون دیروز تقریزا ده مگ به حجم اولیه م اضافه کرده هنوزم تغیر نکرده
از اخرین تحولات چه خبر یعنی خواب نیستیم تو پوسته خودم نمیگنجم مخابرات هرچی ازم کش رفته بود رو برداشتم این چند روز :n19:
بنده نظری ندارم که دانلود بکنید یا نه و اینکه بعدا کم میشه یا نه هم خبر ندارم ولی با خوندن تعدادی از پست های قبلی احساس کردم که ممکنه بعضی از دوستان کمی خوش خیال باشند یا شاید هم اطلاعی نداشته باشند پس چندتا نکته رو اینجا یادآوری میکنم، حالا اینکه چه اتفاقی میافته بسته به شانستون داره و اینکه پای ریسکتون بایستید و فردا نیاین اینجا فریاد وامصیبتا سر بدین! یکی اینکه اگر در سایت 2030 یا 2020 یا هر چیز دیگه ای اطلاعاتی ثبت نمیشه دلیل بر این نیست که مخابرات از میزان ارسال و دریافت دیتای خط شما اطلاعی نداره یا اگر بخواد نمیتونه از اون مطلع بشه تمام اطلاعات خط شما توسط شرکت مخابرات مانیتور شده و رجیستر میشه و این سایت ها یا پیام گو ها صرفا برای آگاهی مشترکین است. دوم اینکه گفته میشه حجم من تموم شده یا منفی n گیگ بدهکار شدم و چون شارژی نداشتم نمیتونن از حسابم کم کنن یا اینکه خطم رو فوقش عوض می کنم و... به این راحتی ها هم نیست دوست عزیز اگه اینطور بود همه اونایی که مبلغ قبض تلفنشون رقم های نجومی می اومد همین کار رو میکردند، در این مواقع شرکت مخابرات اگر هزینه کارکرد خط شما از ارزش خطتون (تلفن ثابت یا همراه اول) کمتر یا مساوی باشه خط رو قطع میکنه و... ولی اگر میزان اون بیشتر بود بر طبق قانون امکان این رو داره که از مشترک مربوطه به جرم سرقت اموال خصوصی (مخابرات خصوصی شده و البته فرقی هم نمیکرد) و تضییع حق مالک و سایر ذینفع (که در اینجا مشترکین دیگر می باشند) از شما شکایت کرده و ضمن گرفتن تا قرون آخر بدهی، بر اساس اعلام جرم حتی محکومیت هم در پی داشته باشه!
حالا مقصودم این نیست که خیلی قضیه رو پلیسی کنم یا کسی رو بترسونم که دانلود نکنه فقط خواستم اطلاع رسانی کنم که چنین امکانی وجود داره و بعدا کسی خدای ناکرده پشیمون نشه وگرنه خود من از دیروز تا حالا حدود 5 گیگ دانلود کردم و باز هم میکنم! :n01:
دوست عزیز تقصیر ما چیه؟؟؟ میخواستن نزارن اینطوری بشه.حالا اگه از ما پول بگیرن اون پول زوره دیگه. ولی انشاالله که طوری نمیشه
به نظرمن این یاروملک جعفریان خواسته یه حالی به این مشهدیابده گفته ولش کن بزار چندروزخوش باشن بعدن درخدمتشون هستیم.:n30:
بچه ها درست شد حجم من برگشت ولی ثابت مونده!:n13:
زمانی که یهو شبانه رو برداشتن و 8 گیگ ازمون دزدیدن یادتون بیاد . بالاخره گهی پشت به زین و گهی زین به پشت!نقل قول:
من هر1گیگ قطعش میکنم دوباره وصل میشم تا حجم ریسیت بشه بعد به اخرین حجمی که داشتم1مگ اضاف میشه:n08:
متاسفانه به عرایض بنده درست توجه نمی کنید و مباحث رو با هم قاطی میکنین! مگه کسی گفت مخابرات دزد نیست و یا خوبه و... خود من یکی از کسایی هستم که بارها اومدم اینجا از دزدی مخابرات و سرویس دهی فوق العاده افتضاحش گفتم. نیت فقط اطلاع رسانی بود و بس وگرنه... بعضی ها کاری میکنند که آدم مثل خیلیای دیگه که چیزی رو میدونن ولی به دیگرانی نمی گن و با گفتن یه ... لقش و پوزخند کنان رد میشن میگن ولش کن بابا کلاه خودمون رو بچسبیم، رفتار کنه!
ما خواب بودیم چند روزی :9:
چه خبر شده اینترنت مفت میدن ؟ :25:
نقل قول:تاییدمیشه تامفته شمااستفاده کنید:n10:نقل قول:
سکوت قلبتو بشکن و برگرد , نذار دانلودمون بیشتر از این شه
بیا و دست از این کارا بردار , ما میدونیم رایگان نیست و نمیشه
تو رو خدا ما رو به همون حالت قبلی برگردون
ما رو اینجوری نذار , الان داغونیم و سرگردون
اره حاجی استفاده کن حلالت. فقط فاتحه ش یادت نره :دینقل قول:
من از همه خوش شانس ترم. چون مال من داره کم میکنه.
فکر کنم درست شد.دست از دانلود بکشید.:n14:
باز دزدیشو شروع کرد
یکی به داد من برسه ببینید چغد حجم زده برا من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرز شما چیکارش کنم :n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
نقل قول:
چی میشه اگه فقط اون منفی مثبت بشه +
آقا برای منم همینطوری شد یکساعت بعدش شد 2500 مگ مثبتنقل قول:
مال من هنوز عجیب غریبه...
29 مگ دانلود کردم 10 مگ بهم اضافه شد!!!!!!!!!!
کی میخوان شبیه خون بزنن خدا میدونه...
من که جانب احتیاط رو رعایت کردم زیاد دانلود نکردم،من که میدونم بعدش میکنن تو پاچمون!!
:n21:
اقا من که میگم از الان برنامه بچینیم هماهنگ بشیم اگه کم شد همگی بریم رو سرشون خراب بشیم .نزاریم پیروزیمون به شکست منجر بشه :دی
بچه ها به من که اضافه کرد دمشون گرم :n02:
چه خبر بوده امروز.:n04:
من که در حال حاضر با طرح خانواده مثل مرد دارم دانلود میکنم . از هیچی هم نمیترسم . میخواد کم بکنه خوب بکنه .
به قول امام که میگه : مخابرات هیچ غلطی نمی تواند بکند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من میشنوید تا هر کجا میتونید دانلود کنید!!!
اینا همش به خاطر قاط زدن سیستم اکانتینگشونه که خودشونم خبر ندارن!!!
از همون دقیقه اول هم خبر نداشتن:n02:
بچه ها مال من وقتی دانلود میخواد تموم بشه ارور تایم اوت میده ودوباره از اول شروع میشه البته سرور خارجی مال شما هم همونجور میشه تا حالا3بار این اتفاق افتاده تا99درصد رفته باز دوباره از اول شروع شده فکر کنم مخابرات راضی نیست من دانلود کنم:n10:
حجم رسید به 1 گیگ , دیسکانکت کردم رفتم و اومدم دوباره که کانکت شدم میبینم شده 4 گیگ
چه قدر مظلومیم ما قمی ها.
اگه یکم از این باگ ها داشتیم دلمون خوش بود.....نه شبانه داریم نه نامحدود:n02:
بگیرید استفاده کنید که این کارکنای عقب مونده مخابرات به این زودیا بو نمیبرن....
آقا مجانیه؟:n19:
شمع دزدهای عوضی...:n21:
بزینم رو دانلود...:n18:
وقتی زنگ میزنی پشتیبانی ای دی اس ال!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من یا روتر هاشون رو عوض کردن که قاط زده یا خود سیستم مدیریتشون خراب شده!!! چون فکر نکنم سیستمشون زیاد قوی و به روز باشه !!!
اگه به روز بود اینجوری وا نمیرفت:n02:
عوض همه اون شبهایی که سرعتتون زیر 20 بود بزنید دانلود حالشو ببرید :n02: از شیر مادر هم حلال تره این دانلود :n02:
سام چرا اینطوریه:n02:
من دانلود داشتم 300 مگ از حجمم کم شده الان دوباره مودم رو که روشن کردم دیدم حجمم برگشته:n09:
برودعاکن اون منفیه مثبت شه وگرنه یه 100000 تومنی افتادی.نقل قول: