سلام چه جوری باید دوست دخترهای دیگه هم داشت؟؟!!!یعنی چه جوری میشه؟؟؟!!!
Printable View
سلام چه جوری باید دوست دخترهای دیگه هم داشت؟؟!!!یعنی چه جوری میشه؟؟؟!!!
باید بری اینترنت سایتکد:www.love-meet.net
یکجا هست که وقتی میره(رو نقشه نوشته j) میگه باید کفش و لباس کوتاه داشته باشی من تمام مغازه رو گشتم ولی لباس short پیدا نکردم
تو نقشه نگاه کنی ، چند تا از لباس فروشی ها اسمشون Persus هست .نقل قول:
باید بری اونجا کت و شلوار و کفش بخری . :46:
اینم بگم به دلیل مسخره بودن پایان بازی ، بازی رو تموم نکرده پاک کردم !
کی گفته پایانش مسخرست ؟ شاید از نظر شما مسخره باشه . اما به نظر من کاملا منطقی . کسی که خیانت میکنه چطوری نیاد رومنو بکشه ؟ البته میشه جلوگیری کرد ازش ...
عزیز داستان بازی رو که نمیگم !نقل قول:
من از هر 2 طرف بازی رو تموم کردم .
آخر هر 2 تا وقتی سوار هلیکوپتر میشم ، وقتی میچرخم زاویه دوربین نمیچرخه !
اصلا نمیتونم اون هلیکوپتر رو دنبال کنم .
ولی حالت عالی اینطوری نیست .
نمیدونم چرا اینطوریه .
ولی به هرحال پاک شد !
راهی هست که بشه win xp 64 بیتی sp2 رو به win xp 64 بیتی sp3 تبدیل کرد ؟ چون من ویندوزم win xp 64 بیتی sp2 و میگن بازی روش اجرا نمیشه.
با سلام.سيو مرحله weekend at florians رو اگر كسي بزاره ممنون ميشم.ويندوز xp-sp3.
سلام . دو سوال دارم :
1 - هلکوپتر کجا میتونم گیر بیارم ؟
2 - چجوری میتونم موبایل جدید بخرم ؟ تو اینترنت گشتم نبود . فق زنگ موبایل جدید میداد .
1-تو مراحل بعد خودتون گیر میارین.
2-اینم توی یک مرحله باز میشه که موبایلتون عوض میشه و قابلیت عکس گرفتن و تغییر زنگ و تم به وجود میاد.
موفق باشید.
بله در یک مرحله p.l.a.y.b.o.y x بهتون یه موبایل جدید میده .
با سلام.سيو مرحله weekend at florians رو اگر كسي بزاره ممنون ميشم.ويندوز xp-sp3.
اگر 2-3 مرحله قبل هم بود بزاريد.عجرتون به امام حسين.
مشکل من حل شد. برای رد کردن اون قسمت space را با tab عوض کردم.تند تند فشار دادن tab راحت تر از space بود و با این کار از هلیکوپتر بالا کشید.نقل قول:
کلا بازی خوبی بود. از نظر گرافیک و پیاده سازی شهر و ... عالی بود ولی از خیلی از جهات دیگه(مثل داستان بازی) می تونست بهتر باشه.
سلام بچه ها من یه چند تایی مشکل با این بازی دارم :
1 ــ چه جوری میشه از توی اینترنت دوست پیدا کرد چون من رفتم توی love-meet.net نتونستم با کسی ارتباط بر قرار کنم
2ــ من یک لباس فروشی بیشتر نتونستم پیدا کنم لطفا ن بگید باید کجا برم .
3 ــ او زن هایی که گوشه خیابان وایستادند من که سوارشون میکنم با آنها میتوان چه کار کرد ؟؟
4 ــ آیا منم میتونم این ماشین های دیگه چراغ راهنما روشن کنم ؟
5 ــ چه جوری میشه فهمید که بازی به جند درصد رسیده؟؟؟
با تشکر از همه ی دوستان .
سخت ترین سوال درباره ی GTA IV !!!
Roman دقیقا کیست ؟!
1- پسر خاله
2- پسر عمو
3- پسر دایی
4- پسر عمه
:دي :دي
Cousin همه ی این معنی ها رو میده ! :دي
من اون مرحله ای که با جیکوب سوار هلیکوپتر میشم و باید یه هلیکوپتر دیگه رو تعقیب کنم گیر کردم
من وقتی به نزدیکی اون هلیکوپتر میرسم میگه شما هلیکوپتر رو گم کردید
you are losing the helicopter
باید چکار کنم؟
اونایی رو که میدونم جواب میدمنقل قول:
سلام بچه ها من یه چند تایی مشکل با این بازی دارم :
1 ــ چه جوری میشه از توی اینترنت دوست پیدا کرد چون من رفتم توی love-meet.net نتونستم با کسی ارتباط بر قرار کنم
2ــ من یک لباس فروشی بیشتر نتونستم پیدا کنم لطفا ن بگید باید کجا برم .
3 ــ او زن هایی که گوشه خیابان وایستادند من که سوارشون میکنم با آنها میتوان چه کار کرد ؟؟
4 ــ آیا منم میتونم این ماشین های دیگه چراغ راهنما روشن کنم ؟
5 ــ چه جوری میشه فهمید که بازی به جند درصد رسیده؟؟؟
2-شما باید کل نقشه رو ازاد کرده باشین بعد میتونین با گشتن توی شهر میشه لباس فروشی ها رو پیدا کرد
من وقتی که به قسمت های دیگه نقشه رفتم خود به خود لباس فروشی ها فعال شد
3-برای سوار کردن زنها بیشتر از ماشین های درست و حسابی استفاده کنین...چون راحت تر میشه سوارشون کرد
برای سوار کردن اونا کنارشون وای میسی و بوق میزنی بعد اونا میان کنار ماشین و یک سری حرکات انجام میدن که شما با زدن کلید گفته شده میتونید تائید کنید که میخواین سوارشون کنین یا نه....بعد میبریش یه جای خلوت و نگه میداری و اون بالا قیمت کارهای اونا میاد که هر چی قیمت رو بالا ببری خدمات بیشتر هم میشه
4-نه شما نمی تونید راهنما بزنید
5-شما Esc رو بزن و روی گزینه state کهبری فکر کنم درصد بازی رو ببینی
پسر عمو به احتمال زیاد. Roman Bellic .نقل قول:
راست میگی اصلا حواسم به فامیلی نبود !نقل قول:
پسر عمو به احتمال زیاد. Roman bellic .
پلی بوی رو کشتم . آپارتمان لوکسش بهم رسید ! کاش میشد از جکوزیش هم استفاده کرد :d
سلام بچه ها
راهی هست که بشه win xp 64 بیتی sp2 رو به win xp 64 بیتی sp3 تبدیل کرد ؟ چون من ویندوزم win xp 64 بیتی sp2 و میگن بازی روش اجرا نمیشه.
چرا کسی جواب نمیده پس؟
باید بری توی سایته بزنی گزینه دختر . بعد هر کی رو میخوای انتخاب کنی بکن بزن date . بعدش چند ساعت یا روز منتظر بمون یه ایمیل میفرسته و ارجانیزشین توی گوشتیون ثبت میشه
نه نمیشه 64 رو به 32 تبدیل کرد.:13::13:(حالا یه تست برای نصب بازی بزن)نقل قول:
آره این قبلا ن هم بحث شدهنقل قول:
درر ران regedit را تایپ کرده ومسر زیر را دنبال کنید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows
و csd wersion را به 300 تایپ کن حالا ok کن و ویندوز را ریست کن
آقا یکی بیاد بگه تمام ماموریت های جانبی که باعث میشه بازی 100 درصد تموم بشه کدومها هستن
چون من نمیخوام توی 60 درصد بازی رو تموم کنم و بعد بشینم ماموریت های جانبی انجام بدم
خیلی زیادن . بعضی هاشونم نیاز داره بازی تموم شه . مثلا باید با تموم دوستایی که زنده موندن دوست بشی کامل . از کجا میخوای بفهمی بر فرض رومن زنده میمونه ؟! (که بستگی به خود شما داره !)نقل قول:
آقا یکی بیاد بگه تمام ماموریت های جانبی که باعث میشه بازی 100 درصد تموم بشه کدومها هستن
چون من نمیخوام توی 60 درصد بازی رو تموم کنم و بعد بشینم ماموریت های جانبی انجام بدم
حذف...........
سلام دوست عزیز
تو بازی 2 بار میگه که باید بری و ماشین پلیس بدزدی
دفعه اول که راحت یه ماشین خالی پلیس پیدا میکنی و بی دردسر میبری همونجایی که تو نقشه میگه
ولی دفعه دوم بعد اون قسمتی که تو یه سوله باید با اون پسره بجنگی و از دست پلیسا که بیروم وایستادن در ریو بری کافه
که اخرش هم با رمانس میری میبینی که خونه و محل کارش سوخته
بعد از اون میری تو یه گارازه که پسره داره ماشینو تعمیر میکنه که اونجا برای دومین بار میگه که بازم باید بری ماشین پلیس بدزدی
ولی ایندفعه نه از ماشین پلیس الی خبری هست و نه اینکه بعد از اینکه زنگ میزنی به پلیسو به بدبختی میدزدی ماشینو همه میریزن سرت ولی توی نقشه اصلا معلوم نیست که باید کجا بری اصلا هم نمیشه از دست ماشین پلیسها فرار کرد
واقعا گیج شدم میشه کمکم کنید
مرسی
من نمی خوام 64 رو به 32 تبدیل کنم می خوام sp2 رو به sp3 تبدیل کنم.نقل قول:
من هنوز هم بازی رو نگرفتم می خوام بدونم اگر نمیشه برم win sp3 بگیرم.
دوست عزیز این کار دردسرش زیاده .نقل قول:
چون وسط نصب میگه ویندوز شما قانونی نیست و ...
همون sp3 نصب کنید خیلی بهتره :46:
شما باید اول پلیسا رو گم کنی و بعدeرو بزنیبعدش میگه یه اسمی تایپ کن اونو تایپ میکنی بعدش خودش میگه کجا باید بری
البته توی یه مرحله یه عکس رو موبایلت میندازه که باید با استفاده ازphoto search ماشین پلیس عکسو بهش بدی بعد بهت میگه اون یارویی که دنبالشی کجاست
دقیقا توضیح بدم :
شما پلیسا رو باید گم کنی . بعدش بهت بروسی زنگ میزنه . یه اسم میگه که باید سرچ کنی . اسمش lyle rivas هست . بعدش برو تعقیبش بزنش .
در ضمن رومانس نه و رومن ! بروسی هم از دوستای ماست .
------------
آقا یکی بیاد به خودم کمک کنه . مرحله دوم پتریک مارکری . وقتی میرم توی انبار کیفو ورمیدارم همه رو میشکم هی دشمن میاد تو . هی میکشم هی میان تو . آخر سر رفتم اونور دیدم یکیشون مرد ! باید چیکار کرد دقیقا ؟ هی میان تو هی میزنم هی میان تو !
بعد از اینکه کیفو ورداشتم باید چیکار کنم ؟
آیا sp3 64 بیتی داره یا همشون 32 بیتی هستن؟ چون من 4 گیگ رم دارم برایه استفاده بهینه از رمم می خوام که 64 بیتی باشه.نقل قول:
جای این سوالا اینجا نیست . اینجا در مورد خود بازی بحث میشه . بهتره برید اون یکی تاپیک .
----
آقا یکی بیاد به خودم کمک کنه . مرحله دوم پتریک مارکری . وقتی میرم توی انبار کیفو ورمیدارم همه رو میشکم هی دشمن میاد تو . هی میکشم هی میان تو . آخر سر رفتم اونور دیدم یکیشون مرد ! باید چیکار کرد دقیقا ؟ هی میان تو هی میزنم هی میان تو !
اگه منظورت مرحله ی دزدی از بانکه که باید از بانک با دوستات بیرون بری و در همین حال پلیس ها رو هم بزنی.نقل قول:
باید دنبال دوستات از تو کوچه پس کوچه ها برین.
موفق باشید.
من الان 65% رو رفتم و به جای پلی بوی-dwayne رو کشتم نمیشه یه جوری خونه ی پلی بوی رو خرید؟ چون اون تو خونش نوت بوک داره منم حال و حوصله ندارم هی برم کافی نت
نه عزیز نمیشه بنگاه معاملاتی نداره تو این بازی!!!:31:نقل قول:
هیچ راهی نیست دوست من.از اون نوت بوک هم نمیتونی استفاده کنی حتی اگر پلی بوی رو هم بکشی.دکوریه.
موفق باشید.
نه آقا میشه استفاده کنی.نقل قول:
هیچ راهی نیست دوست من.از اون نوت بوک هم نمیتونی استفاده کنی حتی اگر پلی بوی رو هم بکشی.دکوریه.
موفق باشید.
من خودم تو خونم استفاده میکنم.
برو جلوش e بزن میشه.
دقیقا کدومو میگی؟نقل قول:
اگه اونو میگی که طبقه بالای ساختمونه باید بری و یه مرده رو تو اطاقش بکشی باید کیف رو برداری و از بالا پشت بوم با اسانسور بری پایین.
اگه اون یکی رو میگی که با دو نفر میری و از پله های فلزی باید بری بالا و کیف رو برداری؛ باید از داخل فرار کنی چون تا وقتی باشی هی میان.
از در برو بیرون دیگه کسی نمیاد. دوستات هم دنبالت میان.
سریع باید بزنی بیرون سوار ماشین جلوی در بشی و از دست پلیس فرار کنی. اگر رمز از بین بردن پلیس میخوای بگو برات بزارم.البته من خودم بدون رمز رفتم.نقل قول: